-->

11.4.2007

Vaiheessa

Vihreän Cavernin neulomiseen kului hiukan venytetty pääsiäinen. Aloitin neuleen kiirastorstaina neuletapaamisessa ja eilen illalla päättelin viimeiset langanpäät. Mut ei se vielä ole valmis, ehei. Kaula-aukko on ihan liian laaja; etukellukkeet on kuin tarjottimella tyrkyllä ensimmäiselle halukkaalle. Toisin sanoen dekoltee näyttää vähän turhan anteliaalta ja kaipaa siveellisempää muotoa.

Tarkoituksena olis testailla, miltä jonkinlainen reunavirkkaus pääntien ympärillä näyttäisi. Ajattelin yhdistää reunukseen satiininauhavirityksen, joka toimisi myös kiinnityksenä. Cavern oli tälläkin kertaa vähäruokainen ja kulutti vain 280 grammaa Butterflytä. Kun kerran samaa värjäyserää on vielä 220 grammaa jäljellä, niin aattelin saman tien tehdä jonkinmoisen topin neuletakin seuraksi. Twinsettiä siis pukkaa. Mut ensin pitää kuitenkin hoitaa toi liikoja lupaileva kaula-aukko kuntoon.

Niin muuten, nyt seuraa nurinaa: viime viikolla blogini laskuri alkoi hölmöillä ja pudotti lukemaa arviolta noin viidellä tuhannella. Sama on käynyt ennenkin johtuen palveluntarjoajan ongelmista, mutta silloin lukema korjaantui parin päivän kuluessa. Tällä kertaa taitaa kestää pidempään tai sit ne 5000 vain hävis lopullisesti. Sama ongelma on havaittu joissain muissakin blogeissa, joissa on käytössä saman lafkan laskuri. Ei siinä, ei meillä lasketa, :D mutta mä jotenkin odotin innolla että pääsen näkemään kun kävijämäärä pyörähtää yli 100 000. :) Ja joo, kyllähän mä sen nytkin näen jossain vaiheessa, mut ei se silti oo sama, kun mä tiiän, että lukema ei nyt oo "aito". Höh.

11 kommenttia:

 1. Niin sanotusti antava kaula-aukko on tuo. Onhan sulla siellä alla toinen paita, ilman et kyllä pidä!

  Mä luotan, että sä keksit siihen oikein luovan ratkaisun vielä. :)

  VastaaPoista
 2. Kivan värinen paita. Innolla odotan millaisen ratkaisun sä keksit kaula-aukko-ongelmaan :)

  Mulla kans katos noin 500 kävijää laskurista. Oon yrittäny lähettää palautetta palveluntarjoajalle, mutta heillä ei toi palaute toimi; ei netin kautta, eikä sähköposti mee perille :( Toivottavasti kadonneet kävijät vielä palautuvat!

  VastaaPoista
 3. Mulla on samaa ongelmaa niin cavernin kuin laskurin kanssa. Tein caverniin jonnin verran lisäyksiä välttyäkseni samaiselta ongelmalta, mutta ei riittänyt ei. Onhan se ihan itsetuntoa kohottavaa:). Laskurista hävisi puolestaan tuhat kävijää eikä ole kuulunut takaisin. no eipä sillä nyt niin väliä, mutta ketuttaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Tarja: Joo ei ilman paitaa, sit ois jo vähän turha roisi meininki. "Kato äiti, ilman paitaa!" ;) Eiköhän tohon anteliaisuuteen joku ratkaisu löydy.

  Perhoneito: Toivotaan että laskurit tuosta tokenee. Viimeks tosiaan kesti vain muutaman päivän, mutta nyt on ooteltu jo viikon verran kadonneiden sielujen palauttamista. :)

  VastaaPoista
 5. Onkohan minunki laskurista sitten kadonnu numeroita...aattelin kyllä poistaa koko härvelin, ku ei sillä tunnu olevan mitään virkaa.

  Cavern on kyllä nätin värinen. Tuskin maltan odottaa lopputulosta.

  VastaaPoista
 6. Caverni on kyllä tosi herkullisen värinen! Nam nam..

  Amelien kanssa samoilla linjoilla myös laskuriasiassa. Onkohan kadonnu? Ja jos en edes ole varma, niin onko laskurilla mitään virkaa :P

  VastaaPoista
 7. Jenni: Mä kans säädin cavernia melko lailla, mut just toiseen suuntaan, ja siitä tää avonaisuusongelma sit osittain johtuukin. Ihan näin paljon itsetunnon (tai tissien) kohotusta mä en sentään kaipaa! ;)

  Amelie ja Jatta: Väri on kyll onnistunut; sävy vaihtelee valosta riippuen syvästä sammalen vihreästä oliivinvihreään.

  Ja se laskuri, huoh. Eipä sillä paljon tosiaan tee eikä se suuri asia ole, mutta silti kun sen on kerran sivuilleen laittanut, niin olis kiva että se kans toimis. Pitäisköhän nollata tilanne ja hankkia uus laskuri, heh.

  VastaaPoista
 8. Caverniin sonnustautuneena pukkaa kieltämättä aika tyrkky olo.. Jään innolla ootteleen sun ratkaisua.

  VastaaPoista
 9. Miten olis sellainen saksalaistyyppinen ristikkäisnyöritys? ;)

  VastaaPoista
 10. Mulla hävis kans kävijöitä (saman firman) laskurista ja mulla niitä oli muutenkin vasta parisataa, joten YHYY! ;)

  Tosi hyvin mätsää tuo tukka ja takki!

  VastaaPoista
 11. Todella kauniin värinen Cavern. Mielenkiinnolla täälläkin odotellaan loppuratkaisua.

  VastaaPoista