-->

26.7.2007

Jäähyväiset karkkiväreille

Malli: Perusraglan ylhäältä alas, lisäyksiä sinne tänne fiiliksen mukaan.
Lanka: Nitorilla värjätty Novita Butterfly, 185 g.
Puikot: 3,0 mm, solmimisnauhan I-cordissa 2,5 mm.

Välimallin työ, tylsä tehdä eikä lopputulos pahemmin hytkäytä. Lisäys sarjaan "tulipahan tehtyä, mutta mitä sillä tekee". Langat on värjätty joskus talvella blondiaikaan. Nyt voimakas pinkki ja kylmänpunainen tukka ei todellakaan sovi yhteen, joten jotta kietsulle tulis oikeesti käyttöä, niin pitää varmaan laittaa se värikylpyyn.


Vaatekaapissa on edelleen paljon blondina ostettuja vaatteita, joiden värit riitelee reippaasti nykyisen hiusvärin kanssa. Muutenkin mun lempiväripaletti alkaa muuttua syksyä kohden; harmaan eri sävyt, maissinkeltainen, oranssi, syvä punainen ja sammalenvihreä tuuppivat pastelleja ja karkkivärejä pois tieltään. Sehän sopii, onhan näitä söpöstelyvärejä jo tullut tehtyä ja nähtyä ihan riittävästi tällä erää. Pastellien myötä romanttinen nöpöstely saa kans jäädä vähemmälle, tervetuloa selkeys, suoralinjaisuus ja retrokuosit!

BTW: kävin jättämässä ääneni, joten kuuliaisena täten linkitän:

13 kommenttia:

 1. Mainio väriyhdistelmä koko asukokonaisuudessa. Tee vielä baskeri samoissa väreissä, niin saat tukan piilotettua ;).
  Mulla alkaa kanssa värikartta muuttua radikaalisti. Ruskea on nyt pop, vaikka se kai alkaa jo muuten olla passé (vrt. muoti).

  VastaaPoista
 2. söpö (= Mä oon aina ja ikuisesti vähän kaikkiin väreihin taipuvainen, mutta mun suklaahiukset tykkää aika lailla vaahtokarkinvaaleeanpunasesta(=

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen, ja muutenkin söpö neule. Sopii hyvin yhteen ton hameen kaa. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva pikkuneule, hyvä idea. Tarttiskohan taas apinoida :)

  VastaaPoista
 5. oooooooo, ihana!
  osaisinpa miäkin!

  VastaaPoista
 6. Herkullinen väri tuossa neuleessa, ihana kokonaisuus! Värit ovat yleensäkin hauskoja asioita, itse en esmes käytä koskaan oranssia, mutta nyt ostin villapaidallisen kirkkaan oranssia lankaa, koska tunsin talven pimeydessä tuollaista vaatekappaletta tarvitsevani.

  VastaaPoista
 7. Herkullisen pinkki, sääli ois värjätä tuota... Hiusten värikin on kyllä kiva, joten ei sitäkään voi vaihtaa! Eikö noi nyt kuitenkin sopisi yhteen, kun pannaan sopimaan... :)

  Totta on, että pinkki väri vetoaa kyllä keväällä ja alkukesästä eniten.

  VastaaPoista
 8. Toihan on tosi kiva... melko käheen värinen :)
  Mä aina muuten yritän paikallistaa noi sun kuvauspaikat, nyt lyö kyllä ihan tyhjää...
  ps. Mä löysin nyt hamekankaan, tiedätkö mitään hyvää mallia? Kohta tulee jo kiire sen tekemiseen, apua.

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä tuo on ihanan värinen! Rimmaa hienosti hamoseen:).

  VastaaPoista
 10. Karoliina: Baskeri pitä tehä ilman muuta! :D Ruskea on ihana väri, mutta mulla alkaa sekin jo jäädä taka-alalle. Sekään kun ei aina tunnu passaavan tähän päähän, niin minkäs teet. :/

  Sannero: Suklaa ja vahatokarkki sopii hyvin yhteen, nam! ;)

  Pohjis: Mulla oli just toi hame mielessä silloin talvella lankaa värjätessä, niin että hyvä jos kokonaisuus toimii. :)

  Jaana: Apinoimaan vaan, ei kai tää munkaan versio maailman ensimmäinen laatuaan ole. ;)

  Kasil's: Kiitos! :)

  Kiko: Värit vaikuttaa jännästi mielialaan ja maku vaihtelee hyvinkin paljon vuodenaikojen mukaan. En vois kuvitella ostavani haalean lilaa lankaa ikinä, mutta mistäs senkin tietää, koska sellainen fiilis iskee (toivottavasti ei kuitenkaan kovin pian :D).

  Maarit: Väri on sinänsä ihan jees, mutta riitelee aika pahasti mun hiusten kanssa. Ne näyttää melkein tummanruskeilta tuon fuksian rinnalla, joten en oikein tiiä mitä tekis. Voi olla, etten värjää neuletta vaan jätän sen hautumaan kaappiin parempia aikoja (ja ehkä uutta hiusväriä) odottamaan. Se voi kyllä joutua odottamaan melkoisen kauan, koska mä viihdyn punaisessa kuontalossa loistavasti. :P

  Kate: Kähee on juu, johtuu varmaan siitä on kirkuva väri. :D Kuvauspaikkana toimi tällä kertaa Tammelan koulun piha leikkilaitteineen. Minen kyllä ihan tarkkaan tiedä mikä pujotteluvehje toi sininen on, mutta se kävi värin puolesta kivasti taustaks. Hamemalliin vaikuttaa se kankaan laatukin, niin että voisin tulla käymään lähipäivinä, ja katotaan sitten.

  Kaisumaisu: Kiitos, se oli alkuperäinen tarkoituskin. Mitäs nyt sit tehään kun tyttö ite ei rimmaa hameen ja kietsun kanssa... ;)

  VastaaPoista
 11. Tuo on totta, syksymmällä ovat karkkivärit tiessään. Tilalle tummaa luumua, ruskeita, murrettuja oransseja ja kaikkia mitä toivoa saattaa. Ihmekkös tuo jos meinaa rahat kadota ennenkuin ovat tilille tulleetkaa :)

  VastaaPoista
 12. Jälleen niin nätti neule, jonku tuon tyyppisen(kin) itselleni tahtoisin. =)

  VastaaPoista
 13. höpöhöpö, hyvinhän ne yhteen sopii, muutako vaan pistää sopimaan! :)

  VastaaPoista