-->

10.6.2007

Mitä neuloja sanoo?

- No niin lapset, tiedättekös, mitä ompelukone sanoo?
- Surrurrrrur!
- Hyvä lapset! Entäpä minkälaista ääntä sakset pitävät?
- Nips-naps-nips!
- Oikein! Mutta tiedättekös, mitä sanovat neulepuikot, jotka neulovat poimittuja silmukoita?
- Kilkuti-kilk!
- Olettepas te viisaita lapsia! Osaattekos sanoa vielä, mitä kuuluu neulojan suusta, kun hän kokeilee lähes valmista slipoveria ylleen?
- Perrrr*@#*-?!?!*@ttu!!!

Niin. Ehkäpä mä nyt vain hätäilen, mutta voi peijooni siltikin. Se saattaa olla hivenen liian lyhyt mun makuun. Onneks neulos joustaa melko paljon, joten ehkä kunnollinen kastelu ja pingotus auttaa. Ehkä. Enää ei puutu kuin pääntien joustimen neulominen, mutta se saa odottaa keskiviikkoon. Tää lähtee huomenna parin päivän työreissulle Tallinnaan.

- Tiedättekös lapset, mitä Tallinnasta voi ostaa?
- LANKAA!!!
- Aivan oikein pienokaiset, kylläpäs te olettekin eteviä!!!

9 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! Tuskin maltan odottaa taas niitä tuliaisia ;D

  VastaaPoista
 2. Kastelu auttaa aina. Biaskin venyi vaikka kuin vaikkei ois tarvinnu.

  VastaaPoista
 3. No voihan kuttu! Eiköös se veny kumminkin. Jos ei, niin sit teet uuden steekin poikittain resorin ja miehustan väliin. Toisin sanoen, multa ei kannata kysyä neuvoa, mun ideat on tota luokkaa!

  Tuliaisia ootellen...;)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuollainen agressiivinen pingotus auttaa moneen ongelmaan. ja saahan alareunaan aina lisättyä pidemmän resorin. :)

  VastaaPoista
 5. voih toivottavasti auttaa, niin ihanalta se näyttää (=

  VastaaPoista
 6. Järjettömät määrät lankaa, ilman mitään järkevää ajatusta siitä mitä niistä tekisit. Tallinna!

  VastaaPoista
 7. Hauskaa matkaa! Esittelehän sitten tuliaiset, niin saadaan kuolata näppäimistöt piloille... ;)

  VastaaPoista
 8. Eteviä lapsia sinulla (vai oliko ne kuvitteellisia?)Sanailu kuulostaa uskottavalta :)
  Kyllä varmaan slipoveri venyy oikeisiin mittoihinsa. Jään odottamaan kuvia.

  VastaaPoista
 9. Kate: :D

  Tikru: No hyvä, mä taidan upottaa ton sit kunnolla lillumaan johonkin ämpäriin ja vaikka roikotan sitä litimärkänä, että varmasti neulos venyy. Vai oiskohan se vähän liioteltua toimintaa kuiteski..? :)

  Tarja: Jos tosta tulee susi, niin mä voin kuule hyvinkin käyttää sitä extreme-steekkailun välineenä. KOkeilen sitä sun tätä ja lopulta jäljellä on joku pikkuruinen liivi. No, onneks lähipiirissä on vaiks Jatan koirulit, ettei mee sekään sit ihan hukkaan. ;)

  Pikku-Kettu: Resorin pidentäminen taitaa olla järkevin ratkaisu, jos kastelu ja pingotus ei auta. Silti mä elän toivossa, ettei tarvis enää alkaa tikuttaan pidennyksiä; 2,5 millin puikot ja tsiljoona silmukkaa ei houkuta...

  Sannero: Nii-ih, peukut pystyyn vaan!

  m-a-r-k-k-a: Sä sen sanoit! Pari päämäärätöntä kerää pyörii juurikin nyt muovipussissa matkalaukun pohjalla. Niillä raukoilla ei oo oikein käsitystä, mitä varten ne on tuotu Tallinnasta Tampereelle, vai onko kyseessä parin vuoden lepoloma kaapin perällä. :P

  Anne: Malta vielä pari tuntia. :) Ei vaan, en kyllä hamstrannut paljon mitään. Mutta voihan olla, että ne vähätkin saa kuolanerityksen kiihtymään.

  AnniKainen: Noi on ihan mielikuvituslapsia, siks ne varmaan onkin noin fiksuja (omatekemät vois olla vähän hömelömpiä). :D Kiitos luottamuslauseesta slipoverille, laitan kuvia heti kun se on näyttövaiheessa!

  VastaaPoista