-->

21.6.2006

Juhannusta!

Olin tänään ekaa kertaa neuletapaamisessa, ja varmasti ilmestyn paikalle jatkossakin. Oli hirmu kiva tavata muita tamperelaisia neulojia (sekä yksi espoolainen :D) ja saada kasvot monille bloggaajille, kiitos kaikille mukavasta seurasta! :) Neulomisen puolesta ilta ei kylläkään ollut mulle suuri menestys; mä tein noiden parin tunnin aikana enemmän virheitä ku koko neuletakin tähän astisen neulomishistorian aikana. Mä en ilmeisesti osaa keskittyä yhtä aikaa neulomiseen, uusien kasvojen ja nimien mieleenpainamiseen, kiinnostavien kirjojen ja lehtien vilkuiluun, muiden neuletöihin tutustumiseen, keskusteluun ja kuuntelemiseen. :D

Eeeenivei, hihat on tasaisesti tuloillaan, ja ehkä mä Tarjan, Jennin ja muiden neuvojen perusteella osaan jopa tehdä niistä oikeen mittaiset. :D Juhannukseks toi tekele ei kuiteskaan valmistu. Heräsin todelliseen maailmaan, jossa vuorokaudessa on vain 24 tuntia, ja luovuin haaveesta saada neuletakki valmiiks huomiseen iltapäivään mennessä. :)


Teen hihoja yhtä aikaa samalla pyöröllä, ja se on kyllä kätevä systeemi. Molemmat hihat valmistuu yhtä aikaa ja tulee sit varmasti saman mittaiset hihat kerroksen tarkkuudella. Paitsi jos mokailee jatkuvasti niin kuin mä tänään, eli kääntyy liian aikaisin ja sillä tavoin neuloo vahingossa toiseen hihaan pari kerrosta enemmän... ;) Onneks tollanen on helposti korjattavissa.

Huomenna nää lähtee juhannukseks meren rannalle Porvooseen ja palaa vasta sunnuntai-iltana; blogikin on siis juhannuslomalla viikonlopun yli. Juhannuksen sääennuste sen ku paranee, nyt ne lupailee jo 22 astetta noille kulmille, jipii!!! :) Näissä maisemissa vietetään nyt jo neljättä peräkkäistä juhannusta. Tässä tunnelmakuvia viime juhannusyöltä.

Koivuvihdan tuoksua, rantasaunan piipusta hiljalleen nousevaa savua, veden liplatusta, vaakkuen laiturin ohi lipuvia sorsapesueita, lämmintä auringon paistetta, juhannusruusuja, pehmeää yöilmaa, kuikan huutoja, hyvää seuraa, naurua, lautapelejä, mölkkyä, krokettia, vesihiihtoa, grillausta, hyvää ruokaa ja juomaa sekä rentoutumista joka suhteessa: näistä rakentuu mun täydellinen juhannus. :D

Rattoisaa keskikesän ja yöttömän yön juhlaa kaikille! ;D


13 kommenttia:

 1. Hauskaa juhannusta !
  Oli kiva nähdä ja jutella :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin, mulla oli tosi mukavaa! Ja oikein hauskaa juhannusta sullekin! :D

  VastaaPoista
 3. Voih! Tuo vene-kuva on kyllä kaunis:)!

  VastaaPoista
 4. Mä en pysty ikinä neuletapaamisissa neulomaan, korkeintaan jotain ihan sileää tai sukkaa tms. Yleensä on niin paljon ollut porukkaakin, että mun kuukauden sosiaalinen elämä on siinä yhdessä illassa ;) Sitä on ihan...overwhelmed vai miten se kirjoitetaan.

  Mummi mulle opetti, että kannattaa laittaa hakaneulalla hihat toisiinsa kiinni niin ei tule käännyttyä liian aikaisin.

  VastaaPoista
 5. Leppoisaa juhannusta sinullekin! Oli tosiaankin kiva nähdä! ja pidetään sitä Toijalan neuletapaamista sovittuna...ajankohta pitää vaan vielä sumplia mahd. monelle käypäiseksi. Minä voisin järkätä jotain tapahtuman tynkää...kun nyt satun asumaan täälä..

  VastaaPoista
 6. Oli mukava nähdä livenä! Hauskaa juhannusta ja kiitos vielä kerran putkiksista!

  VastaaPoista
 7. Ai niin...siellä oli myös yksi Toijalasta ;oD
  (pääsinpäs sanomaan) ;oD))

  VastaaPoista
 8. Susanna: Toi on hyvä vinkki, mut arvaa unohdako mä sit vaihtaa lankaa! :D Kohta mulla onkin puikoilla pienten shortsien etuosa. :D :D :D

  Krista: Perskuta, pääsitpä tosiaan sanoon! :D Mut eikös Toijala oo melkein Tamperetta... :D Ja sinnehän ei aja ku sen ööö, lailliset 30 minuuttia, niin että neuletapaaminen siellä passar bra! :D

  Tarja: Samoin ja ole hyvä! :)

  Selena ja Martsuli: Kiitos, hyvällä kameralla saa hyviä kuvia tällainenkin hätähousu ja tumpula: meikäläisen kuvissa kun ovat monesti esiintyneet peukalo, kameran naru ja nopeat liikeet. ;)

  VastaaPoista
 9. Jatkan minäkin litaniaa; hauska oli tosiaankin tavata. On aina mukava saada "kasvoja" blogistanialaisille. Ihanan idylliselle kuulostaa juhannuksenviettosi, mäkin pääsen onneksi tänään suuntaamaan maalle virvoittavien vetten äärelle. Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 10. Määki,määki! Toivottavasti seuraavalla kerralla olen vähän puheliaampaa seuraa. Eilen oli vähän pää pipi ja joku muukin paikka (häveliäisyysyistä en kirjoita sitä tähän). Hienoa juhannusta!

  VastaaPoista
 11. Tuo hihatekniikka on tosiaan näppärä, itse tajusin sen vasta tässä joitain päiviä sitten. Hihat valmistuvat puolivahingossa, itseltäni kun meinaa aina usko loppua.

  VastaaPoista