-->

19.6.2006

Terveisiä Toijalasta!


Nyt on sitten Toikakin nähty. Jatta räpsi sieltä kuvia, ja antoipa niitä mullekin blogia koristamaan, kun olin unohtanu oman kamerani kotiin. Kiitos siitä! ;) Toikan myyjä antoi luvan ottaa ja julkaista kuvia, ja oli muutenkin leppoisan palveluhenkinen. Ei kiirettä, ei hoppua, vaan verkkaista asioiden hoitamista. Liekö sit siitä johtunut, että aika kulki kuin siivillä: kun lähtiessä katottiin kelloa, niin ällistyttiin, ku huomattiin olleemme sisällä puoli tuntia. Oltiin molemmat ihan varmoja, ettei aikaa ollu menny kuin viis minuuttia! :D Oliskohan mun kännykän kello menny sekasin kun tultiin Toijalan aikavyöhykkeelle. :D

Myymälässä oli lankoja pari seinällistä, suurin osa tietty oli lähinnä kutomiseen tarkoitettuja, mutta ihan yhtä hyvin suurin osa niistä kävis neulomiseen ja virkkaamiseen. Ostin muutaman vyyhdin Putkista, ja vaikka tencel-lanka houkuttikin, niin jätin ne toistaiseks vielä hyllyyn. Ettei ihan lähde käsistä tää hyllyjen täyttö langoilla. ;) Se kyllä vaikutti oikein kivalta langalta vaikka huiveihin, ja eikös Siakin oo juuri tekemässä Icarusta jostain tencel-langasta? Berkshire Bulkya teki kyllä mieli Backyard Leaves -huivia ja syksyä varten, mutta ei Toikalla oo tietenkään ihan kaikkia värejä, joissa sitä lankaa saa, eikä tästä valikoimasta mikään vaatinu päästä tällä kertaa ja heti mukaan. Tosin vahva turkoosin tai oikeestaan petroolin värinen kerä kyllä vähän vilkutti mulle silmää siihen malliin, mutta vastustin kiusausta, toistaiseksi. :)


Tällainen hillitympi trio Putkista tuli ostettua. Toihan on vähän niin kuin pala englanninlakritsia, nam. ;) Josko näistä sit laukkuja joskus, jahka kerkee/jaksaa/viitsii/saa inspiksen. Tarjallekin löytyi tuota ruskeaa. :) Keskiviikon neuletapaamisessa Stockalla halukkaat pääsee hiplaamaan ja hypistelemään Putkista ja kyseleen lisää Toikasta. Eipä siitä kyllä paljon tän kummempaa kerrottavaa oo. ;)Nyt mä käyn taas neuletakin kimppuun; mulla on joku ihme pakkomielle saada se valmiiks ennen juhannusta, hullu minä. Vaik en mä kyllä millään ehdi, kun ei oo aikaa neuloa kun työtyöt ja kotityöt puskee päälle... Yritän ainaski! ;)

3 kommenttia:

  1. Näyttääpäs ihanan värikkäiltä nuo Toikan hyllyt, sinne kyllä pitäis päästä vielä joskus!

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä ihan käymisen arvoinen paikka, suosittelen. Eikä sinne aja Tampereelta kuin 25 minuuttia, niin että sen puoleen ei oo hankala reissu, jos auto löytyy. :)

    VastaaPoista