-->

27.9.2006

Kiiiiiiire!!!

Tää on ollu ihan hullu viikko töiden suhteen, kotiin en oo päässy yhtenäkään iltana ennen kahdeksaa. Ja tänäänkin täällä menee myöhään, ähh... :(

En siis oo ehtiny ottaa perjantaina saapunutta saumuriani ees pois pakkauksista, tosin ohjekirjaan perehdyin silmät innosta kiiluen heti samana iltana. Kauhee hinku ois päästä surruuttelemaan, mutta mistäpä sais aikaa siihen? Mä haluan nimittäin voida keskittyä kunnolla Ekaan Kertaan, eikä mulla oo vielä ollut sellasta aukkoa aikataulussa, että se ois ollu mahdollista. Murrr. Viikonloppuna ehdin sentään kaiken muun touhuamisen välissä neulomaan apupupun. Kaulahuivi hahtuvaa, kaikki muu seiskaveikkaa itse värjättynä. Pupuosa on luonnossa ah niin muodikasta myyränruskeaa, vaikka se tässä näyttääkin harmaalta. Hitto ku ei ehdi oleen kotona valoisaan aikaan, niin että kuvatkin on sitten tällasia. Vielä ku sais ton pupusen joskus postitettua...


Eilen illalla (myöhään, huoh) hyppäytin puikoille helmineulepipon syksyn Modan (se kuva, jossa Karita Tuomola poseeraa) ja Jatan innoittamana. Seiskaveikkaa ja jotain nimetöntä mohairia yhdessä 5,5 mm puikoilla. Valmistuis tosi nopeeta, mut vitja ku ei silti ehdi/jaksa. Perjantaina onneks hellittää töiden suhteen, ja vielä kun mies lähtee poikaporukassa mökille viikonlopuks, niin meikä pääsee saumuroimaan ylhäisessä yksinäisyydessään. Olispa jo perjantai!!! :)

BTW: Lisäsin pari kuvaa Södera-ohjeeseen.

6 kommenttia:

 1. Moi! Söpö pupunen. Piti kysymäni noista ihanista Södera-sukista (kiitos muuten ohjeesta) että onko toi puikkokoko 2.5mm kireälle käsialalle..? Kun itse neulon Novitan Nalle-lankaa samankokoisilla puikoilla. :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja olepa hyvä! :)

  Juu tosta ohjeesta puuttuukin tiheys sileälle neuleelle.

  Mun käsialalla, jolle ohje siis on kirjoitettu, 30 s/45 krs=10 cm Kotiväkeä sileällä neuleella. Kotiväen vyötteessä tiheys on 30 s/40 krs, joten ainakin silmukoiden suhteen meikäläisen käsiala menee yhteen ton suosituksen kanssa. Auttaiskohan tää sua valitseen omaan käsialaasi sopivan puikkokoon?

  VastaaPoista
 3. Söpöltähän tuo pupunen näyttää harmaavartaloisenakin:-)
  Ja pitääpä minunkin kehua noita Södera-sukkia, jos olisivat minun tyyliini sopivat, tekisin varmasti sellaiset!

  VastaaPoista
 4. Pupun voit tuoda neuletapaamiseenkin, voin viedä sen kulkiessani meidän Toijalan "keräyspisteeseen" josta SPR:n kansainvälisen avun päällikkö Kalle Löövi vie puput Kalkkuun.

  VastaaPoista
 5. Tuossa pupussa on aivan ihanat värit! Tulin kiittämään pitsipolvisukkien ohjeesta minäkin, sukat ovat upeat ja mahtavaa että julkaisit ohjeen!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset, eiköhän tuo tiheysluku auta valitsemaan puikot. Nyt vaan mallitilkkua neulomaan. Vähän kyllä luulen että täytyy neuloa vielä ohuemmilla "hammastikuilla" :)

  VastaaPoista