-->

10.2.2007

Laaaaaacy Kerchiiiiiiief Scaaaaaarf

Malli: Lacy Kerchief Scarf, Interweave Knits Holiday 2006.
Lanka: Viola-puuvillalanka, n. 150 g.
Puikot: 3,5 mm.
Koko: 30 cm x 270 cm.

Siitä tuli ihan hurjan piiiiitkä. Mulla taitaa olla aika joutuisa käsiala kerrospituuksien suhteen, koska neuloin muuten ihan ohjeen mukaan paitsi että vähensin yhden mallikerran molemmista päistä. Lankakin oli ohuempaa kuin ohjeessa, joten ois voinu kuvitella, että huivista ois tullu lyhyempi ja pienempi. Mut ei se mitn, tätä saa nyt vain kieputella muutaman ekstrakierroksen kaulan ympärille.

Siinä onkin sit seuraava onkkelma: mä en oikein tiiä, kuinka tota huivia pitäis pitää. Koska se on niin tajuttoman pitkä, niin sen asettelu kaulan ympärille/harteille nätisti on melko haastavaa. Pitää kai vaan harjotella ahkerasti, kaipa se luonteva kieputustapa löytyy jossain vaiheessa.

Ai juu, en noudattanut ohjetta päättelyssä, koska mun mielestä reunasta tuli jotenkin omituinen ohjeen mukaan tehtynä. Eli päättelin silmukat ihan normaalisti ennen sitä langankiertokerrosta.

9 kommenttia:

 1. Kyllä on söde! Ihan ton ohjeen takia piti käydä tilaamassa tuo lehti. Se on sitten eri asia milloin tulee...

  VastaaPoista
 2. Hei, hieno tuli! Valkoisessa tulee nuo pitsit vielä jotenkin paremmin esille. Ja mun mielestä se asettuu kaulalle kauniisti just noin.

  VastaaPoista
 3. Todella Kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Tämä onkin ollut mun listalla jo pitkään, pitäisiköhän viimeinkin aloittaa? :-)

  VastaaPoista
 5. Näähän sikiää ihan urakalla :)

  Huikean kaunis se on valkoisena, ihanan herkänoloinen.

  VastaaPoista
 6. Onpas upea! ja toi valkoinen näyttäs olevan just oikea väri tohon huiviin...

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Kohta on toinenkin tulossa, jos yhtään entiset merkit pitää paikkansa ;-)

  VastaaPoista
 8. Ei tainnut kummityttö ihan äitinsä lailla arvostaa tätä tekelettä, nähtyään tämän kuvan sanoi: "Voi voi, Vilman huivi on aivan rikki" :D
  Mutta siis taas ihana!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kehuista! :)

  KB: Hih, tyttöhän on terävä ku mikä, huivi tosiaankin on täynnä reikiä! Mitähän se sanoo sun pitsihuivista, onkohan sekin rikki... :D Sulle ei muuten tuu sähköpostit perille, oon yrittäny laittaa sulle sitä yhtä aaltojuttua jo pariin otteeseen. Pitää varmaan tulla tuomaan se henk.koht. :)

  VastaaPoista