-->

24.8.2006

Auts.


Tässä sitä nyt sitten ollaan: pakkomielteinen Icaruksen neulominen yhdistettynä päivittäiseen tietokoneella työskentelyyn pakottaa mut pitämään rannetukia. :( Neulominen niiden kanssa on hankalaa ja sitä paitsi tosi tyhmää, koska ranteet kuntoutuis paljon nopeemmin, jos ne sais oikeesti levätä. Susannan neuvosta pidin viime yön rannetukea oikeessa kädessä, joka on siis se kipeämpi. Se kyllä auttoi huomattavasti, kiitos Susanna! Mies tosin pyöritteli illalla silmiään ja sano mun tuovan sen mieleen Michael Jacksonin parhaimpina kasarivuosina parittomine hanskoineen. :D

Koska mä en voi olla kokonaan neulomatta, niin tikuttelen rannetuet käsissä välityönä kaulahuivia Palmasta. Ainaoikeinneuleella toi valmistuiskin tosi nopeesti, mutta rannetuet rajoittaa. Joo joo, hiljaa hyvä tulee, hmph. No ei kaulahuiville näillä säillä oliskaan paljon käyttöö, niin että mikäs kiire tässä. :)

4 kommenttia:

 1. Eri ihmisellä ottaa eri paikkaan....sen lumipallohuivin ommellen päättely romahdutti mun niskojeni kunnon. Tällä hetkellä pakko rajoittaa neulomista (edes ihan vähän) ja yrittää jumpata itse.

  VastaaPoista
 2. Voi. Tuntuu kurjalta katsoa, kun toinen haluaa toteuttaa rakasta harrastustaan, mutta ranteet protestoivat. Toivottavasti ne kuitenkin paranevat pian.

  VastaaPoista
 3. Noihan on komeet noi rannetuet, luo uskottavuutta!

  VastaaPoista
 4. Voihan harmi minkä teki :(
  Ootko koittanut ranteisiin kaurapussihaudetta iltasin? Auttaa minulla ainakin jonkin verran niin niskaan kuin ranteisiinkin.

  VastaaPoista