-->

1.2.2013

Parempia päiviä odotellessa

Viime aikoina on ollut pipo sen verran kireällä, että ei parane yhtään pahentaa tilannetta käyttämällä pieniä päähineitä. Rykäsinpä sitten puikoille tutun vanhan Heddan, tällä kertaa sen löysemmän version. Nyt on tilaa niille päässä pyöriville ajatuksille, joiden edessä joutuu välillä nostamaan kädet pystyyn: ei pysty kykeneen, luovutan, kiitti ja hei.

All done, yay!

Malli: Hedda by Vilma Vuori
Lanka: DROPS Nepal, 115 g.
Puikot: 3,5 ja 5,0 mm

Sen verran äkäsiä mietteitä tuolla pompulan alla kiertää, että on parempi keksiä käsille jotain hyödyllistä tekemistä. Teinpä siis samoilla vauhdeilla myssyn seuraksi lapaset. Vähän se helpotti, mutta edelleen on kyllä sen verran painetta kattilassa, että mun kannattanee pitää puikot ja lankaa lähellä. Jos vaikka seuraavaksi aloittaisi jonkin supertyölään ja keskittymistä vaativan pitsihässäkän, niin että sitä tehdessä ei vain voi miettiä mitään muuta. Tai sitten se voi olla juurikin se viimeinen pisara maljaan, jota tämän heikkoselkäisen kamelin ei kannata kumota. Saa näkee ny..

Hedda hat and mittens

Malli: Hedda for Hands by Vilma Vuori (ohje tulossa)
Lanka: Drops Nepal, 85 g.
Puikot: 3,5 mm ja 5,0 mm

Semmosta settiä. Pykäsin lapasille ohjeenkin, kun kerran oli meno päällä. Se tosin vaatii vielä vähän hienosäätöä, mutta eiköhän se pikapuoliin ole julkaisukunnossa.

Grey Heddas

Kiukkuenergiaa ei pidä väheksyä; sillä tuli tehdyksi tämäkin setti. Joskus stressinaiheille on vain pakko viittoa pitkät ja nauraa räkäisesti päälle. Ihan vielä en oo valmis vetämään suutani hymyyn, olen edelleen tuossa ensimmäisessä vaiheessa. Niin että sopii arvailla, mitäköhän sormia mulla mahdollisesti on pystyssä tuolla tumpun sisässä. Vai olisko niitä siellä kumminkin vain se yksi. Enkä tosiaan tarkoita tuota peukkua... ;)

20 kommenttia:

 1. Nätti setti, makeen näköinen sun punaisten hiuksien kanssa! Onneksi neuloosi auttaa, eikä pahenna tilannetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harmaa on ihan mahtava, etenkin punapäälle. Neuloosista on apua yllättävänkin paljon tässä pinnaa kiristävässä tilanteessa. Pienet asiat kasautuvat isojen kylkeen ja alkavat yhdessä punoa juonia ihmisen päänmenoksi, se se on jotakin se. Eiköhän tässä kohta kuitenkin voi jo nostaa peukun pystyyn keskisormen sijaan. :)

   Poista
 2. Ihana setti!
  Jään odottelemaan ohjetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kiva kuulla, että ohjeelle olisi tilausta. Naputtelen sen valmiiksi ensi viikon aikana.

   Poista
 3. Todella kauniit! Harmaa toimii värinä tosiaan hyvin, nyt alkoi itseäkin houkutella sopivien puikkojen ja langan kaivaminen esiin.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lotta! Hyvä homma, jos alkoi neulominen inspiroimaan. Ei muuta ku harmaata puikoille! :)

   Poista
 4. Tosi tyylikkään näköinen setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo toimii hyvin, vaikka itse sanonkin. ;) Ja kiitos kehuista!

   Poista
 5. Ihanat lapaset! Voi kunpa kaiken maailman kiukkuenergian saisi suunnattua noin hyvään toimintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos kuule muuta. Tuntuu, että mulla on tätä kiukkuamista varastossa parinkin villapaidan verran. :) Jos vaikka sitä kautta sais mielen solmut aukeamaan ja päätä kiristävän pannan helpottamaan. Ei parane kyllä liian ohutta lankaa ottaa, ettei mene hermot sen takia uudestaan, heh. :P

   Poista
 6. Ihanat lapaset! Kyllä kiukkuenergiasta on hyötyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi allokoida negatiivisuus positiiviseen toimintaan, ettei ala kiehua pata yli. Ei hassumpi lopputulos minunkaan mielestäni. :)

   Poista
 7. Aivan ihana setti... saattaapi päästä puikoille täälläkin :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ohje on nyt saatavilla, niin että jos ei tälle talvelle enää ole tumpuntarvetta, niin syksyä varten sitten. ;)

   Poista
 8. On kyllä hyvän näköinen setti! Ja lörömyssyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lörömyssy extreme tää muuten onkin. Ei oikein ole paras lapsen kanssa ulkoillessa, kun joutuu vähän väliä kumartelemaan tytön perässä. Mulla kun on sen verran pieni pää, että myssy lörähtää heti silmille ja sokaiseen mut totaalisesti. :D

   Poista
 9. Aivan ihanat! Ja sopii niin hyvin sun hiusten kanssa. :) Peukkua pystyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa ja punainen toimii takuuvarmasti. :) Kyllä tää mieliala (ja peukku) alkaa aurinkoisempien säiden myötä nousemaan. Kiitos!

   Poista