-->

17.7.2006

Bad girl

Mä oon ollu tuhma: aloitin eilen neulomaan Odessaa, vaikka mun ois pitäny tehdä kaverin Samos-lakkia. Jotenkin piti vaan saada tauko virkkaamisesta, joten skippasin jonossa seuraavana olevan Samos-myssyn ja sillä välin kun terävin virkkuukoukuin aseistettujen vartijoiden huomio oli kiinnittynyt toisaalle ("Seis siellä, siihen tulee pylväs eikä kiinteä silmukka! Mikäs virkkaaja Te oikein olette, kun ette osaa kaaviokuvaa lukea?!") loikkasin suin päin rajan yli virkkausmaasta neulepuikkojen puolelle. Non, je ne regret rien, vive la liberté! :D

Hyi Vilma, tuhma tyttö! :) Hyvä puoli asiassa on kuitenkin se, että Odessa myös valmistui eilen, joten ei siihen kovin paljon tuhlaantunut Samos-pipalle varattua aikaa. ("Puolustus korostaa, että syytetty on jo ottanut vastuun teostaan ja alkanut korvata menetettyjä tunteja virkkaamalla myssyä kiiruusti ja hopulla. Toivottavasti oikeus huomioi tämän seikan tuomiota langettaessaan!")


Malli: Odessa Magknitsistä.
Lanka: Novita Nalle 35 g.
Puikot: 3,5 ja 4 pyöröt sekä 4 sukkapuikot.

Kukkaponchosta jäi tosiaan sen verran lankaa yli, että aattelin kokeilla tehä siitä Odessan, kun kerran Nallen tiheyskin kävi ohjeeseen ilman turhia muutoksia. En jaksanu alkaa pujotteleen 150 palluraa langanpäähän, joten jätin laiskuuttani helmet kokonaan pois. Etenkin kun aattelin vaan kokeilla, että miltäs toi malli maistuu, ja jos se ois maistunu pahalta, niin oisin jättäny leikin sikseen. Sit ois kyllä harmittanu turha työ helmien pujottelussa. Nii eikä mulla ees ois ollu sopivia helmiä tähän vihreeseen, että senkin takia. ("Järjestys saliin! Syytetty lopettakoon turhan selittelyn! Oikeuden halventaminen ja väärä vala ovat vakavia rikoksia! Kirjuri, lisätkää syytelistaan laiskuus.")

Odessaa oli helppo ja kiva neuloa, eikä lankaa kulunu paljon yhtään. Nyt löytyi siis yks mahdollinen käyttökohde mun yksittäisille erivärisille Wool-kerille, hiphei! Tämä vihreä yksilö menee samaan osoitteeseen kuin kukkaponchokin, mikäli vain kelpaa. Vastaanottaja kun on jotensakin pipo- ja päähinerajoitteinen, tai kuten jenkkilässä sanottais headgear challenged. :P Kaveri näes väittää, ettei sen päähän istu mikään hattu tai pipa, niin että vielä ei ole päätetty, kelle Odessan huoltajuus myönnetään. Mutta ei hätää, meikäläisen hyllyissä on aina tilaa yhdelle pipolle! ("Arvoisa tuomari, syyttäjä haluaa huomauttaa, ettei syytetty ole tähänkään asti ollut pätevä ja tasapuolinen huoltaja hänen huomaansa uskotuille pipoille. Joitain niistä on ulkoilutettu vain harvoin ja osa pipoista on jäänyt täysin paitsioon. Mutta eihän ihmisiäkään saa arvostella pelkän ulkomuodon tai värin perusteella! Pyydän arvoisaa tuomaria harkitsemaan tarkoin, voiko tälle naiselle antaa lisää pipoja heitteillejätettäväksi.")

Kunhan saan Samos-hatun valmiiks ja toimitettua tilaajalleen, niin lupaan tehdä kiltisti edes toisen niistä kavereiden tilaamista Putkis-laukuista. Jos mä oon tosi kiltti, niin saan varmaan siinä sivussa neuloo jotain kivaa pientä välityötä, eiks juu? ("Oikeus on kuullut molempia osapuolia ja toteaa syytetyn syyllistyneen ennalta määrättyjen tehtävien laiminlyöntiin ja ilman lupaa poistuneen virkkuuvelvollisuuksiensa ääreltä. Tuomioksi määrättäköön virkkausta viikon ajan vailla mahdollisuutta neulomisehdonalaiseen. Oikeus katsoo myös velvollisuudekseen nuhdella ankarasti moista loikkaria ja pinnaajaa: soo soo!")

8 kommenttia:

 1. Heh ihania noi oikeusjutut!! (nauraa hervottomana itsekseen perheen ihmetellessä suuresti)
  Täällä kanssa syyllistytään ja rankasti. Pitäisi tehdä Samoksesta pojalle puseroa mutta Fifi se vaan sylissä vääntelehtii....

  VastaaPoista
 2. Guilty as charged!!
  Ikuisuusprojekti Suvi-toppi odottelee vuoroansa, kun pipat ja Fifit kiilaa edelle...hyi meitä *sormen heristys*

  VastaaPoista
 3. Kiitos vertaistuesta kanssasyntisille! Tähän kierteeseen on niin helppo ajautua uudestaan, kun on kerran kaidalta polulta syrjään astunut. Nytkin houkuttais vaan aloittaa jotain uutta neuletta, vaikka virkkuutyöt pitäis ekaks hoitaa alta pois.

  Onkohan tässä tuomioistuimessa käytössä ameriikkalainen Three Strikes -periaate, eli jos jää kolme kertaa kiinni, niin kaikki mun neulepuikot takavarikoidaan..? :P

  VastaaPoista
 4. Kateellisena katselen teidän käsistä taitavien blogeja. Käy sinäkin kurkistamassa minun virkkaamaani hattua, josta piti tulla kassi :) Kuva on kirjoittajan kuvana...

  VastaaPoista
 5. No toki, heti poikkesin vierailulla! :) Aivan mahtavia valokuvia, eikä se hattukaan ollut hassumpi! ;)

  VastaaPoista
 6. Jahas, heti kun on pari päivää poissa koneelta niin täällä on päivitelty tuplasti :D Oot sie ahkera ja hassu!

  VastaaPoista
 7. Hey, missä luuraa uusimmat postaukset?!? Olen jäänyt koukkuun sun blogiin, ja haluan lisää luettavaa... :)

  Voisin myös osallistua sisällöntuottamiseen toimeksiantoja tekemällä: kohta tarvitsisin naulakkoa peittämään verhot, joista "ripustussilmukat" olis nepparilla avattavissa. Onnistuisko? ;)

  Sisko Stadista

  VastaaPoista
 8. Malta vielä hetki, siskoseni, enköhän mä tänään jo päivittele. :)

  Neppariverhot onnistuu kyllä, aikataulusta tosin en osaa luvata mitään. Ehkä sit loman jälkeen..?

  VastaaPoista