-->

19.8.2006

Pipi-ai-ai

Ei mee hommat putkeen ei. Nyt kun olis vihdoin viikonloppuna aikaa neuloa, niin ei pysty: oikeen käden ranne kieltäytyy yhteistyöstä ja valittaa heti kun otan Icaruksen esille. :( Koska neulominen ei tunnu hyvältä, niin päätin kokeilla josko virkkaaminen onnistuis. Noup, sama juttu, eli ranne kärsii oli kädessä sit puikot tai koukku. Hööööh. :(Ehdin kuitenkin päällystää nää pienet puuhelmet ennen ku käsi alko tosissaan kipeytyyn. Virkatut helmet on osa yhtä projektia, josta ei vielä sen enempää, koska a) tän jutskan saaja seurailee blogia, enkä halua paljastaa liikaa ja b) en tiiä koska pystyn jatkaan projektin parissa, kun kädet kieltäytyy yhteistyöstä, hmph.

Kun ranne näin selvästi ilmoittelee kipeytymisestä ja varoittelee pahemmasta, niin en uskalla rasittaa niitä tieten tahtoen. Mieluummin jätän neulomisen ja virkkaamisen pariks päiväks (toivottavasti riittää) ja annan ranteen kuntoutua kuin että sitkeesti vaan tikuttelen kivusta huolimatta ja saan siitä syystä useemman viikon käsityökiellon.Sillä välin aion tuunata muutamia mappeja ja kansioita kivemman näköisiks. Mulla on töissä hyllyllinen eri värisiä ja kuntoisia mappeja, joiden kansien kunto ei oo kovin kehuttava. Hylly täynnä kirjavia ja kulahtaneita mappeja ei oo mikään ilo silmälle, joten kävin eilen pemmastamassa Eurokankaan laareja. Yhdestä laarista sai tunkea muovikassin niin täyteen kankaita ku sai mahtumaan hintaan 5 e. Mä löysin aika kivoja ja sopivan kokoisia kangaspaloja, eiköhän näillä kansioille uuden ilmeen.

5 kommenttia:

 1. Onpa ollut hyvä tarjous noista kankaista! Minullakin on ollut ajatuksena päällystää mappeja jo puolisen vuotta, jospa sitä tänä syksynä sais kankaat ostettua :o)

  VastaaPoista
 2. Samanlaiset suunnitelmat ovat olleet täälläkin jo pidemmän aikaa. Puutarhamapin olen saanut päällystettyä kukkakankaalla, resetikansioille on varattu kangasta, josta on keittiön ikkunaverhot, käsityömappeja säilytän kodinhoitohuoneessa ja kappaverhokangasta olisi varastossa, mutta...
  Kiva idea tuo työpaikan mappien entraaminen. Iselläni on myös tällä hetkellä monenvärisiä mappeja hyllyt täynnä, jotka "pistävät rumasti silmään" sainpa taas uuden idean...

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kokeilemaan sellaista kunnollista rannetukea. Mä käytin sitä oikeastaan vain öisin, ja auttoi heti. Yön kun piti tukea pystyi päivät neulomaan, vaikka siis mulla oli todella kipeä se ranne. Nyt en olekaan hetkeen tukea tarvinnut.

  VastaaPoista
 4. Voi sua rassua :( Sun tarvii terasseilla ja tehdä kaikkee muuta kivaa mihin käsityöt ei liity. Ettei ketuttais liikaa.

  Ihania helmiä ja kankaita! Aina mä missaan kaikki Eurokankaan järkevät alennukset :P

  VastaaPoista
 5. Mappeja on tuossa jo jonkinmoinen kasa valmiina, hyvältä näyttävät eli kyllä kannatti! :)

  Susanna: Mulla on työhuoneen laatikossa hyvät rannetuet, joita tulee töissä käytettyä ihan liian vähän, vaikka hiirikäsi kaipaiskin useammin tukea. Pitänee ottaa ne maanantaina mukaan kotiin ja yökäyttöön. Kiitti vinkistä!

  Jepy ja Jatta: Suurin osa niistä kankaista oli aika kamalia rytkyjä, ja nää mun löytämäni kivat oli tosi kapeita pätkiä, joista ei ois mihinkään suurempaan projektiin. Mutta saattaa siellä olla helmiäkin joukossa, eilenkin kantoivat laariin lisää kankaita kun olin lähdössä pois.

  VastaaPoista