-->

3.2.2007

Vihreä Sagittaria


Malli: Sagittaria
Lanka: Drops Alpaca (väri 7300) n. 150 g.
Puikot: 5 mm
Mitat: Korkeus 100 cm, leveys 200 cm.

Iso on tämäkin. Leveys on sama kuin ekassa versiossa, mutta ohuemman langan (n. 180 m=50 g) ja siihen nähden reilun puikkokoon (5 mm) vuoks tää huivi venyi korkeussuunnassa kymmenisen senttiä enemmän. Jotenkin mä kyllä tykkään enemmän siitä ruskeasta Woolista tekemästäni Sagittariasta; tässä on jotenkin liikaa tota keskuskuviota verrattuna reunuksen leveyteen. Nyt toistin kakkoskaaviota kymmenen kertaa, kun Wool-versiossa tein vain seitsemän toistoa.

Lankaa kului tarkalleen 152 grammaa, koska jouduin ottaan neljännen kerän käyttöön huivin tokavikalla rivillä. :/ Punnitsin valmiin huivin uudelleen kun olin päätellyt langat, ja tulos oli 150 g tasan. Eli jos käy hyvä säkä ja kerien vaihdot menee kohdalleen (tai sit jos tykkää vaihtaa keskellä kerrosta eikä reunassa, niinku mä) niin kolme kerää Alpacaa riittää just ja just. Nyt mulla on sit kaks grammaa vajaa kerä Alpacaa, joten taidanpa tekaista jonkinlaisen pipon huivin seuraks.

Tänään on ollut aivan ihana talvipäivä, just loistava ulkoiluun ja valokuvaamiseen. Harmi vain, että kameramies oli toisaalla ulkoilemassa (hyvällä menestyksellä, jipii! :D), joten mä jouduin tuleen toimeen omin voimin.


Pi-pi-pi-pi-pi-pi-pi-pi-pi-KLIK! Itselaukaisimen avulla saa hämäävän levollisia kuvia; tästäkään ei näy, että mä oon just rynniny kameran luota hirveellä kiireellä poseeraamaan ja jähmettyny tohon noin puol sekuntia ennen räpsähdystä. :)


Lähikuvaa mallikuvioista.


Ihana sää sai niin hyvälle mielelle, että kävin ostamassa kukkia. Minulta minulle, rakkaudella! ;)

Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Upea on tämäkin versio!

  -Anlee

  VastaaPoista
 2. Ooh, se on ihana. Oma trinityinen Sagittariani pingoilee parhaillaan sijauspatjan alla.. :) Toivottavasti huomenna on yhtä kiva kuvausilma.

  Ps. Hitsit, kyykkääjät(?) olivat särkeneet pulloja meitin rappukäytävään *murinaa*

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi, niin ihanan keväinen!

  VastaaPoista
 4. On kaunis tämä vihreäkin versio. Täytyy äkkiä vain toisella silmällä vilkaista, ettei kiusaus aloittaa käy liian suureksi :)

  VastaaPoista
 5. Laura Koo: Hei vitsi sä oot nopee neuloja! Hauskaa nähdä sun versio huivista, huomista odotellen siis... :) Massatapahtumat, kuten Kyykän MM-kisat, kerää monenlaista väkeä: Nähtävästi teidän rappuun osui porukkaa siitä typerämmästä päästä, höh. :/

  Sia ja Miu: Kiitokset! :)

  VastaaPoista
 6. Juu, en mie aatellutkaan että teidän miesväki olisi tänne meitin rappuun eksynyt riekkumaan :D

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti ei, muuten on Mies ollu melko tuiterissa ja sen muistista hävinny monta vuotta; mä nimittäin asuin samoissa taloissa muutamia vuosia sitten, niin että tuttuja kulmia ovat. ;D Ja silloin meidän rapussa oli turhan usein oksennusta hississä ja vähän muuallakin, yyh.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis huivi ja ihana väri!

  VastaaPoista
 9. Ihana huivi. Ja kukat sävysävyyn.

  VastaaPoista