-->

20.8.2006

Piilokuva


Tänään kaivoin vaatekaapin uumenista rakkaan vanhan rantapyyhkeeni, jonka äiti osti minulle Stockmannin Hulluilta päiviltä vuonna 1988. Olin silloin 8-vuotias ja ikionnellinen superisosta ja muodikkaan värisestä pyyhkeestäni. Sen toinen puoli on pehmeää plyyshiä ja toinen puoli froteeta, ja raidat ovat eri värisiä pyyhkeen eri puolilla. Trendikkäät Miami Vice -tyyliset palmukuviot herättivät myös suurta ihastusta, kun kävimme ala-asteen liikuntatunneilla uimahallissa.

Pyyhe on seurannut uskollisesti mukanani opiskelukämppien kautta nykyiseen kotiini. Tosin viime vuosina pyyhkeen räikeät värit ovat alkaneet särkeä silmiäni, ja se on saanut levätä puhtaiden pyyhkeiden pinkan alimmaisena päästen vain erittäin harvoin tositoimiin. Tänään sille kuitenkin löytyi pitkästä aikaa käyttöä, sillä se oli ainoa pyyhe, jonka leveys riitti aiottuun käyttötarkoitukseen. Kyllä Hulluilta päiviltä saa monipuolista ja kestävää laatutavaraa; tämäkin pyyhe löysi melkein kahdenkymmenen vuoden jälkeen uuden elämän pingotusalustana. Kiitos siitä, äiti! :D

5 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno pyyhe eikä hassummalta näytä se "juttu" siinä pyyhkeen päälläkään ;)
  Ihanan värinen ja muutenkin ihana Icarus!

  VastaaPoista
 2. Hyvin näyttää pyyhe toimivan eikä tosiaan ole hullumpi toi icarus joka siinä pyyhkeellä lepuuttelee... ;-)

  VastaaPoista
 3. Sorgen, kun en eilen kommentoinut, ei ollut pääsyä nettiin eikä edes telkkari toiminut, joku hiton kaapelivika, yh.

  Asiaan: hyvältä näyttää tsiljoonalla nuppineulallakin! Mulla on sellaset pingotusvaijerikorvikkeet, nimittäin toimettomana olevat pitkät puikot pitkin neuleen reunaa ja muutamalla nuparilla oikoseks. Toimii.

  Tänään sitten näemme Icaruksen varmaan liihottelemassa? On se vaan niin kaunis!

  Tutun näköinen pyyhe. ;)

  VastaaPoista
 4. Hihii, hetken aikaa luulin, että teillä on töissä verhoihin sopivat kokolattiamatot (ja jostain syystä olet levittänyt huivin työpaikan lattialle, ööh..). Huivi näyttää upealta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja kumarrus kehuista! :)

  Tarja: Ai sä et päivystäkään koneen ääressä vastaamassa mahdollisiin kanssaneulojien esittämiin kysymyksiin?! :D

  Nou hätä, kokeilin vaan onneeni, jos oisit sattunu oleen tavoitettavissa ja voinu antaa vinkkejä pingotukseen. Hyvin se sujui näinkin.

  Minna: Reps ja hirn! :D Pyyhkeenkuvatus kyllä sopis mun työhuoneeseen täydellisesti. ;)

  Tänään on tosiaan tulossa varsinaiset esittelykuvat Icaruksesta, ilman tuota karmaisevaa pyyhettä siis. :)

  VastaaPoista