-->

7.1.2007

Mulle kans!

Talvi ei näytä tulevan sitten millään, mitä mun hattuhyllyn pipot pahoittelee kovasti. Ne kun ei pääse tasapuolisesti ulkoilemaan, ja puuvillaisetkin versiot on joskus liian kuumia näillä keleillä. Onneks Knitty pelastaa: Calorimetry vaikuttaa oivalta välimallikelin päänlämmittimeltä. Ei jäädy otsalohko eikä päälaki haudu, ja korvatkin pysyy terveen värisinä.


Malli: Knittyn Calorimetry pienin muutoksin.
Lanka: värikylvyssä käynyt Novita Samos, 22 g.
Puikot: 4 mm.
Mitat: leveys 11 cm, pituus venytettynä 56 cm.

Moni muukin on jo tämmöisen tehnyt, ja vinkkien perusteella muokkasinkin ohjetta ja silmukkamäärää omaan päähän sopivammaks. 82 silmukkaa riitti oikein hyvin, ja silmukkamerkkien välissä oli 30 silmukkaa puolivälin kohdalla, eli siis siinä kun lyhennetyt kerrokset kääntyy toisinpäin. Muuten olis tullut jotain 30 senttiä leveä panta, eikä se taas ois ollu tarkoituksenmukaista.

Väri on aika ällö, vähän niinku päivän huoneenlämmössä kuivunu maksamakkara, yhhyh. :P Tai kaipa sitä vois sanoo nätimmin kaakonväriseks, mutta jotenkin toi maksis tuli ekana mieleen. Ihan passeli koekappale, taidanpa tehdä toisenkin jostain kivemmanvärisestä langasta.

3 kommenttia:

 1. Mulle kansa tuli mieleen ensin maitokahvi, ei ollenkaan maksamakkara. Sitä paitsi, maksamakkara on hyvää.

  VastaaPoista
 2. Voi, ja mulle kans tollanen! Hirveän kiva, ja mitäs väristä jos se kerran sulle käy. Hyvä panta on hiusten värinen, sanoi mulle kerran joku tyyliguru, liian tumma tai valea kuulema ahmii pituusvaikutelmasta monta senttiä. ja sehän taas ei lyhytjalkaiselle passaa...

  VastaaPoista
 3. Huoneenlämmössä kuivunut maksamakkara, kikatutti!

  Voihan sen noin valmiinakin heittää värikylpyy.

  VastaaPoista