-->

10.5.2006

Berkshire Bulky & Trio Putkis


Kipaisin töistä kotiin postin kautta, ja tässä ne innolla odotetut Putkikset nyt on! :D Kaikki kolme päätyy varmaankin erilaisiksi laukuiksi: oliivinvihreä saa pyöreät bambukahvat, vaaleanpunaisesta tulee jotain Amelien laukun tyylistä ja valkoiseen ajattelin tehdä kahvat puuhelmistä tämän H&M:n laukun innoittamana.


Paketissa oli Putkisten lisäks kuvan vaaleanpunaista Berkshire Bulky -villa-alpakkalankaa, joka menee kimppatilauksen toiselle osallistujalle (malta J vielä hetki, ylihuomenna saat ne itelles! :D). Se on tosi ihanan tuntuista ja näköistä lankaa, ja mulle tuli hirvee hinku saada sitä itellekin. Mutta ehkä mä maltan odottaa syksympään ja tilailla sitä vasta sitten. Toiveissa kuitenkin ois, ettei tänä kesänä tarvis villasta tehtyjä asusteita kovin paljon käyttää... ;)

9 kommenttia:

 1. pakko kommentoida että tuliko sulle väärä lanka tuon vaaleanpunaisen huivin tietoihin, santorinia se tuskin on...samosta?

  VastaaPoista
 2. Kyllä se lanka on Novitan Santorinia. Ostin Novitan tehtaanmyymälästä pari kuukautta sitten, ja kyllä vyötteessä lukee ihan selvästi Santorini. Aatteletkohan jonkin muun valmistajan Santorinia? Tää lanka on kyllä hyvin Samoksen kaltaista, paksumpaa vain.

  VastaaPoista
 3. Santorini (novitan) on ollut sellaista kirjavaa ja ohutta tähän asti... Sardinia (novitan sekin) taas on aikalailla samoksen oloista, sitä oli ainakin Tallinnassa myynnissä joskus. Outo juttu.

  http://muro.vuodatus.net/blog/13290 tuossa linkissä näkyy kahta eri väristä santorinia...

  http://muro.vuodatus.net/blog/106482 tuossa postauksessa vasemmalla ylhäällä sardiniaa.

  VastaaPoista
 4. Taas täällä kommentoimassa :) Ihania lankoja totta tosiaan ;)
  Olispa jo perjantai.

  VastaaPoista
 5. Siis miten voi olla ihmisen silmät näin sokeat?! Se todellakin on SARDINIAA, ei Santorinia. Olin varmaan niin pinttynyt ajatukseen Santorinista, että luin sit sen vyötteenkin Santoriniksi, öhhh... :/

  Kiitos annem, kun sitkeesti pysyit kannassasi, olin tosiaan väärässä. ;)Pitääpä korjata heti noi huivin tiedot.

  VastaaPoista
 6. ;) ei mitään. Sattuu noita tollaisia itsellekin, hihii.

  VastaaPoista
 7. Hei! Kiinnostukseni heräsi tuon putkiksen suhteen.. Osaisitko kertoa mistä kaupoista tuota putkista voisi saada, vai onko se ainoastaan postimyynnissä..?

  VastaaPoista
 8. Putkista voi ostaa Toikan nettikaupasta ja Toikan myymälästä, joka sijaitsee Toijalassa.

  Toika myy tuotteitaan myös käsityömessuilla, mutta ei tietääkseni jälleenmyyjien kautta. Sinnehän voi tietty soittaa ja varmistaa, saako Putkista muualtakin. Nettikaupan kautta tilaus onnistuu helposti ja nopeasti, mutta siinä tulee tietty jonkin verran postikuluja. :/

  VastaaPoista
 9. Tyrmäävää! Kerrassaan tyrmäävää!

  VastaaPoista