-->

4.2.2007

Valkoista vaihteeks

Tarjan upeiden huivien innoittamana aloin eilen neuloa Lacy Kerchief Scarfia. Lankana Raglanalta lankavaihtomiitissä ostettu puhtaanvalkoinen Viola. Ohje on tosi mukava, ja ainaoikein-keskiosa on kivan nopeeta neulottavaa. Tarjan ja Tipin neuvomana neuloin alussa yhden mallikerran vähemmän, ettei huivista tulis ihan älyttömän pitkä. Tosin eipä kai yhen mallikerran vähentäminen alku- ja loppupäästä lyhennä huivia kuin jotain alle kymmenen senttiä? Vai?


Alun perin suunnitelmissa oli värjätä huivi valmiina, mutta valkoinen kyllä tuo mallikuvion niin nätisti esiin, että taitaa jäädä värikylpy väliin. Mulla ei ookaan valkoista huivia ennestään, ja kun lanka sallii pesun 95 asteessa, niin tahrojenkaan ei luulis olevan ongelma. Voi kun sais tän äkkiä valmiiks ja käyttöön!

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi sää oot nopea! Salainen aseesi? (moottoripuikot?)

  VastaaPoista
 2. Mä en nyt haluaisi vaikuttaa siltä että matkin sua, mutta mulla on nyt valmistuneen Sagittarian jälkeen musta(!) Lacy Kerchief puikoilla... :)

  VastaaPoista
 3. mistä tuo ihana ohje löytyikään? pakko saatava tuollainen!

  VastaaPoista
 4. Jattaa, Jep jep, kakstahtibensaa kuluu kanisterikaupalla. Lähi-Essolla jo epäilevät mun nuuhkivan sillä itelleni auvoisan olon. Ei tulitikkuja meidän kotiin. :D

  Laura Koo: Sinä senkin kopioitsija!!! :D :D :D

  Mursuliina: Tää löytyy ainakin Interweave Knitsin Holiday Knits -lehdestä, täällä tietoja.

  VastaaPoista
 5. Kukahan kopioi ja ketä! :D
  Hiano tulee! Eiks ookin mukava malli neuloa? Mulla kävi vanhanaikaisesti, aloitin TOISTA Icarusta. Ihan kuin maailmassa ei olisi tarpeeksi huivimalleja.
  PS. Toi eka linkki ei toimi, siinä taitaa olla yksi http liikaa.

  VastaaPoista
 6. Tarja, mä tunnustan ja anelen polvillani armoa, yhyy! :D Kun ei oo kissoja niin on ite pakko olla copycat. :P LKS on kyllä yllättävän kiva neulomus, oon kohta jo puolivälissä, hiii!

  Icarus on niin kaunis malli, että munkin melki tekis mieli tehä toinen. Eikä niitä huivimalleja kyllä vielä oo tarpeeks, sanon ma. Ja kiits linkkivikatiedotuksesta, pitääpä korjata het kun seuraavaks päivitän. (Voi ei, mun salakavala yritys estää muiden pääsy ihailemaan sun uusinta upeaa LKS:ää lisäämällä erehdyttävän viaton ylimääräinen http:// huomattiin! Hitto. :D)

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikkaan näköinen LKS valkoisesta langasta!

  VastaaPoista