-->

16.5.2007

Tapailuja

Mä olen netvörkannu muiden neulojien kanssa niin ahkerasti, että neulominen meinaa jäädä jalkoihin. :) Eilen pyörähdin uteliaisuuttani ekaa kertaa Hervannan neuletapaamisessa ja tänään neuloskelin tutusti Stockalla.

Stockalla pöytärivistön pari kertaa kuussa valtaava neulojaporukka ei nykyään kovin paljon huomiota herätä, kun taas hervantalaiset ei tuijotuksen määrästä päätellen ilmeisesti oo kovin tottuneet julkineulojiin. Robert's Coffeessa puikkoja heilutellessa sai kyllä melkoisesti huomiota, jopa kauppakeskuksen kaikki kolme vartijaa seisoskeli melkoisen tovin lähituntumassa meidän puuhia tarkkaillen. Oli varmaan niin uhkaavan näköistä puuhaa että tapahtumia piti pitää tiukasti silmällä. :P


Meikäläisen aika meni molemmissa miiteissä lähinnä mallitilkkuja neuloessa. Tarkoitus olis tehdä kesäiset pitsipolvisukat, mutta en haluis tehdä enää kolmansia Söderoita. Ei siis auta kuin säätää uutta pitsineuletta ja kehitellä siihen sopivia pohjelevennyksiä. Ihan niinku netti ei ois pullollaan upeita valmiita sukkaohjeita. Mut toisaalta, pitäähän hommassa vähän haastetta olla, ja sittenpähän saan ainakin mieleiset uniikkisukat. Jos siis pääsen sukkien alkuun ennen kuin Sen Oikean pitsineuleen kehittäminen mallitilkkujen avulla tappaa innon. Pitää pitää kiirettä siis, mä nimittäin pelkään, että Into alkaa jo piakkoin pakkaileen laukkujaan ja valmistautuun lähtöön...

6 kommenttia:

 1. Mä en vielä ole uskaltautunut neuletapaamisiin. Harkitsin kyllä kiipeäväni täältä laskettelurinteen juurelta Hervantaan, mutta aloinkin sitten ujostelemaan. Eli jään vielä keräämään rohkeutta :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki halukkaat ovat erittäin tervetulleita neuletapaamisiin, ei siellä purra eikä haukutakaan. ;) Toivottavasti saat riittävästi rohkeutta kasaan, olis kiva nähdä ihan kasvokkainkin.

  VastaaPoista
 3. Sain eilen illalla valmiiksi Sagittarian. Kiitos ihanasta ohjeesta. Luulen että niitä syntyy minullakin lisää.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Minua kiinnostaisi kovasti Tampereen neulojaporukan (jopa hervantalaisten) tapaamiset? Onko näillä kotisivua tai Facebook-ryhmää? Vai mistä ilveestä tavoittaisi ja saisi tietää aikatauluista? :)

  VastaaPoista
 6. Tampereella neuletapaaminen on Stockan kahvilassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina ja kolmantena keskiviikkona klo 17 alkaen. Mukaan saa tulla ihan kuka vain, porukan tunnistaa pöydällä lojuvista langoista, kirjoista ja käsisää olevista neuleista. :)

  Hervannassa on myös oma neuletapaamisensa kauppakeskus Duon Robert’s Coffeessa joka kuun viimeinen torstai klo 17.00

  Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista