-->

28.7.2007

Tahdon!

Mies ja kamera on kaverin polttareissa, joten leikin sitten minäkin toisten perässä Flickrin leluilla. Tiivistin mun Mä Tahon! -listan 25 kuvaan. Lista kyllä muuttuu ja kasvaa koko ajan, niin että ei oo mitään takuuta että just nää neuleet ikinä tulee valmistumaan mun kätösistä. ;) Linkit alkuperäisiin kuviin löytyy Flickristä.

Suunnitelmissa olevien neuletöiden värimaailma alkaa tosiaan jo olla melko syksyinen, vaikka kalenterin mukaan kesän pitäis olla parhaimmillaan. Höh sanon ma. Kun ulos kattoo niin ei tosiaankaan huvita tehä mitään hellenöpsyjä, kun sään puolesta pipot ja villasukat tulis suurempaan tarpeeseen. Heinäkuussa!!! Mihin tämä maailma on menossa, kyllä vaan ennen oli asiat paljon paremmin, kesätkin oli senätään kunnon kesiä (sanoo ja potkaisee keinutuolille lisää vauhtia nyökyttäen samalla tiukasti nutturoitua harmaata päätään). :P

11 kommenttia:

 1. Oijjoi mitä värejä ja malleja, kyl määkin tommottii... :D

  VastaaPoista
 2. Oih, voisin ottaa nuo kaikki.

  Sellainen hyvä puoli näissä säissä on, että voi hautautua ihan rauhassa kotiin askartelemaan. Vaikka toisaalta, kyllä tää alkusyksy jo riittäis. Panee toivonsa intiaanikesään hän...

  VastaaPoista
 3. Kate: Nii määkiii! :D

  Minna: Toi on kyllä ihan totta; voi hyvällä omatunnolla nököttää sohvannurkassa neulomassa, kun ulkona sataa. Mut kyllä mäkin pidän peukkuja elokuun helteille, jotka saa mun puolesta jatkua intiaanikesäks asti.

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa olen kironnut! Miksi kesä ei voi olla kuuma ja talvi luminen?!? Kylläpäs oli kivoja töitä sun listallasi, monta on munkin mielettömän pitkällä ToDo-listallani :-).

  VastaaPoista
 5. neuleet näyttää täälläpäin kyllä ihan muulta kuin kesäisiltä mutta silti täälläkin toivotaan kovasti lämmintä elokuuta. meinaa jo ensimmäinen syksyahdistus tulla kun huomaa miten pimeää yöllä on.

  VastaaPoista
 6. Mulla on vaikka kuinka monta samaa "mä haluun" -juttua kuin sulla. Pupubooga ja alienpaita ja... Taidanpa minäkin leikkiä flickrillä, jahkan kerkeän (=

  VastaaPoista
 7. Aah, miten ihana kuvakimara! Kauniita sävyjä, oih!

  Syksy ja viileät säät jo mielessä, kun tumppuja ja talvimyssyjä pukkaa, mutta eipäs sitten tule kiirus...

  Osaisitko muuten vinkata herkkäihoiselle lämpöistä ja kestävää sukkalankaa, joka ei kutita suoraan iholla?!!? Blogit kyllä täynnä mitä ihanaisempia sukkia, mutta pehmoisinta lankaa nyt metsästäisin...
  t. TiinaF

  VastaaPoista
 8. Mä en edes tullut ajatelleeksi, että tuleeko tuosta erinäkönen kun sen neuloo mohairista. Mutta kai siitä sitten tuli. :)
  Kiva jos tykkäsit. :)

  VastaaPoista
 9. Stricker: Sanos muuta, mä rakastan lumista talvea, mutta pitää varmaan muuttaa reilusti pohjoisemmaks jos haluaa takuuvarman valkean joulun. Murr. Kesähelteistä taas ei oo mitään taetta asu sitte missä päin Eurooppaa tahansa. Erikoista meininkiä sanon minä.

  Joko: Elokuun pimeät illat olis mun makuuni, vois sytytellä kynttilälyhtyjä parvekkelle tunnelmaa luomaan, siis JOS ei satais. No, voihan niitä kynttilöitä polttaa sisälläkin ja tunnelmoida sohvannurkassa. Tosin se on kyllä mun kirjassani ennemminkin loka-marras-joulukuun hommaa.

  Mia: :)

  Sannero: Ei muuta kuin Flickriä räpläämään! Se tosin vie äkkiä menneessään, niin että ei tää meikäläisen to do -lista ainakaan kuvilla leikkiessä lyhene. Pikemminkin kasvaa eksponentiaalisesti. ;)

  TiinaF: juu, hyvähän se on ajoissa varautua, niin ei korvat ja sormet palelle ekoissa viileissä tuulissa.

  Sukkalankojen suhteen en ole erityinen asiantuntija, mutta sen verran tiedän, että mitä pehmeämpi kuitu sitä heikompi kulutuksen kesto, ainakin yleensä. Mutta jos ei ihan saapassukkia tee, niin miksei esimerkiks Woolkin käy tai Sandnesin Lanett. Bambulangat on ainakin pehmeitä, mutta en kyllä tiedä niiden soveltumisesta sukkiin.

  VastaaPoista
 10. Ninni: Joo tykkäsin! Se oli jotenkin niin paljon runsaamman ja pehmeämmän näköinen, verkkokuviokin muuttui jännästi. Hieno! :)

  VastaaPoista