-->

7.8.2006

Höyheniä ja viuhkoja

Malli: Feather and Fan Scarf, ohje Ionalta.
Lanka: Nitorilla värjätty Novita Nalle, 150 g.
Puikot: 5,5 bambupyöröt.
Mitat: 25 cm x 220 cm.

Tervetuloa syksy, mulla on varusteet valmiina ekoihin tuuliin ja tuiverruksiin! :) Höyhenviuhkahuivi on siis valmis ja sopii ihanasti mun uuteen Starsky & Hutch -tyyliseen nahkatakkiini, jee! Tää oli kyllä mahottoman kiva välityö Icaruksen puurtamisen keskellä. Oon tosi tyytyväinen sekä väriin, malliin että kokoon. Loistava syyshuivi kertakaikkiaan, suosittelen!

Juhla-asu serkun häihin on hyvässä kuosissa, puuttuu enää helman päärmäys ja vuorin helman viimeistely. Päädyin loppujen lopuksi tekemään leningin, kiitos kaikille mielipiteensä ilmaisseille! Sen verran tuli muutoksia piirustuksiin, etten ajanpuutteen vuoksi kirjailekaan mekon yläosaa. Sen sijaan rypytän vuorin alaosaan tylliä ja pitsiä, niin että se näyttää vanhanaikaiselta alushameelta, joka pilkottaa muutamia senttejä mekon helman alta. Homma on vielä vaiheessa, kun tää eka työpäivä loman jälkeen oli suht kiireinen. Tarkoitus olis saada puku tänään valmiiks, koska mulla ei oo muina päivinä mahdollisuutta tehdä sitä. Ekan työpäivän kunniaks nimittäin tuli melkoisia aikataulumuutoksia työhommien suhteen ja mä joudun olemaan tiistaista torstaihin työmatkalla Hesassa.

Mikäs siinä sinänsä, pääsee Menita Outletiin ja muihin mukaviin paikkoihin, mutta leningin aikataulu kyllä meni ihan reisille tän reissun takia. Me lähetään nimittäin jo perjantaina ajeleen pohjoista hääpaikkakuntaa kohti, joten torstai-iltana on ihan viimeiset mahdollisuudet säätää mekko kuntoon, jos en tänään saa sitä valmiiks. Tänä iltana tulee muutenkin kiire pakata kamoja ja valita matkaneuleita. Icarus ainakin saa armon lähteä mukaan. Mä en oo siihen oikeestaan vilkassutkaan melkeen viikkoon, joten olis kyllä aikakin taas palata sen pariin. Mutku ne silmukat vaan lisääntyy ja lisääntyy ja eteneminen hidastuu joka kerroksella, uuh puuh.

Työeissun jälkeen Icarus on toivottavasti edenny jo reunukseen asti. Ihan valmiiks en uskalla toivoo sitä saavani, vaikkei sekään kai mahdotonta oo. Kai. No, torstai on toivoa täynnä, palataan asiaan silloin! :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huivi ja sopii tohon takkiin ihanasti!

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä tosi kiva. Oma melkein sama oottaa lankaa. Ärsyttävää. Muuten, ohjeessa, Scarf stylessa pituudeks on mainattu 150 tjv..mikä musta on ihan järjettömän vähän. Mut sä ootki tekassu reilusti enemmän ja taidan seurata jalanjälkiä..

  VastaaPoista
 3. Jaana: Kiitos vaan, toi takki ja huivi on kyllä ihan ehdoton pari heti kun säät kylmenee!

  Tikru: Ai 150 senttiäkö pitäis riittää, ohhoh. :)Mä ainakin tykkään pidemmistä kaulahuiveista, joten toi mun versio (220 cm) menee kahdesti kaulan ympäri ja silti päät laskeutuu melkein vyötärölle asti, kuten kuvasta näkyy. Kannattaa varmaan tosiaan lisätä pituutta ihan reilusti, jahka taas saat lankaa. :)

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi ku tuli hieno! Ja väri on ihan nappi :) Koetas jaksaa töiden parissa neuloskella, mua kiinnostaa se sun lankavalinta Icarukseen kovasti.

  VastaaPoista
 5. Jopas on kaunis huivi!! Ja ihanan syksyinen väri.

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää! Ja tsemppiä sitten vaan ompeluksiin! :)

  VastaaPoista
 7. hyvännäköinen huivi! täällä ei olla ihan valmiita vielä vastaanottamaan syksyä, joten jos se nyt vähän vielä odottelis.
  kivalta kuulostaa mekon suunnitelmat, kuvaa odotellaan..

  VastaaPoista
 8. Tosi nättinen huivi :)
  Ja en malta odottaa tuota mekkoasi!

  VastaaPoista