-->

24.5.2006

Virkkuukoukun paluu

Tää lähtee huomenna pariks päiväks Helsinkiin auttamaan siskoa valmistautumaan promootiota varten: kampausta, silitystä ja muuta käytännön touhua helpottamaan. Perjantaina meen sit itekin yleisöksi promootioaktiin, joten pääsen näkeen siskolle tekemäni iltapuvun in action. :)

Oliivinvihreä kolmiohuivi valmistuu tosi nopeasti, mut koska haluan säästää sen junaneuleeksi, niin aloitin sit virkkaamaan Putkiksesta kassia. Virkkaamaan, jep jep. Vaikka toitotinkin just äsken, ettei mikään vois vähempää kiinnostaa, niin ihan kivasti toi seiskan koukku ja trikookude istuu käteen. :D
Kuvaan tuli mukaan myös Rasmus, joka on taas meillä muutaman päivän hoidossa sen isäntäväen lomaillessa etelän auringossa (miks ihmeessä, täällä Suomessahan on niin kivat ilmat... :D) Tämä karvainen ottolapsemme oli erityisen kiinnostunut vaaleanpunaisesta Putkis-kerästä, luuli sitä varmaan kinkuksi. Se tyyty onneks vaan haistelemaan, koska kuolasta märkää lankaa olis aika tympee virkata. :D

Toivottavsti mä ehdin perjantaina juhlallisuuksien lomassa shoppailemaankin, Menitaan tekis mieli ja pariin muuhunkin paikkaan. Yritän tietty samalla löytää sopivat kahvat kukkalaukkuun; pitäkää peukkuja, kerron sit parin päivän päästä kuinka kävi! ;)

5 kommenttia:

 1. hih vai kinkuksi luuli :D siskollesi tekemä iltapuku on niin nätti!

  VastaaPoista
 2. Kiits kiits! Toivottavasti huomenna ei sada ihan älyttömästi, niin ei puvun helmat oo ihan kurassa. Onneks ne on suojattu tekstiilisuihkeella, lähtee sit ainaski pesussa pois. :)

  VastaaPoista
 3. odotan innolla millanen laukku tuosta tulee...siis tuosta putkiksesta =)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa Hesan matkaa! Siskolle terveisiä :)

  VastaaPoista
 5. Kerrohan sitten...ja kyl kaikki menee hyvin, ihan totta! Kaikki menee hyvin. Ja mukava, että koirulainen tyytyy vain haistelemaan.

  VastaaPoista