-->

23.5.2007

Ihana päivä, ihana päivä, ihana päivä...

Töissä oli jostain syystä tänään erityisen puuduttavaa, mutta heti kun pääsi ulos auringonpaisteeseen alkoi päässä soida Seren suomenkielinen versio letkeästä Lovely Daysta. Ja kun pääsin kotiin, piti alkaa rallattaa ääneen, koska mulle oli saapunut paketti Wetterhoffilta. Kuoressa luki: "Sisältö: LANKAA" :) Hipihipihii, torstaina tilasin ja tänään tuli, Fredrikan poppoon toiminta oli huomattavasti nopeampaa kuin mitä mä odotin, siistii! :P

Hämeenlinnasta tuli mustaa ja syvänpunaista Sivillaa huiveiksi, kaksi vyyhteä kumpaakin väriä. Ja tietysti se kahden euron värikartta, niin ettei tarvii jatkossa vaivata avuliaita kanssabloggaajia tulemalla melkein kotiovelle ahdistelemaan ja kinuaan lankanäytteitä lainaksi (kiitos vielä Laura!) Vyyhtien alla olevasta pilkkukankaasta tulee mulle kesähamonen, jahka ehdin kaivaa saumurin ja ompelukoneen esiin. Ihana päivä alkaa pikkuhiljaa vaihtua jo toiseen rallatukseen; KesäKesäKesä... :D

Polvisukkaprojekti sai painua jäähylle, kun en saanut riittävän nopeasti kehiteltyä mieleistäni mallineuletta. Into siis tosiaan otti ja lähti lomalle. Sukkien sijaan puikoille pääsikin pitsihuivi, joka pingpongaa nyt petarin alla odotellen kahta ihmisprässiä päällensä. The kuvat ja speksit luvassa huomenna. Nyt sohvalle jätskin kanssa suunnittelemaan seuraavaa projektia. Taas jatkuu ihana päivä, ihana päivä, ihana päivä, ihana päivä... ;D

10 kommenttia:

 1. Siis KIITOS tosta ideasta laittaa huivi bingottumaan petarin alle!! Mulla on tekeillä ihan eka pitsineulehuivini ja oon pähkäillyt, että mihin ihmeeseen sen pingotan kun perheessä on 1v10kk poika... Pitää vaan pistää huivi mieheltä salassa sinne petarin alle ettei se tiedä nukkuvansa nuppineulojen päällä.

  VastaaPoista
 2. Olepa hyvä vaan, sänky on kyllä tosi kätevä pingoitusalusta. Mun mies kyllä hirvitteli nuppineuloja, kun joskus ekan kerran mainitsin sille huivin olevan pingoittumassa petarin alla, mut eihän ne sieltä mihinkään pistele. Kunnon prässäyskin tulee kaupan päälle, kun nukkuu yhden yön huivin päällä. :)

  VastaaPoista
 3. nöyyyyy,eikai toi huivi ole hyrna???
  mä niiiin tahtoisin sen ohjeen..mistä sä löysit?=D

  VastaaPoista
 4. On se se, Hyrnapa hyvinkin. Ohje on peräisin tuttavalta, mulla ei (ainakaan vielä) valitettavasti ole alkuperäistä islantilaishuivikirjaa omassa hyllyssä. Siinä kyllä ois pari muutakin houkuttelevaa mallia, niin että voipi olla että Visa vingahtaa pian jossain Schoolhouse Pressin suunnalla... ;)

  VastaaPoista
 5. Vau, mikä huivi. Miten ohutta lankaa se on?

  VastaaPoista
 6. Ihania! Tuo huivi näyttää taidokkaalle!

  VastaaPoista
 7. Päivänsäde: Mulla ei ole mitään muita tietoja tuosta langasta kuin että se on villasekoitetta. Ostin sen joskus vuosi sitten vyyhtilankana Menita Outletista. Se on kyllä tosi ohutta, ohuempaa kuin Sivilla, jossa on 250 m/50 g. Ohutta on siis! :)

  Pikkumyy, kiitos! Pitsihuivit on siitä helppoja, ettei tarvii osata kuin lukea kaavioita ja tehdä langankiertoja ja kavennuksia. Lopputulos onkin homman yksinkertaisuuteen nähden yllättävän upean näköinen.

  VastaaPoista
 8. Odotan innolla valmista huivia =). Wetterhoffilla on muuten nykyään jonkinlainen nettivärikartta Silviasta ja Sivillasta, edistystä!

  VastaaPoista
 9. Juu onhan se nettivärikartta ollut Wetterhoffilla jo pidempään saatavilla, mutta en kyllä uskaltais luottaa siihen. Kun jo itekin sanovat, että värit eivät välttämättä vastaa todellisuutta, ne kun näyttävät enemmänkin maalikaupan värilastuilta...

  Ainakaan tilaamani punainen 918 ei ole luonnossa lähelläkään nettivärikartan sävyä. Siksipä siis tilasin fyysisen värikartan, niin että jatkossa sit voi tehdä tilaukset siihen perustuen. Ja samalla pääsee kokeilemaan langan tuntua ja ominaisuuksia hiplaamalla näytelankatupsuja. :)

  VastaaPoista
 10. Eipäs kestä :D

  Hyrna on ihana!

  VastaaPoista