-->

1.5.2007

Vielä silmä liikkuu

Silmä on vähän tummunut vapunvietossa, ihan ei ollut aamulla kirkasotsainen ja seesteinen olo. Koko päivä ei kuitenkaan oo mennyt hunningolle, vaan Turmiolan Tiina on ryhdistäytynyt ja ottanut puikot kiltisti kätösiinsä. Kantalappuvaiheessa olevat Queen of cups -sukat on vitivalkoiset, etenkin kun vertaa niitä mun kahdeksan vappua kokeneeseen teekkarilakkiini. Se kun on vuosien varrella keikkunut vähän niin sun näin sekä päässä, haalareiden olalla että kuka muistaa missä. Lakki on kastettu paitsi Tammerkoskessa myös lukemattomien drinksujen toimesta riemullisen läikikkääksi. No, pitäähän silläkin sota-arpensa olla. ;)

Kun kerran vihreäsilmäisiä bloggaajia haastettiin kuvameemiin, niin täsois:
Mulla on vihreät silmät, joissa pupillin ympärillä ruskeita pilkkuja. En onnistunut ottamaan yhtäkään kuvaa, jossa pilkut erottuis yhtä selvästi kuin luonnossa. On muuten hieman hankalaa räpsiä kuvia omasta silmästään, varsinkin näin vappupäivänä. :)

Nää silmät suuntaa nyt katseensa kohti Hollantia ja Amsterdamia, minne lentokone mut huomisaamuna vie. Simmut pitäis saada auki jo neljän jälkeen (uhhuh), joten pitänee yrittää mennä aikaisin nunnumaan, että jaksaa shoppailla tehokkaasti huomenna iltapäivällä. Loppuaika nimittäin menee tiukasti työn parissa, mutta toivottavasti mä palaan lauantaina Suomeen laukku täynnä lankalöytöjä. Kerrankin.

5 kommenttia:

 1. Oikein hauskaa matkaa. Toivottavasti löydät lanka-aarteita!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa matkaa minunkin puolestani!!

  VastaaPoista
 3. Ai siekin olet teekkari :) Onpas meitä neulovia teekkarisnaisia paljon...

  VastaaPoista
 4. Mä olen jo jonkin aikaa arvellut että saatan tietää kuka olet. Tuo teekkarilakki vaan vahvistaa mun epäilyjä... Jos Juha V. ja kesä 98 soittaa kelloja, niin oot joskus punkannut meidän kämpässä Hervannassa ;) Lisäksi olen itsekin (ex)teekkari.

  VastaaPoista
 5. Kate ja JaanaM: Kiitsa vaan, toivon tosiaan, että reissu on onnistunut sekä työn että shoppailuhuvien puolesta.

  Rieppa: No niinpä, parin päivän sisällä on kyllä yllättävän monessa blogissa vilahdellut tupsulakki. Hauskaa! :)

  Satu: Hupsista, mä olen todellakin sama Vilma. Ja sun henkilöllisyys kirkastui heti noiden vihjeiden avulla, heh. :) Vitsi kun maailma on pieni, mä nimittäin punkkaan seuraavat kolme yötä Hollannissa samassa hotellihuoneessa sun melkein-kälyn kanssa! ;)

  VastaaPoista