-->

29.7.2007

< 2 vrk (PB, SB)

Jos neulominen on urheilulaji, niin mun tulostilastot kaunistui just melkoisesti. Taisin löytää sisäisen pikaneulojani, tai sitten kyseessä on vain optimaalinen ohjeen, langan ja ajankäytön yhdistelmä: tein Shetland Triangle Shawlin alle kahdessa päivässä! Uskomaton suoritus mulle! Mä en pidä itseäni nopeana neulojana, mutta tää projekti kyllä sujahti sormista ihan vilahtamalla: Loin silmukat perjantai-iltana kahdeksan jälkeen ja neuloin viis body-mallikertaa telkkaria katsellessa. Lauantaina otin puikot käteen vasta seiskan jälkeen illalla, ja neuloin toiset viis mallikertaa. Tänä aamuna tikutin vielä yhden lisää sekä reunuksen, ja siellä se huivin nyt soi pingotuksessa sängyn päällä. Uskomatonta.

Thö kuvat ja muut tiedot seuraa perässä ens viikonlopun tienoilla, sillä huomenissa mä hyppään junan kyytiin ja kohti pohjoista. Reilut viis tuntia junassa ja 1,5 tuntia onnikassa (Oulun seuduille kun matkataan niin noudatetaan paikallista sanastoa) on loistavaa neulomisaikaa. Ja tietty saman verran takasin päin tullessa.

Nyt vaan pitäis äkkiä kehittää pari sopivaa matkatyötä, tai vähintään pakata mukaan muutama ohje ja puikot, jos (hah!) vaikka tulee ostettua vähän (HAH!) lankaa matkalta. Ja jos Sulokin pakkaa laukkunsa ja päättää lähteä mukaan, niin sehän tiedetään että kuinka tässä käy. Toivottavasti Sulolla on iso laukku. :D

17 kommenttia:

 1. No tuota voisi tosiaan kutsua oikeaksi pikaneulonnaksi:D! Ja Shetland Triangle on aina tosi ihana!

  VastaaPoista
 2. Neulemaratoonari!
  Oikein hyvää matkaa, eikö olekin ihana kun on monta tuntia aikaa vain istua, katsella vaihtuvia maisemia ja neuloa? En käsitä ihmisiä, jotka tahtovat väenväkisin ajaa pikkuautolla vaikkapa viiden tunnin matkan. Mikä stressi!

  VastaaPoista
 3. Mulla kävi Shetlantilaisen kanssa vähän samoin, malli oli jotenkin tosi nopsa neuloa ja lopputuloskin oli positiivinen yllätys, yksinkertainen mutta niin kaunis! Sen jälkeen iskikin melkein pakkomielle testata noita pitsihuiveja. Olen vähän katsellut tuota sun Sagittariaakin "sillä silmällä"...

  VastaaPoista
 4. Kääk, mä olen menossa vasta toisessa lankakerässä eli yli puolet vielä jäljellä. Vitsi sä oot nopea! Mutta toi on KAUNIS malli, aah.
  Mukavaa matkaa... tavoilleni uskollisena: tuliaisia odotellessa :DDD

  VastaaPoista
 5. Ohhoh Minä vaan kitkutan shettikseni kanssa ties kuinka monetta päivää. Ehkä se johtuu väristä, tuo sinun nimittäin näyttää enemmän kuin hyvältä:)

  VastaaPoista
 6. No oot kyllä nopee! Mulla meni kolmen alpakkakerän tuhoamiseen kolmosen puikoilla varmaan semmonen ~30h

  Juu ja hyvää reissua!

  VastaaPoista
 7. Olitpas nopea:)!Kauniilta näyttää väriä myöten!

  VastaaPoista
 8. Mikä vauhti! Mikä tyyli! :)

  Ei voi muuta kuin kumartaa kunnioituksesta.

  VastaaPoista
 9. Melkoinen vauhti. Kyllä Sulolla saakin olla iso kassi, muutenhan uudet langat loppuvat jo paluumatkalla.

  Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 10. kateellinen oon, haaveilen pikaneulojataidosta, niin saisin keskeneräset projektit pois jaloista. mutta niitä vaan tuppaa kerääntymään.....

  VastaaPoista
 11. Whoa! Sitä se harjoitus teettää. Mun tavoitteena on tulla yhtä nopeaksi neulojaksi kun mummo oli vielä silloin kun olin kakara. Puikot viuhtoi suunnilleen valonnopeudella :D

  Shetland triangle näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
 12. Sitä se teettää kun oikein innostuu jostain neulomuksesta=)
  Vähän aikaan en oo tod neulonut mitään lähinnä vain virkannu kasseja, mut nekin saanu valmiiks yhessä illas ja voi kun sormet on kippeet.. ;)

  VastaaPoista
 13. No tervetuloa tännepäin!

  Ja sen verran pitkäveteinen tuo matka tästä eteläänpäin, tai siis sieltä pohjoiseen, on että syytäkin varata neulomuksia mukaan.

  VastaaPoista
 14. Tuo on sitten nätin värinen vihreä. Neulontavauhtisi on käsittämätön. Itselläni meni hiljattain pelkän Shetland Trianglen päättelykerroksen tekemiseen varmaan melkein sama tuntimäärä kuin sulla koko huivin neulomiseen! Tosin jouduin sen kerran purkamaan ja päättelemään eri tavalla kun lanka loppui kesken... mutta silti.

  VastaaPoista
 15. olipa kiva kun tulit tapaamiseen! :) rupianpa lukeen sun blogia. :)

  VastaaPoista
 16. Kiva kun tulit vierailevaksi tähdeksi neuletapaamiseen :) Oli kiva tavata!

  VastaaPoista
 17. Samoin, oli tosi kiva nähdä Sinut. Hetihän me sinut tunnistettiin....
  Tervetuloa vain uudelleen, jos näillä seuduilla liikut!! Ja jos sopivasti kohdalle sattuu, voit olla varma, että tullaan tapaamiseen sielläpäin.
  Niin, viimeistään Treen messuille ollaan tulossa!

  VastaaPoista