-->

17.11.2006

Messusaalis

Kysymys: Mitä ostaa käsityömessuilta ihminen, joka lähtee messuille tämän värisissä asusteissa?


Vastaus: Tietysti lisää samaa väriä! :D


Jännä juttu, miten sillä hetkellä päällä olevat vaatteet vaikutti siihen, mihin väreihin mä kiinnitin koko ajan huomiota messuständeillä. Petrooli ja tummanruskee kävi heti ekoina silmään, ja niiden puute tietyillä ständeillä suretti kovasti. Esimerkiksi huovutettavaa merinovillaa ja silkkiä tai Toikan myymää Berkshire Bulky -alpakkalankaa ei ollut lainkaan tummanruskeana, joten siltä osin saalis jäi vajaaksi. Höh. :/

Merinovillaa ja silkkiä ostin huovutettuja kukkia varten, joihin sain inspiksen Jukka Rintalan näyttelystä, jossa kävin eilen. Mä uskon huovutusonneni kääntyneen onnistuneiden hahtuvalapasten myötä, niin että uskallan lähtee kokeileen jo haastavampiakin projekteja, ja ihan ilman ohjeita. :) Aattelin koristella kukat Sinellin ständiltä ostamillani muovihelmillä, niin että niihin tulee sit vähän bling-blingiäkin.


Tässä siis mun messusaalis: 1 kerä petroolin väristä Berkshire Bulky -villa-alpakkalankaa Toikalta (5 e), punainen, vihreä ja sininen helmilajitelma Sinellistä (4 pss/10 e), 20 cm pala merinovillamusliinikangasta (15 e/m) jostain huovutustarpeita myyvästä kojusta, Merinovilla.comin ständiltä silkkiä (3,50-4 e/pss) ja merinovillaa (2 e/kpl) sekä alusta (2 e) huovutusta varten, Addin 3½ mm 120 cm pitkät pyöröt (3 e) Vuorelmalta, kulta- ja hopealankaa (1,40 e/kpl) jostain käsityökojusta, jonka nimi painui jo unholaan. Kun harvemmasta paikasta sai kuitin mukaan, niin ei sitä enää voi muistaa että mistäs puljusta mikäkin tavara tuli ostettua. Lisäksi sisäinen sulovileenini halusi ostaa eurolla syksyn Novitan lehden omalta ständiltä. Koska oli niin halpa. :)

Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Ihana saalis... Kunpa Tampere olisi lähempänä:)haloota

  VastaaPoista
 2. Ahaa. Ny mä vasta tajusin, miks mulle puolestaan tarttu mukaan niin paljon vaaleanpunaista...

  Mutta kyllä vaan näyttää toisten löydöt aina niiiiin paljon paremmilta ku omat!

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä sä selvisit noin vähällä?!? Mun kohdalla väriteoria ei pitänyt paikkaansa, mutta en koskaan muulloinkaan osta mustaa lankaa vaikka sitä melkien aina on päällä, kumma juttu sinänsä.

  VastaaPoista
 4. Eusu: Ihanaa tosiaan että Tampereellakin on käsityömessut. Se vähän kompensoi paikkakunnan vähäistä käsityö- ja lankakauppojen määrää. Kerran vuodessa pitää sit tankata kunnolla! :)

  Johanna K: Just kävin sun lankoja ihailemassa, vaik oli ne hienoja ihan luonnossakin. Niin että vice versa. :)

  Katinkontti: No ku siel ei ollu mitää tummanruskeeta!!! Eikä sitä Dropsin Alpacaakaan ollenkaan! HÖH! Muutenkin jäi vähän halju olo, ku ei ollu mitään überihqua missään. Tai sit oli überhintaista. Mut tykkäsin kyllä kokonaisuudessaan, mun käsityömessuneitsyys meni että napsahti! :D

  VastaaPoista
 5. Like a virgin..uuh...
  touched for the very first time...
  Ihania löytöjä teit!

  Mä punnitsen saaliin huomenna, nyt messujalat oikosena otan muutaman rentouttavan.

  VastaaPoista
 6. Jepujee, mäkin virkistin itteeni viinillä näin messupäivän päätteeks, ja nyt jo tuntuu et voisin ihan hyvin ottaa huomenna uuden rundin Pirkkahallin ympäri. Kun ny kerran makuun pääsin... :D

  VastaaPoista
 7. On ne vaan nättejä. Ja niin pehmeitä noi huovutusvillat! En malta odottaa mitä noista muodostuu :)

  VastaaPoista
 8. Toi Novita niinku kruunaa koko jutun :) Joko on merinot pesukoneessa? vakava ruskeelankapula on kyllä. Pirtin kehräämölläkään ei ollut ruskeaa messuilla mukana. Höh.

  VastaaPoista
 9. Jatta: En mäkään, paitsi että mun odotukseen sisältyy aimo ripaus aiempien kokemusten tuomaa pelkoa. :P

  KirsiÄr: Joo, mun ekakertalaisena piti turvautua johonkin tuttuun: eka ostos oli just toi Novita! :)

  Merinojen kans meinaan kokeilla märkähuovutusta, kun ei mulla oo käyttöö minimerinomopeille. (ISS:n/Engelin käytöstä poistettujen moppien reitti hautausmaalle kulkee edelleenkin mystisesti mun pesukoneen kautta.) Kissasaippua tossa oottelee jo vettä ja villaa kaverikseen.

  VastaaPoista
 10. Mukavan tasapainoinen ja monipuolinen saalis. Värikoodaus olikin hyvä tärppi.

  Mielenkiinnolla odottelen minäkin, mitä huovuttuu noista merinoista. Ja kankaasta kenties?

  -Raija

  VastaaPoista
 11. Ihanat värit! Itsekkin hiplasin petrooleja useallakin ständillä, mutta en sortunut kun on yhdet turkoosit ennestään vielä lankana odottamassa.

  VastaaPoista