-->

27.5.2006

Rinsessalaukku

Ohje: Omasta päästä; simpukkavirkkausta ja kiinteitä silmukoita. Idea on peräisin SirpaLeelta (onkohan oikea taivutusmuoto? :D).
Lanka: Putkis, n. 250 g
Kahvat: Askarellista
Virkkuukoukku: 7

Tää on ihana, pakko sanoo ite! :D Keskeneräinen laukku tosiaan näytti vähän prinsessan kruunulta, ja siitä tulikin melko prinsessamainen käsveska. Oikeestan noi simpukat näyttää enemmän ruusunnupuilta tässä värissä, joten tän rinsessalaukun nimi on Ruusunen. :) Melkein harmittaa, että se valmistu näin nopeesti, ihan huomaamatta muutamassa tunnissa. Tätä oli nimittäin tosi kiva tehdä, ja lopputulos on just toivotunlainen. :)

Vuori on vielä kiinnittämättä, kun en osannu päättää, ompelenko laukkuun sittenkään niitä helmiä. Voisin ehkä lisätä vain sellaisen maskotin tohon kahvaan roikkumaan. Siis samalla idealla kuin kännykkäkorut, muutama vaaleanpunainen helmi putkislangassa roikkumassa tai jotain. Kahvat on muuten Helsingistä Askarellista, nyt harmittaa, etten ostanut sieltä enemmän kahvoja varastoon. Taas kerran en jostain syystä noudattanu turha-harkinta-pois-ja-rahat-tiskiin -periaatetta, joka niin monta kertaa on todistanut toimivuutensa. Ei sit tartte jälkeenpäin harmitella että miks en ostanu, kun nyt on myöhäistä. Sen siitä saa, kun yrittää olla järkevä, pah. Pitänee pyytää siskoa tuomaan lisää kahvoja, kun se tulee käymään Hesasta, tai sit voisin asioida Sinellin verkkokaupassa.

Toi Lordi-henkinen sormien asento on muuten ihan tahaton. Tuo sopivasti pientä pirullista särmää Ruususen viattomuuteen, hehhehee! ;D

19 kommenttia:

 1. Ihana laukku, tosi suloinen!! Missäs ne ruskeat kukat on? Jokos se on valmis?

  VastaaPoista
 2. On se muuten valmis, mutta ku ne kahvat... Joku ratkaisu tähän kahva-asiaan on löydettävä viikon sisällä, kun aattelin käyttää kukkalaukkua ens viikonlopun YO-juhlakierroksella.

  Joko mä otan pistosahan kauniiseen käteen tai sit luovun unelmakahvojen etsimisestä ja korvaan ne muunlaisilla. Raportoin kyllä sit heti, ku jotain tapahtuu kukkalaukun suhteen. :)

  VastaaPoista
 3. Nätti ku mikä. Ja niitä ruskeita kukkia minäki kaipailen. Tais olla kahvoja vailla se laukku, vai? Siitä sitten paljon kivoja kuvia, jookos. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku! -Tuula

  VastaaPoista
 5. Todella suloinen!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kaunis rinsessaruususlaukku! :D

  VastaaPoista
 7. Oisko tutohon ruskean laukun kahva ongelmaan oikea paikka joku puusepänliike ja ruskea petsi? Simpukkalaukkukin on muuten tosi ihana!

  VastaaPoista
 8. Nimen taivutus meni ihan OK! Nätti on laukku, sitä ruskeeta minäkin tässä odottelen:-)

  VastaaPoista
 9. Ei vaan voi sanoa muuta kuin ihana... Mistä olet löytänyt tota putkista?

  VastaaPoista
 10. Kaunis, mulla olis nyt kovasti käyttöä vaalenpunaiselle laukulle.

  VastaaPoista
 11. IHANA! Nopee oot, ei voi muuta sanoa.. Ja kauniit kahvat ku mitkä!

  Mitäs valkosesta putkiksesta aiot tehdä? Pian pian suunnitelmia esille ;)

  Derea: Putkista saa tilata Toikalta
  http://toika.fi/toikatori/
  index.php?cPath=39_59
  (osoite on kahdella rivillä että mahtui)

  VastaaPoista
 12. Juu, kyllä siitä aloituksesta jo näki, että ihana siitä tulee. Ja niin tuli. Laukkukuume pukkaa taas päälle täälläkin...

  VastaaPoista
 13. Niin, olisko tähän laukkuun mahdollista saada ohjetta?

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille, oon itekin aivan ihastunut tuohon söpöläiseen. :)

  Ohjeen voin varmaankin laittaa, sillä vaikka alkuperäinen idea laukkuun tulikin SirpaLeelta, niin toteutus, silmukkamäärät ym. speksit tähän laukkuun on omasta päästä. Mut katotaan, kuinka se käytännössä onnistuu. En meinaan tekemisen lomassa kirjotellu mitään ylös... :)

  VastaaPoista
 15. Tyrmäävää! Tyrmäävää työtä!

  VastaaPoista