-->

8.7.2006

Hellettä

Ei pysty näin kuumalla neuloon vaihtohuivia, ei ainakaan ulkona. Ihan kiva, että se etenee näinkin joutuisasti, mutta huivin jo neulotun osuuden kasvaessa se myös lämmittää melko tuntuvasti syliä neulomisen aikana. Pakko alottaa joku helletyö tähän väliin. Kun ei osaa oikein olla ilmankaan. :) Vanillan lähettämistä Samos Lollipopeista tulee hattu, lähinnä sellainen alkusyksyn pipon korvike, luulisin. Samos on nyt nousemassa mun suosikkilankojen joukkoon, sitä on tosi kiva virkatakin.


Iltapäivällä odotettavissa grillausta ja ulkonaoloa kummitytön perheen kanssa. Mä taidan ujuttautua lasten seuraks kahluualtaaseen viilentelemään. :) Virkkuu lähtee mukaan, vaikka tuskinpa se kovin paljon edistyy. Kuuma. Laiskottaa.

6 kommenttia:

 1. Mä oon vähän epäillen katsonut kaupassa tätä Samoksen väriä, mutta sehän näyttää "muodossaan" vallan mainiolta...Jään innolla odottamaan lopputulosta!!

  VastaaPoista
 2. Samos on kyllä kiva lanka. Ja kestää hyvin pesua ja käyttöä, oon siitä lapsille paljon tehnyt ja kaiken pesen kuudessa kympissä. Väri ehkä vähän on haalistunut mutta ei mainittavasti. Ehkä senkin välttäs jos pesis miedommalla lämmöllä.

  On kyllä sairaan kuuma. Ei edes huvita mennä ulos. Paitti meidän takapihalla on ihanaa, kun se on varjossa iltapäivään asti, siellä on suht inhimillistä.

  VastaaPoista
 3. Tääkin tekee "nopeena" välityönä pipoa ja onpa tosi hemmetin nopee. No onneks sinä oot :) Ja laiskottaa, juu juu.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään Samoksesta, just nyt teen pistaasinvihreästä Rikulle paitaa.

  VastaaPoista
 5. Sini: Keltainen ei oo munkaan lempivärejä vaatteissa, mut tää vaikuttaa just sopivan aurinkoiselta hellepäivän langalta. :)

  Samos on kyllä ihanaa, ja kiva tietää että se kestää käyttöä ja pesua hyvin. Pitänee hamstrata jatkossa kun eteen sattuu, kun Samokseen tarttuu värikin kivasti; ei oo pakko tyytyä Novitan värikarttaan. :)

  VastaaPoista
 6. Samos kuuluu minunkin suosikkeihini. Tuoreimmassa värikartassa ei ollut kovin kivoja värejä mutta onneksi tuli hamstrattua viime syksynä. Ja ensi kevään langat tulevat jo puolen vuoden päästä!

  VastaaPoista