-->

23.5.2006

Kevätflunssa

Aloittelin tota kolmiohuivia vasta tänään, kun eilen illalla mut yllätti akuutti räkätauti. Puolessa tunnissa meni kaikki röörit tukkoon ja kurkkua pisteli. Otsikko ei siis oo tän huivin tekonimi, vaan kuvaa mun nykyistä olotilaa. :) Tätä se eilinen väsymys varmaan ennakoi, olin luultavasti kipee jo päivällä, mutta tauti pääs iskemään kunnolla vasta kun rauhoituin sohvalle neulomaan, höh.

Nyt on lievää kuumetta (37,2 astetta), mutta ei se neulomista estä, kunhan nyt vähän hidastaa. Tota huivia on onneks tosi helppo ja nopea neuloa, malli on Modasta 2/2005. Oon tehnyt jo yhden samanlaisen beigestä Helenistä seiskan puikoilla. Tän aattelin aluks tehdä kaseilla, mutta päädyin lopulta 6,5 bambupyöröihin. Tulee paljon siistimpää jälkeä näin. Paitsi että Novitan tuttuun tyyliin langassa on aina välillä ihmeellisiä möykkyjä ja suheroita. Mut oli se kyllä halpaakin, ja just hyvän väristä. Ja kuiteski nyppyyntyy käytössä, niin että mitä väliä pienillä epätasaisuuksilla on. :)

Huomenna on työpaikan kevätpäivä tai jotain sinne päin; toivottavasti ei sada ihan älyttömästi, tarkoitus kun on olla puolet päivästä opastetulla kävelykierroksella ympäri kaupunkia. Pitää ottaa mukaan paljon nenäliinoja, sateenvarjo ja vaihtosukat, toivottavasti tää tauti ei huomisesta innostu ja kaada mua sänkypotilaaksi...

6 kommenttia:

 1. Hyvä väri!

  Mulle iski ilmeisesti sama tauti, maanantaina ennakoi ja tänään oon ollut ihan kanttuvei. Paranemisiin!

  VastaaPoista
 2. Ihana!
  Mun leskenlehtihuivi on valmis, voin kyllä suositella tosi lämpimästi. Että kovin kesäisillä linjoilla tässä ollaan ;)
  Jos vaikka virkkais seuraavaksi? Voiko olla totta että KAIKKI kesäinen on virkattavaa?! Voi yöööh :P

  VastaaPoista
 3. Tarja: parempia vointeja sullekin! Onneks sentään sataa ja on melko kylmä. Ois vielä tylsempää sairastaa, jos aurinko paistais ja hellerajat paukkuis. :)

  Jatta: Onneks olkoon, pitää sitten varmaan tehdä se leskenlehtihuivi, ilmojen puolesta sille kyllä olis käyttöä. ;) Ja kun ei muakaan just nyt toi virkkaaminen kiehdo...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sia, enköhän mä pikkuhiljaa tokene! :)

  VastaaPoista
 5. Get well soon! Ja kyl sä ne kahvat vielä löydät! *lukee järjestyksessä, siksi ei tiedä oletko löytänyt ne jo*

  VastaaPoista