-->

15.11.2006

Akuutti unihiekkapula

Kun ei nukuta niin ei nukuta. Mä kärsin koko viime viikon univajeesta johtuneesta väsymyksestä (oma moka, mitäs en malttanu mennä yhtenäkään iltana ajoissa nukkuun), ja olin ihan puhki koko ajan. Viikonloppunakin tuli humputeltua sen verran, että jäi lepo vähiin. Taisin olla pikemminkin entistäkin väsyneempi sunnuntai-iltana. Vihdoin viime yönä sain nukutuks ruhtinaalliset 9 h, ja vitsi ku kaikki tuntu tänään luistavan paljon sutjakkaammin. Mut nyt se sit kostautu, "liika" nukkuminen: mä en saa unta en sit millään. Pari tuntia kieriskelin sängyssä kuunnellen miehen rauhallista ja tyytyväistä unituhinaa, mikä on muuten hiukka ärsyttävää, kun ei ite pysty samaan. Nukkumatti tais heittää epähuomiossa munkin annokseni unihiekasta sängyn toiselle laidalle. Et siis ottaaks päähän vai eiks ota. Jep.


Postailenpa siis ajankuluks kuulumisia neulerintamalta: Toiset hahtuvatumput on pesukonevalmiit. Näiden tummemman vihreiden ois tarkoitus päätyä pukinkontin kautta eräälle mieshlölle. Oma mies käsineen saa luvan toimia muottina, kun huomenillalla neuletapaamisen jälkeen huovuttelen näitä. Kuvassa vertailun vuoks O'lapaset, jotka oli suunnilleen samankokoiset ennen huovutusta. Näistä tummemmista tulee vähän isommat, niin että ne sopii lämmittään isompaakin lapioo. Ellen mä sit tän valvomisen seurauksena nukahda kesken huovutuksen ja pesukoneen tarkkailun ja tumput saa pyöriä koneessa koko 2 h 22 min kestävän pesuohjelman ajan. Siinä tapauksessa vanttuut ois varmaan passelit jonkun kääpiön patakintaiks. Sithän mä toisaalta voisin vaikka lahjoo niillä nurkissa kyttääviä tonttuja parempien lahjojen toivossa. :P

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Muitakin valvojia:)) Paitsi, että mä valvon vain koska oon töissä!

    Ihanaa, että muillekin on iskenyt huovutus vimma. On tää kiva, kun on lapaskuu ja vielä sopivasti sen verran lyhyt aika jouluun, että nopsasti on saatava pukinkonttiin kaikenlaista kaunista ja lämmintä. Mikä siis sopivampaa, kuin huovutetut lapaset:))

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä valvoisin muuten ihan mielelläni, oon varsinainen iltavirkku ja yökukkuja, mutta kun on pakko mennä töihin aamulla aikaisin. Plääh. :/

    Huovutus on kyllä kivaa, nyt kun kerrankin sain aikaseks onnistuneen lopputuloksen. ;) Houkuttais tehä vielä huovutettu pipo/myssy/lakki noiden tumppujen seuraks.

    VastaaPoista