-->

9.6.2007

KIP-päivän tuliaiset

KIP-tapaaminen meni vallan rattoisasti hyvässä seurassa sekä vanhojen että uusien tuttavuuksien keskellä. Kuvallinen raportti löytyy ainakin Tarjalta. Neuloskelin auringon paahteessa viis tuntia, ja mun lähtiessä paikalla oli vielä porukkaa. Kiitos kaikille, oli tosi hauskaa!

Koska KIP-paikka oli strategisesti sijoitettu Verkarannan käsityökeskuksen viereen, niin pitihän siellä käydä penkomassa ale-lankalaareja. Mä kun oon niin helppo kohde; Tarjan ei tarvinnu kuin ehdottaa että mentäiskö käymään siellä jossain vaiheessa, niin mä olin jo puolimatkassa menossa. :D Ja löytyhän sieltä kotiin vietävää: vihreämeleerattu ohut Pirkka-lanka huuteli mun nimeäni jo kaukaa, ja mukaan lähti kaks vyyhtiä. Sen verran karkealta ja lämpimältä lanka tuntuu, että se saa odottaa vähän viileämpiä ilmoja ennen kuin otan ne työn alle.

BTW: Sahalaitaslipari on jo pitkällä, viimeistään huomenna pitäis päästä leikkeleen steekejä auki. Iiik.

11 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että meni hyvin! Vilkuilin teitä bussin ikkunasta, houkutteli ihan hulluna tulla mukaan! Mutta tulin äitin luota valtavien kassien kanssa, enkä sitten jaksanut. Oma moka. Ensi kerralla tulen kyllä virkkuukoukkuineni mukaan!

  VastaaPoista
 2. Ootpa nopee! Oli kyllä tosi kivaa :) Kiitosta kiitos!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ei sun tarvii odottaa kokonaista vuotta, neuletapaamisia on pari kertaa kuussa, ja saa siellä virkatakin. :) Rohkeesti mukaan vaan!

  Jatta: Njoo, piti kyllä purkaa pari kerrosta, kun tuli vähän mokailtua siellä auringossa. Nyt olis edessä ompelua, leikkaamista ja toivottavasti onnistumisen tunnetta. Saas nähä kuin steeking sujuu, jos pitää samalla peukut pystyssä kaiken varalta... :P Kiitokset vielä huisin kivast päivästä, lisää samanlaisia kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä seurasta minunkin puolestani! Nahka punottaa vähän joka paikasta, mutta sehän on vaan elämää.

  t. JohannaH

  VastaaPoista
 5. Oi oi, ihanan väristä lankaa... toivottavasti noi vyydit alkaa huutelemaan pääsyä joululahjaksi mulle ;).
  Harmi kun en päässyt KIP-päivään mukaan, syy löytyy omasta blogista.

  Hieno myös tuo edellisen postauksen hame!

  VastaaPoista
 6. Ihan sinun väristä lankaa. Myös minun väristä... Ihanaa lankaa kerrassaan.

  VastaaPoista
 7. JohannaH: Tänä aamuna näkyi jo munkin nahassani inkkaripiirteitä... Ilmeisesti mä en oo ylettynyt rasvaamaan ihan joka paikkaa, koska läikät on sen verran randomisti siellä täällä. :)

  Kate: Niin teillä oli ne juhlat! Tuota lankaa muuten öytyy paljon lisää Verkarannan myymälästä (43 e/kg). Hame kiittää kehuista!

  Pikkumyy: Mä tykkään tuosta väristä tosi paljon, se vaan on niin upean väristä. Meikäläisen kauan kestänyt pinkkikausi näyttää vaihtuneen vihreän eri sävyihin. Onneksi! :P

  VastaaPoista
 8. Sagittaria on valmis! Se on ihana! Täydellinen! Mahtava ohje! En pysty lopettamaan näitä huutomerkkejä :)! Kiitokset siis ohjeesta ja vielä kattavasta opastuksesta! Näitä tulee varmasti lisää!

  VastaaPoista
 9. Kiitokset seurasta, oli hauska tavata!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa vihreetä lankaa!!

  VastaaPoista
 11. Aiju: Kiva että tykkäät mallista! Sun versio on hieno, ihanan värinen. Ei muuta kuin uusia puikoille vain! ;)

  MaijaMirjami: Kiitos samoin! Ne sun palmikkokämmekkäät on ihanat, ihastuin todella siihen poikittaiseen palmikkoreunaan. Oi mitä taitoa! :)

  Hanna langankierto. Eikö ookin?! Mielessä pyörii kaikkia kivoja huivimalleja sille, mutta ensin on pakko saada pari kiireellisempää alta pois.

  VastaaPoista