-->

3.6.2006

Chocolate, anyone?

Mitä tapahtuu, kun värjää pastellinsinistä Palmaa Dylonin mustilla kuumavärinapeilla ja sen jälkeen saman valmistajan 40 asteen mustalla konevärillä? Kuten eilinen postaus odotti, ekassa tapauksessa langoista tuli harmaita pölyrättejä, tokalla yrittämällä koneesta nousi RUSKEAA lankaa.


Älkää kysykö multa, mä en ymmärrä enää mistään mitään. :) Koneen täytteenä oli myös pari värin puolesta kulahtanutta elastaanisekoitepaitaa, ja ne on kyllä ihan syvän mustia, siistiä. Palmasta kuiteski tuli tuollaista suklaanruskeeta, mikä kyllä passaa mulle ihan hyvin. Nää väriaineiden kiinnittymiset on näitä kemia- ja materiaalitekniikkajuttuja, ei siis lainkaan mun alaani. Joten loppuyhteenvetona todettakoon, että ihmeelliset ovat kissojen ja polyamidin tiet tässä matoisessa maailmassa. :D

Mä oon kyllä aikas tyytyväinen lopputulokseen. Lopputulos on ehdottomasti parempi kuin se aikaisempi moppikasa, vaikka en nyt suoralta kädeltä osaakaan sanoa, että mitä tosta tulee. Lankojen lähettäjän nykyistä suhdetta ruskeaan väriin en tiedä, joten pitänee hältä nyt kysyä kantsiiko tehä näistä hälle jotain vai ei. Mutta joka tapauksessa nytpä mulla on kolmen kerän verran ruskeaa Palmaa, joten nyt aukes monta uuttaa mahdollisuutta sen soveltamiseen; ei tarvii rajoittua pelkästään vauvaneuleisiin.

Kone vispas vyyhdit aikamoiseen sekamelskaan runsaista haltijalangoista huolimatta, joten en viittiny eilen illalla selvitellä kuin yhden niistä keräksi asti. Loput sitten huomenna, jos jaksan. Parin tunnin päästä lähetään yo-turneelle miehen serkkujen luo, ja voihan se olla, että juhlamieli tarttuu ja siiderihammasta alkaa kolottaan itelläkin. :) Niin, ja ruskea kukkalaukku pääsee tositoimiin yhdessä noiden ihkujen ruskeiden pitsiballerinojen kanssa. :)


Ballerinat mä bongasin jo ennen laukun aloittamista, ja alusta asti tarkoituksena oli, että nää sopis yhteen. Kuvasta ei näy, mutta noiden ballerinojen sivuissa olevien kukkien keskellä on ruskea hiottu lasihelmi, joka sopii just hyvin tuohon laukun puuhelmikoristeeseen! Ai että mä oon nyt tyytäväinen. :D

8 kommenttia:

 1. Toi sun ruskea palma sopisi noihin kenkiin ja laukkuun paremmin kuin hyvin. Makeet kengät, kerta kaikkiaan ja laukun kanssa täydellinen pari.

  VastaaPoista
 2. Kaunis sävy noissa Palmoissa. Niistä saa jotain kivaa kesävaatetta, topin tm, ja somisteeksi hieman turkoosia niin johan näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Mullekin kelpais nuo ruskeat palmat. Pidän värjäyksen mahdollisuuden mielessä.

  VastaaPoista
 4. Palmaan sopii toi väri ! Aivan ihanat !

  VastaaPoista
 5. Sitten kun olet keksinyt jotain isompaa neulottavaa, niin tässä ehdotus jämälankojen käytölle: Palmastahan tulee ihanan pehmeitä nalleja. Tosi hyvät värit! Pia

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tumman suklaan ruskea!Lempivärini. Olin jemmannut vanhaa Cottonellaa kilon verran tuota ruskeata -löysin vahingossa siivotessa.
  Kummipoikani jo kauan sitten kysyi, miksi sulla on aina surkeita vaatteita. Onneksi äitinsä kuuli ja selitti surkea =ruskea.

  VastaaPoista
 7. Iso gnu: Hih, mä kans tykkään käyttää surkeita vaatteita, että sen puoleen ihan kivan väristä tuosta Palmasta lopulta tuli. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvinhän sinun lopulta kävi!!!! Ja aivan kuten joku tuolla edellä sanoikin, voisit tehdä jotain aivan henkeäsalpaavaa tuosta langasta nyt. Nimittäin sehän sopisi kuin nakutettu yhteen noiden sun kenkien ja ihanan laukun kanssa.

  VastaaPoista