-->

17.12.2006

Pumpulipipo

Otti sen verran koville toi palmikkopipon epäonnistuminen ja purkaminen, että piti kiireesti tehä korvikepipo. :) Mutta senkin mä jouduin tietty tekeen kahteen kertaan, höh. Ekasta tuli liian iso, mut tää toka onkin sit ihan perfect. Ja onneks oli niin nopee tehä, ettei tuplatyö pahemmin ees harmittanu.Malli: peruspipo omasta päästä, 70 s.
Lanka: Novita Palma, 21 g.
Puikot: 4 mm ja 4,5 mm.

Kaulaliinan tein jo joskus elokuussa, ja nyt mulla on sit lapasia vaille täys setti ihanan pehmeitä hennon vaaleanpunaisia asusteita. Yllättävän riittävää toi Palma, uskaltaiskohan alottaa jäljellä olevista 24 grammasta tumppuja vai onks ihan tuhoon tuomittua toiveajattelua, että lanka riittäis? No toisaalta, mullahan alkaa olla reilusti kokemusta purkamisesta, niin että samapa kai se on kokeilla tääkin homma kantapään kautta. :P

Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Kivan vaaleanpunaista. Tee langasta vaikka aluksi kämmekkäät jos oot epävarma langan riittävyydestä.

  VastaaPoista
 2. Toihan on hyvä ajatus! Tai sit jos aloittais lapaset kärjistä, niin ei haittaa vaikka lanka ei ihan riittäis loppuun asti. Joustimethan voi sit tehä jollain muulla langalla, kun ne yleensä jää piiloon takin hihojen alle.

  VastaaPoista
 3. Lapaset kannattaa must tehdä niin että otat kaveriksi jonku toisen langan, tulee tiiviimpi ja lämpimämpi. Ja eiköhän joltain löydy jämänöttöstä jos lanka loppuu kesken!

  VastaaPoista
 4. Kiva idea, kiitos! Mullakin on nääs ainakin valkoista Palmaa täysi kerä ihmettelemässä, että vieläkö joku hänet pussinpohjalta joskus poimii.

  VastaaPoista
 5. Multa ainakin löytyy vaaleanpunaista Palmaa jos jossain vaiheessa tarvit, hihkaise vaikka blogissani jos tarvetta ilmenee:-)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset vinkeistä, kehuista ja lankatarjouksista! Mie sit huutelen sun blogissas, Villapallo, jos lanka loppuu kesken leikin. :)

  VastaaPoista
 7. Poikkesin vain toivottamaan sinulle oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 8. Ihana setti... Mä olen käynyt täällä ja yrittänyt kommentoida ainakin sata kertaa... onnistumatta. Kokeilen taas. Nyt kun tossa sun kommenttilaatikon alareunassa ei lue enää sitä "Beta"-juttua... Jos se siitä oli kiinni, niinkuin siskoni arveli!

  Oikein hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 9. Tulin toivottamaan oikein hyvää joulua!!

  VastaaPoista
 10. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista