-->

15.1.2007

Reunalla (loistava tunnelma?)

Vihdoinkin alkaa huivin reunusosa hahmottua. Täysin tyytyväinen en oo vieläkään huivin lopulliseen ulkomuotoon, mutta pääasia, että mä saan härpäkkeen vihdoinkin pois puikoilta. Sitten voiskin aloittaa Jatan upeeta Zetor-huivia, joka on kyllä tsiljoona kertaa hienompi ku tää mun väkerrys. Ois vaan kantsinu odottaa sen ohjetta eikä alkaa ite pähkäileen omia suunnitelmia. :)


Sohvalla pinkeilee reunuksen mallineuleen versiot nro 38 ja 39. On tullu tosiaan väännettyä muutama koekappale viime viikkoina, hermot meinas mennä, ja kai ne jossain vaiheessa sit menikin. Onneks ne tuli hetken maanittelun jälkeen takas kotiin. Nro 39 saa nyt luvan kelvata, ainahan sen huivin voi sit purkaa... (Apua, eikä voi!) Kyseessä ei siis oo erillinen reunapitsi, vaan mallitilkut. Neulon reunuksen keskuskuvion jatkeeksi ihan tavalliseen tapaan. Hitto, nyt alko epäilyttään toi reunuksen kuvio, kun sitä kattelee valokuvasta. Äsh, menköön, kerranhan sitä pitää kaikkee kokeilla. Toivottavasti lopputulos ei oo ihan tyhmä. :/

Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Mää tykkään noista leveistä reunuksista :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvioita näkyy olevan! Ja siis oikeesti kokeilu nro 39? Olet kyllä ollut ahkera!

  VastaaPoista
 3. Jatta: Kiitos ystäväiseni, kannustus siivittää silmukoita siirtymään nopeammin puikolta toiselle! Mulla ei oo mitään hajua huivin lopullisista mitoista, mutta toivotaan, että noi leveet reunukset on ees jossain suhteessa kokonaisuuteen. :P

  Jenni: Järkyttävää kyllä, mutta ihan oikeesti nro 39. Mä oon suunnitellut, piirtänyt, laskenut, neulonut ja purkanut viime viikot eri malleja, kun ei mikään tunnu oikeelta. Nyt oli pakko vihdoin tyytyä tähän, muuten huivi ois ufoutunu pahasti. Nyt siitä tulee ehkä mörvelö, mutta onpahan sit ainaski valmis mörvelö. :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä kärsivällisyyttä, versio 39!!! Mä olisin viimeistään toisen yrityksen jälkeen heittänyt hommalla vesilintua ... tosin en kyllä osaa mitään ohjeita tehdäkkään itse.
  Ja iltapukuprojekti oli kyllä aikamoinen :-). Hyvä, että juhlat jatkoineen olivat onnistuneet! Todella kauniita pukuja molemmat, vihreä varsinkin on oikein minun väriseni.

  VastaaPoista
 5. 39! Se on jo kunnioitettavaa asialle omistautumista. Mä jaksan yleensä purkaa kerran ja jos senkään jälkeen ei näytä hyvältä, laitan tekeleen kiertoon.

  VastaaPoista