-->

8.3.2013

Hedda for Hands

Kevät pilkottaa jo lumikasan takana, mutta vielä tuntuu olevan tumpuille käyttöä tänäkin talvena. Sen verran on pilven päältä paiskottu hiutaleita alas viime päivinä, että olen todennut kuinka paljon mukavampi on odotella bussia aamulla villalapaset käsissä kuin palelluttaa sormensa siroissa nahkahanskoissa. Jos on paksuja palmikko- ja pylpyrävanttuita vailla, niin tässä olisi yksi ohje sellaisiin tarjolla.

White version of Hedda for Hands

 4.00 EUR


Ohjetta testatakseni tein itselleni valkoiset Hedda-tumput. Samat speksti kuin harmaissakin, eli puikot 3,5 ja 5,0 mm, lankana Drops Nepal, jota kului noin 85 grammaa.

White version of Hedda for Hands

Nyt kyllä riittää talvivarusteiden tekeminen. Seuraavaksi jotain kevyempää ja keväisempää, jos vaikka siten saisi auringon pysymään useammin esillä. Pian saakin jo laittaa pajunkissat heräilemään maljakoihin, ja sen jälkeen aletaan houkutella hiirenkorvia esiin koivunoksista. Kevät!

10 kommenttia:

 1. On ihanat <3 Valkoinen lanka on mun mielestä kaikkein haastavin saada neulottua kauniiksi, huipputyötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muruseni. :) Nepal on varsin sopuisaa lankaa, etenkin kastelun jälkeen. Siliää nätisti vähän muhkuraisempikin perunapelto. :)

   Poista
 2. Taisin itsekin saada juuri valmiiksi tämän talven viimeiset lapaset. Mitäs kivaa seuraavaksi keksisi...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas se. Pitää varmaan kaivaa esiin puuvilla- ja pellavalangat. Ja ne ohuemmat villaiset, niin voi alkaa suunnitella vähän kevyempiä asusteita kevättä ja kesää odotellessa. Huiveja ja tuubeja vaikka, niille mä ainakin löydän käyttöä ympäri vuoden.

   Poista
 3. Todella ihanat lapaset! :) Haastoin sinut blogissani http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 4. Olet 2008 keväällä matkalla huvikumpuun pinkeissä HAI-saappaissa !

  Kysyisinkin vieläkö ne on "hengissä", isäntä nimittäin hävitti minun vastaavat saappaat mökiltä,
  koska ne olivat hänen mielestään jo aikansa eläneet !
  En ollut paikalla silloin ja tuhotyö pääsi käymään; Myönnän et ne oli jo pahoin pinttyneet,mut
  mitä väliä mökki ja marjastus-saappailla jos eivät kiillä uutuutaan.....

  Josko möisit noi pinkit hait,en nimittäin ole löytänyt lähialuen kaupoista.......
  Tanja

  VastaaPoista
 5. Laitoin blogipäivitykseeni linkin sivuillesi, kun niiltä löytyi hienoja hopealusikkakoruja. Kirjoitin hopealusikoiden käytöstä, puhdistuksesta ja myös siitä miten niitä voisi ehkä uusiokäyttää.

  Beaming with Beauty

  VastaaPoista
 6. Osaisitko antaa vielä vinkin siihen, miten hopealusikkaan saa helpoiten reijät aikaiseksi, jos sen haluaa yhdistää vaikkapa ketjuun. Käykö se ihan perusporalla, jossa on metallinporaamiseen tarkoitettu poranterä vai tarvitaanko ihan joku erityisvehje?

  Beaming with Beauty

  VastaaPoista