-->

18.9.2006

Ollaanks me jo kohta perillä?


Ei mitään uutta raportoitavaa, samat sukat edelleen työn alla. Puuh. Ei siinä, ihan rattoisaa tota vartta on kilkutella, mutta sais ne ny vähän nopeemmin edetä. Vielä puuttuu 10 senttiä molemmista + joustinneule, tavoitteena ois päästä keikaroimaan työpaikalla valmiit sukat jalassa jo loppuviikosta.

Eikä toi tavoite kovin vaikeasti saavutettavissa ole, senkun vaan työpäivän jälkeen istun sohvannurkkaan ja pistän neuloen. Mitäpä siitä, että pyykkikori pursuilee yli laitojen, sohvan alla on isohko villakoirakennel, lenkkarit hapertuu käytön puutteessa eikä mies uskalla tulla metriä lähemmäs mua sukkapuikon pistojen pelossa. Pääasia, että mulla on prioriteetit kunnossa, eli sukat aina ennen muuta! :P

6 kommenttia:

 1. Minä ole yrittänyt Toukalle selittää neulomisen sietämätöntä tärkeyttä, mutta 1-vuotiaan mielestä maailmassa on noin ziljoona tärkeämpää asiaa. Aktiivista neulonta-aikaa on minulla siis valitettavan vähän ja nyt sitten harmittelen, kun en osannut nauttia noista töistä kotiin ja sohvalle neulomaan päivistä riittävästi AET (=aika ennen Toukkaa).

  Ihanat nuo sukat ovat. Pitäisiköhän munkin...?

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne kohta valmistuu ;) Tiedän tunteen, oon ite pahimmanlaatuinen kärsimättömyys jos joku työ ei tunnu edistyvän mielen mukaan..

  VastaaPoista
 3. Mulla kävi päinvastoin; piti tehdä nilkkasukka mutta mopo taisi vähän karata. Se että saako sukka koskaan kaveria on toinen juttu... Mutta nuo näyttää hyviltä, mallineule toimii ja sillee. Sitä vaan ihmettelen miten jaksat tuota Kotiväkeä tikuttaa.

  VastaaPoista
 4. Hyvät tulee!

  Kun ei aina jaksa siivota, niin lakaisen huushollin katsellani. Tepsii.

  VastaaPoista
 5. Hanna: Kiitos, nyt mä voin hyvällä omatunnolla neuloa kaiket illat ja selittää miehelle, ettei kato sit enää voi kun on lapsia. Että pitää neuloa varastoon. ;)

  Jatta: Jup, kärsimättömyys nostaa päätään täälläkin aika äkkiä jos ei valmista tuu heti, ja oikeestaan mieluummin jo eilen. :)

  Kati: Emmä oikeen jaksakaan, puuduttaa. Liian ohuet puikot mulle, tekee reikiä etusormiin ku päät on niin julmetun terävät, auts. :/

  Tarja: Katseen voimaa ei tosiaan parane aliarvioida. Riittäisköhän semmonen voimallinen katse aviomieheen päin, jotta se tarttuis imuriin ja hoitais noi jo selkeesti yli luovutusiän kasvaneet villakoirat pois meidän kämpästä? :D

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa että joku muukin priorisoi asioita tuolla tavalla! -Saan siis tänkin illan vielä katella tiskaamattomia astioita ja sotkusta kotia hyvällä omallatunnolla :).

  Hyvältä sukat näyttää, ja toivottavasti valmistuu pian!

  VastaaPoista