-->

10.9.2006

Happamia nämä pihlajanmarjat

Tallinnan lankakaupat jäi sit näkemättä. Sinne jäi ihanat alpakkalangat ja huovutusvillat. Hotellihuoneiston sauna jäi kans testaamatta ja illallisvaraus lunastamatta. Höh. Nyt pitää vielä karhuta laivayhtiöltä lippurahat takas ja toivoa, ettei hotellivarauksen peruuttamisesta viimetipassa veloiteta mitään sakkomaksuja. :(

Että harmittiko eilen? Ju. Otti päähän sen verran rankasti, etten käyny lähelläkään lankakauppoja, ja isommissa kaupoissa kiersin lankahyllyt kaukaa. Aattelin, että se on kaikki tai ei mitään: jos mä en kerran pääse Tallinnan lankaparatiiseihin, niin en kyllä sit osta Hesastakaan lankaa. Soukan Menitassa kävin just muutama viikko sitten, eikä muutenkaan huvittanu lähtee jyrryttään bussilla Espoon takametsiin. Käytinkin eilisen vaatekauppojen kiertelyyn, mutta matkaan tarttu ainoostaan kaks paitaa. Nekin samanlaisia mutta eri värisiä. Tylsää.


Tässä vielä kuva edelleen kuivumassa roikkuvasta puolivalmiista laukunkuoresta. Jokohan mä ylihuomenna pääsisin vuorittaan ja kiinnittään kahvat. Tylsyttää just nyt neulominen ja virkkaus, kun en sit saanutkaan ihania inspiroivia Viron-tuliaislankoja. Taidanpa ostaa käyttämättäjääneillä reissurahoilla vihdoinkin sen kauan haaveissa olleen saumurin. Lohtulahjaks mönkään menneestä reissusta. ;)

8 kommenttia:

 1. Eipä olis ollenkaan hassumpi lohtulahja!

  VastaaPoista
 2. Sehän olis hyvä idea :D Ja tulis sulle kyllä käyttöön varmasti!

  Harmi ku reissu meni mönkään :(

  VastaaPoista
 3. Joo käyttöö löytyis varmasti, pitää vaan löytää jostain sille säilytystilaa. Mulla kun ei valitettavasti oo mitään ikiomaa käsityö- ja harrastushuonetta, missä vois pitää ompelukoneen, saumurin, silityslaudan ja muut tykötarpeet aina esillä. Ehkä joskus jossain tulevassa kodissa sitten. :)

  VastaaPoista
 4. Tulin vaan kiittelemään Ruususen ohjeesta:) Blogistani löytyy kuvia tekeleestäni.

  VastaaPoista
 5. Kävin heti katsomassa, ja mukavan syksyinen Ruusunen sieltä löytyikin, vai oliko se Ruskanen? ;) Ihanat värit kuiteski. :)

  VastaaPoista
 6. Saumuri rules! Vinkkaathan mullekkin millaisen ajattelit ostaa, josko kaksi sais halvemmalla :D

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Olen keräilemässä netistä neuleohjeiden linkkejä yhteen paikkaan: http://www.tuula.org/omatsivut/ohjeet/
  Siellä on sinunkin tuotoksiasi. Jos et kuitenkaan halua että niitä linkitetään, laitatko ystävällisesti maililla tiedon tuulal (at) gmail piste com. Asiasta on keskustelua blogissani http://tuula.org/blogi/?itemid=120

  VastaaPoista
 8. Ei mulla tieteskään oo mitään linkittämistä vastaan. Tosi hienoa, että ohjeet löytyy nyt keskitetysti yhdestä paikasta, kiitos siitä Tuula! :)

  VastaaPoista