-->

13.12.2011

Hopeavyöry

Äitiyslomalla olemisessa on sellainen vinkeä juttu, että kun ei ole oikeastaan pakko tehdä mitään, niin tekee mieli puuhata vähän kaikkea. Kun olen koko syksyn, ja oikeastaan koko tämän vuoden, padonnut käsityöjutut pois väikkäriahkeroinnin tieltä, niin ideoita ja tekemisen intoa on kasaantunut vähän liiankin kanssa. Tätä halkeamaa padossa ei riitä mikään tulppa tukkimaan, joten antaa hyökyaallon tulla ja virran viedä: täällä on puikot, koukut ja pihdit tanassa! :)

Kukkakimppu, joka ei lakastu pakkasessakaan

Ensimmäisenä istahdin into piukassa korupöydän ääreen. Kuukausiin en ole ehtinyt tehdä kuin pari hassua tilaustyötä, joten kädet täristen ja onnellinen hymynvirne naamalla sahasin, hioin, juotin, veivasin ja kiillotin tunti toisensa jälkeen ja jatkoin päiviä aamuyöhön asti.

Ruusuinen rannekoru

En millään olisi malttanut lopettaa, kun uusia juttuja tuli koko ajan mieleen. Järki kuitenkin sanoi, että olisi ehkä fiksua saatella tämä erä ensin maailmalle ja vasta sitten syytää lisää koruja pajalta maailmaan. Kun olis siellä tehtävälistalla muka vähän muitakin hommia kuin metallipalojen kanssa leikkimistä... :)

Yksinkertaisesti näyttävä

Tottelin järjen ääntä, tosin pienen nurinan kera, ja listasin tuotokseni Etsyyn. Nyt siellä onkin pitkästä aikaa tarjolla Made by Vilma -koruja Leppiksistä lusikkarannekoruihin ja Lumme-riipuksiin.  

Karkkia kaulaan, kiitos!

Koska masussani iloista melskettä pitävä perillinen saattaa haluta viettää äitinsä kanssa paljon aikaa tulevina kuukausina, ei kauppaan välttämättä ole tulossa täydennyksiä äitiyslomallani. Jos siis haluat antaa hopeista kimallusta lahjaksi jouluna, ystävänpäivänä tai vaikkapa vasta äitienpäivänä, niin piipahda puodissa tsekkaamassa tarjonta: nyt on valikoima parhaimmillaan!


Riipus, rakkaudella

Tilaukset, jotka on tehty ja maksettu viimeistään tiistaina 20.12. ehtivät jouluksi perille (mikäli Posti ei kuhnastele eikä vauva päätä tulla maailmaan sitä ennen). Useammankaan korun tilauksissa ei tarvitse maksaa kuin yhden korun toimituskulut, niin että nyt sopii hankkia koru siskolle, äidille, mummulle ja ystäville. Itseäsi unohtamatta: jokainen meistä ansaitsee palkinnon aina silloin tällöin! ;)
Joukkuepelaajista parhaimmalle

17 kommenttia:

  1. Hii, niin munkin mielestä! :P Näiden tekemiseen tuli himo, taas kerran. :)

    VastaaPoista
  2. Vaikka järki sanoisi mitä, niin käytä aika nyt ihan itseesi ja nauti, kun vielä ehdit tehdä omia juttuja. Se on samalla vähän kuin sijoitusta tulevaisuuteen, omaan itseesi. Sitten kun on se pieni vauva, niin ei ole juuri aikaa omalle itselle (vaikka jotain silloinkin saattaa ehtiä tehdä, riippuu vauvastakin).

    VastaaPoista
  3. Jotkut ne vaan osaa <3 Ihania!

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea tuoreelle tohtorille! Upeita ovat sekä edellisen postauksen puku että nämä korut. Sie se vaan osaat.

    Keskityhän ihan niin paljon itseesi kuin suinkin vain haluat ja siltä tuntuu. Tulevina kuukausina siihen luksukseen ei taida olla paljon mahdollisuutta, kun se pienokainen vaatii taatusti oman osansa ;)

    Mukavaa joulun odotusta ja loppuraskautta.

    VastaaPoista
  5. Marja A, niin kai sitä pitäisi tehdä, eli nauttia yksinolosta ja itsemääräämisoikeudesta. :) Saa sitten nähdä, kuinka vaativa lapsi sieltä tulee.

    Korujen tekeminen on mulle aina intensiivinen, muut tekemiset poissulkeva juttu, johon uppoudun tunneiksi kerrallaan. Ihan tavallisena kotipäivänä vauvan kanssa korujen tekeminen ei varmasti onnistu. Mutta eiköhän sitä jotain muuta "omaa" tekemistä keksi vauvankin kanssa. Peukut pystyyn kaiken varalta. ;)

    Jatta, kiitos muruseni! :)

    Tess, kiitti onnitteluista! Itseen keskittyminen taitaa olla melkein pakkokin, kun ei näytä unta riittävän koko yöksi näin viimeisillä viikoilla. :/ Öisin on aikaa pohdiskella omiaan ja tossutella hiljaa huoneista toiseen. Ja vaikka neuloa. :) Tulevina kuukausina yövalvomiset taitaa olla vähän toisensorttista menoa täynnä... :D

    VastaaPoista
  6. Olipa monta ihanan kaunista korua! Sormus oli todella tyylikäs kaikessa vähäeleisyydessään :)
    Ja onnea tohtoruudesta! :)

    VastaaPoista
  7. Mielettömän upeita koruja taas! Kaikkein kaunein mun mielestä oli se ekassa kuvassa oleva rannekoru joka onkin harmikseni jo myyty...

    VastaaPoista
  8. Vau! Ihania! Erityisesti ensimmäinen iski, mutta kaikki on i-ha-ni-a. Kurkistin puodin puolellekin ja siellä oli iso kasa muita ihanuuksia, jäi koruideakin muhimaan, josko joskus saisin kihlasormuksen uusiokäyttöön riipuksena.

    Onnea tohtorille!

    VastaaPoista
  9. Kauniita koruja! <3 Lumme-riipuksesta oon haaveillut jo pitkään, mutta taas jäin nuolemaan näppejäni. :( Ehkä vielä joskus...

    VastaaPoista
  10. Kauniita! Ruusuinen rannekoru on ehdoton suosikki ... suuntaan Etsyyn.

    VastaaPoista
  11. Huokaus. Nämä kaikki on niin kauniita!

    VastaaPoista
  12. Oih ja voih! Lakastumaton kukkakimppu oli mahtava, mutta joku sen oli tietysti jo shopannut, eikä ihme!

    VastaaPoista
  13. Voi miksen oo ollu kiltimpi, olisin voinut toivoa joulupukilta ihanaa rannerengasta.

    VastaaPoista
  14. Teetkö muuten tilaustyönä (sitten joskus, kun taas ehdit) koruja niin, että lähetän oman materiaalin (siis hopealusikan)?

    VastaaPoista
  15. Kiitos kommenteista kaikille! Tosi kiva kuulla, että korut ovat muidenkin kuin tekijän mieleen. Pitänee joskus tehdä lisää noita kuihtumattomia kukkakimppuja, eli ekan kuvan rannekorun sukulaisia.

    TILAUSTÖITÄ en uskalla ottaa vastaan lähiaikoina, kun en yhtään tiedä, millaiseksi arki vauvan kanssa muodostuu. Ilmoittelen sitten, kun aika taas on otollinen koruhommille. Toivottavasti pääsen pajalle edes ennen kesää. :)

    VastaaPoista
  16. Eksyin sattumalta blogiisi googlen kuvahaun kautta ja taisit juuri saada yhden lukijan lisää. :)
    Aivan ihanista jutuista kirjoittelet ja kateellisena saa ihastella tekeleitäsi. Hurjan kauniita on nuo korut, suorastaan satumaisia.

    Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista