-->

29.5.2006

Banaanivene


Arvatkaas mitä tästä tulee? :D Juu, samantyylistä laukkua pukkaa. Tästä ois kylläkin tarkoitus tulla vähän leveempi ja korkeempi ku Ruususesta, jos lankaa vain riittää. Mulla kun on ainoostaan yks vyyhti tota oliivinvihreää Putkista, enkä ihan yhden lisävyyhdin takia viittis tehä uutta tilausta Toikalle, kun siinä tulee aina niitä postikuluja jonkin verran... Vaikka toisaalta jos laukkukuume jatkuu tähän malliin, niin Putkista tarvii muutenkin hankkia pian lisää. :)

Kahvoiks tulee jo aiemmin kuvissa vilahtaneet pyöreät rottinkikahvat. Jos Ruusunen näytti tekovaiheessa prinsessan kruunulta, niin tää kassintekele muistuttaa lähinnä gondolia. Ja virkkuukoukku toimii melana, tai mikskä ne sitä keppiä gondolissa sitten kutsuukin. :) Mies tosin sano, että toi on ihan selkeesti banana split -jätskiannoksen pohja. Ja kun tuota venettä katteöee, niin kieltämättä alkaa tekeen mieli ihanaa isoa jäätelöannosta kinuskikastikkeella ja kermavaahdolla, hih! :)

9 kommenttia:

 1. Herkullisen värinen. Ehkä voit tässä jonain arkipäivänä tehdä pikku matkan Toijalaan, Toikan pesään? En tiedä, onko bensa halvempi kuin postikulut, mutta voihan sieltä tarttua jotain muutakin kivaa kyytiin.

  VastaaPoista
 2. Väri on munkin mielestä loistava. :)

  Mä luulen, että jos löytyis autollisen verran innostuneita tamperelaisia neulojia/virkkaajia/tmv. asiasta innostuneita, niin Toikalle Toijalaan kannattais tehdä yhteinen excursio tässä kesän aikana. Sitten ei bensakulut ainakaan tuntuis lankojen hinnassa. :) Onko kiinnostusta?

  VastaaPoista
 3. Niin tai minä käyn ostamassa, se kun on tuossa lähellä (noin ½km) ja mies tuo Hermiaan. Sinä haet sieltä. Laita vaikka minulle viestiä.. krista virtanen 71 (ät) yahoo (piste) com (poista pisteet ja muuta merkit, nimi kirjoitetaan "putkeen" ilman pisteitä tms.)

  Vaikka ei sillä, voishan täälä pitää vaikka neuletapaamisen!! Se ois super-kivaa!!

  VastaaPoista
 4. LOISTAVAA!!! Mä käyn itekin töissä Hervannassa, niin että täähän on aivan perfect! Kohta sun miehen pitää tulla peräkärryn kans töihin... :D

  Kiinnostais toisaalta lähtee käymään joskus siellä Toikalla, pääsis sitten hiplaan muitakin lankoja. Otan Krista yhteyttä suhun meilitse, niin katotaan lähenkö ensin käymään ite Toijalassa vai joutuuko sun mies saman tien lankakuriiriks. :)

  VastaaPoista
 5. Oliivinvihreä putkis on aivan herkuista herkuin! Muistaisitko, osaisitko sanoa minkä numeroinen tuo väri on Toikan värikartassa? Itse en sitä sieltä osaa bongata. Voit vastata blogini kautta ;). Tänks!

  VastaaPoista
 6. Vastaisin toki blogisi kautta Maijuseni, mutta kun en sitä nyt yhtäkkiä löydä. :/ Kun ei sun profiilissa ole blogin osoitetta, enkä osaa omien jälkieni perusteella sinne takaisin suunnistaa. Hjälp! :D Jos luet tän, niin:
  - oliivinvihreä on nro 41,
  - kerro blogisi osoite, niin mie laitan sen korvan taakse ja tuun kyläilemään. ;)

  VastaaPoista
 7. Voi, mahtavaa! Ja olipa delicious kuvaus!!!!!! Ihan totta.

  VastaaPoista
 8. Kuinka paljon isompi tästä nyt tuli? Oon ihastunut Ruusunen -laukkuun, mutta koko on ehkä vähän liian pieni.. Ohje on tässä sama vaikka on lisää silmukoita?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Periaatteessa sama ohje, eli simpukkavirkkausta. Oiskohan tuossa isompi (pidempi) pohjakappale..? Ei voi muistaa, sori!

  Postaus valmiista laukusta löytyy täältä.

  VastaaPoista