-->

7.5.2007

Ja sukat on sillä makkaralla ja lentää se päivänkakkaralla...

Malli: Queen of cups
Lanka: Anttilan Viola, 80 g.
Puikot: 2 mm bambupuikot (ja ne on vieläkin ehjät, hurraa!)
Muut speksit: kantalappu pienemmän koon mukaan (2"), kantapään jälkeen 2 mallikertaa ennen kärkikavennuksia (~41), kapeaa silkkinauhaa löysää resoria avittamaan.

Ihan kivat, mut ei mitenkään erityisen ihanat. Puuvillalangasta johtuen sukat lörähtää melko helposti makkaralle, joten oli pakko laittaa silkkinauhat pitämän varsia edes jotenkin ylhäällä. Tuntuu kuin oisin taantunu 20 vuotta ja rimpsumekko päällä, hiukset leteillä ja pitsisukat nilkkoihin syrttääntyneenä menossa ekan luokan kevätjuhlaan. Ei puutu kuin kiiltonahkakengät. :)

Vaaleanpunainen on edelleen hyvä väri, mutta blogissa se rupes jo aiheuttaan pahoinvointia. Raikas vihreä tuntuu nyt paljon paremmalta. Bloggerin kanssa mulla on hieman kinaa säädöistä; se ei suostunut aluks leikkiin nätisti ja samoilla säännöillä kuin viimeksi, mutta mä voitin tiukan väsytystaistelun ja sain asetukset kohdilleen. Eli nyt on uus ilme ja tekaisin uuden vihreäsävyisen napinkin pinkin seuraks. Molemmat on vapaasti käytettävissä, ihan oman huvituksen mukaan.

20 kommenttia:

 1. Tuleepa hienosti noissa valkeissa sukissa esille tuo pitsikuvio, aivan erilailla kuin alkuperäisessä mallissa. Herkkää on..

  VastaaPoista
 2. Kuvio tosiaan erottuu eri lailla, valitettavasti mä tykkäsin enemmän ohjeen kuvista kuin näistä omistani. No, tulipahan ehtyä ja kaipa näillekin jotain käyttöö löytyy. Herkkiin hetkiin tai jotain. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Kiko ja Kanerva! Söpöstelysukiksi nää on vallan passelit. :)

  VastaaPoista
 4. Suloiset sukat, eiköhän noille jotain käyttöä löydy. Ja mä tykkään tästä uudesta ilmeestä... vihreää sen olla pitää ;). Kiva siis.

  VastaaPoista
 5. Minuun kyllä iskee tuo ekaluokkalaisstaili, ja iskeekin vimmatusti! Voisin kävellä noissa koko kesän!

  Näin sinut muuten yhtenä päivänä koululla (/töissä) käytävällä. Tunnistin siitä nätistä, beessistä puuvilla(?)neuletakista.

  VastaaPoista
 6. Södet sukat! Kiva tämä uusi ilmekin!

  VastaaPoista
 7. Ah, olin jo unohtanut kiiltonahkakengissä ja pitsiröyhelösukissa tepastelun, mutta tämä postaus toi sen elävästi mieleen. :) Herttaiset sukat. Ja vihreä ilme on tietenkin mun mieleen!

  VastaaPoista
 8. Kyllä sun on ostettava kiiltonappaskengät, sellaset remmilliset, ehdottomasti. Nuot ovat übersöpöt.

  VastaaPoista
 9. Kate: Miten mä arvasinkin, että tää värimaailma puhuttelee sua. On vähän saman henkistä kuin teiän olkkarin verhot, eikö. ;)

  Heidi: Haa, oiskohan kyseessä ollut mun samos-neuletakki viime kesältä. :) Samoissa arkiympyröissä tuntuu pyörivän yllättävän montaa neulebloggaajaa, vaikken mä oo tavannut kuin muutaman neulovan teekkarin (toisaalta, ehkä neulominen ei silloin oo päällimmäisenä puheenaiheena). Saa mulle puhua livenäkin, jos vastakkain satutaan. :D

  JennyF ja Maarit: Tänks!

  Soile: No nyt kun sä esitit asian noin, että mulla ois näiden sukkien myötä mahdollisuus OSTAA uudet KENGÄT, niin sukat alkoi näyttää heti paremmilta. :D Kenkäfriikki kun innostuu niin pienestä, ja olishan tossa haastetta etsiä just täydelliset remmikiiltonahkakengät koossa 41. :)

  VastaaPoista
 10. Uusi värisi on pirtsakka ja passaa silmään hyviin :) Sukat on ihanat! Taitaa olla melkein kaikkien puuvillasukkien ongelma, että ne jää lörpöttään...

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanat sukat, söpöt.

  VastaaPoista
 12. Tosi sievät sukat mutta kieltämättä hiukan kaipaavat niitä lakerikenkiä ;D Tuossa valkoisessa langassa tulee kauniisti kuvio näkyviin.

  VastaaPoista
 13. Uusi ilme :) Miten ihmeessa sait tuon headerin koko sivun levyiseksi, ite en oo onnistunu vaikka kuinka koetin. Pöh.

  VastaaPoista
 14. Ala-aste flashback. :)

  Kauniit sukat, mutta ymmärrän hyvin tuon mielleyhtymän. Nyt vaan villapaidan lisäksi hyväksymään sisäinen pikkutyttö. :)

  VastaaPoista
 15. Minusta nuo sukat on tosi ihanat, jopa noin lörpöttäen. Ottaisin!

  VastaaPoista
 16. Hansu: Kiitti vaan, tää värimaailma viehättää tällä hetkellä kovasti. Ja ne puuvillasukat, nii-in. Ei kai parane tehdä kuin varrettomia tai polvisukkia puuvillaisena, jos ei halua niiden lörpöttävän. Ei siis kuin uutta polvisukat puikoille vaan. ;)

  Annikainen: Tänks! :)

  Marika: Kaipa ne lakerikengät on hankittava, ettei vallan jää sukat pitämättä! :)

  Jatta: Ei siinä sen kummempaa taikaa ole, kuin että määrittelee kuvan kooksi haluamansa leveyden. Ei siis tarvii mitään kikkailuja bloggerin kanssa, kyse on vain sun määrittelemästä kuvan koosta.

  Pikku-kettu: Sisäinen pikkutyttö on tiedostettu ja tunnustettu, nyt vaan taitaa olla aika näyttää se muillekin sukkien muodossa. ;)

  Milliini: Oikeestaan toi lörpötys alkaa jo olla mulle puolet niiden viehätyksestä. Johtuu varmaan siitä koulutyttö- ja kiiltonahkakengätmielleyhtymästä. ;)

  VastaaPoista
 17. Sukat on todella kauniit. Minullakin tulee mieleen ala-asteen kevätjuhlat, tuollaisia sukkia silloin kaapista löytyi =)

  VastaaPoista
 18. Ihanat 'söpöstelysukat' varmasti; kyllä niillekin käyttöä on.

  VastaaPoista