-->

21.7.2007

Loma!

Loman kunniaks tilasin itselleni Interweave Knits -lehden kahdeksi vuodeksi (sisäinen Suloni käski koska pidempi tilaus on halvempi). Koska seuraava IK ilmestyy vasta elokuun puolivälissä (ja tulee postissa varmaan vasta paaaljon myöhemmin), niin pitäähän sitä olla tässä välissäkin jotain kivaa odotettavaa. Pääsin siivelle Emilian Get Knitted -tilaukseen, ja nyt oottelen malttamattomana Addin 30 cm sukkapyöröjä ja teräväkärkisiä pitsipyöröjä. Sen lisäksi kierroksessa ja haussa on Norah Gaughanin Berrocolle suunnittelema syksyn uutuuskuvasto. Sen yksi hame on niin järjettömän upea että tekis mieli muuttaa nimeni Auneksi, niin että mullakin olis jokin nätti nimikkoneule. :P Polje nopeemmin Kusti, tai räpytä siipiä/melo tehokkaammin, kuinka nyt sitten valtameren ylitätkin!

Tänään matkaan Kauhajoelle kummipojan 7-vuotissynttäreille. Vaikka halu ois kova, niin aikataulu ei anna periks poiketa Tapion kaupassa. Se on varmaan ihan hyvä juttu, koska loman myötä tais myös tuo Sulo muuttaa meille. Vähän huonompi juttu näin alennusmyyntien aikaan... Toistaseks oon onnistunu hillitsemään vilenismiäni (eli Emilia Vilén on tullut kylään Sulon vanavedessä, onneks), mutta kukapa tietää mihin tässä neljän viikon loman aikaan päädytään. Kunhan ei vararikkoon. ;)

Malli: Peruspipo mutu-tuntumalla.
Lanka: Austermann Bambou Soft Color, 50 g.
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm.

Ja jotain pientä valmistakin. Mies toivoi ei-kutittavaa juoksupipoa hyvällä lämmöneristyksellä ja kosteudensiirrolla. Näillä spekseillä langaksi valikoitui Austermannin Bambou Soft Color, joka oli alessa Eunomia Wollshopissa. On ihanan pehmeä ja varmasti täyttää muutkin kriteerit, mutta en sitten tiedä riittävätkö ne tasapainottamaan tuota pomppivaa maastokuosia... Mun pitää painottaa Sulolle, että ei pidä ostaa pätkävärjättyjä lankoja vaikka olis kuinka halpaa, ne ei oo mun juttu. Pitäisköhän tuohon pipoon kiinnittää jonkinlainen punainen lippu, ettei käy huonosti lenkkipoluilla. Kun on se hirvenmetsästysaikakin tulossa, ja mies homppii pitkin metsiä pitkine kinttuineen, oivoi... :)

5 kommenttia:

 1. Aune oli aikas hauskannäköinen pimu, noin hameeksi.

  Mun täytynee tilata se alusvaatekirja ja muutama muukin, mallikuvat olivat sen verran houkuttelevia.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuo on kyllä maastokuosiksi poikkeuksellisen mukavan näköistä pintaa.

  Ja se Aune on niiiin hieno.

  VastaaPoista
 3. mullekkin kelpais oma nimikkoneule...(=

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja taidokkaita käsitöitä sinun blogissasi, äänestin sinun blogiasi suosikkiblogi äänestyksessä. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Hei! äänestin sinua suosikikseni blogiäänestyksessä. :)

  VastaaPoista