-->

22.9.2009

Kuningatar ja perintöprinsessat

Wau, kylläpä niitä kommentteja tulikin! Kiitos kaikille kauniista sanoista, oli ihanaa lukea kommenttejanne ja kuulla, mitkä korut kiehtovat eniten. Päätin suosiolla jättää kommentteihin vastaamisen omassa blogissani ja piipahtaa sen sijaan vastavierailuilla. Joukosta on jo nyt löytynyt ihan uusia tuttavuuksia ja blogeja, joiden arkistoihin upposin pitkäksi aikaa. Suokaa siis anteeksi, etten ihan vielä ole ehtinyt kaikille vastaamaan, tulossa ollaan kuitenkin! :)

Kaikille rannekoruista kiinnostuneille tiedoksi, että edellisen postaukset korut olivat kyllä kaikki myynnissä Etsyssä, mutta rannekorut kuitenkin klikkailtiin ostoskoriin huimaa tahtia. Tällä hetkellä niistä on vapaana ainoastaan se kaikkein pelkistetyin valkeilla helmillä varustettu yksilö. Ei kuitenkaan huolta, rannekoruja tulee myyntiin Etsy-puotiini myös jatkossa. :)

Sitten varsinaiseen asiaan eli arvonnan tuloksiin. Suuren osanottajamäärän vuoksi palkintoja on yhden sijasta kolme, ja niiden voittajat valikoituivat satunnaislukugeneraattorilla. Kuvan palkintohopeakasasta riittää siis iloa useammallekin onnekkaalle. :)

Blog raffle prices

Toinen ja kolmas palkinto eli perintöprinsessat ovat lähes identtisiä riipuksia. Molemmissa on suuri ja pieni vuorikristallihelmi sekä valkoinen makeanvedenhelmi taottuun hopearenkaaseen ripustettuna. Riipusta täydentää vanhan palkintohopealusikan varresta muotoiltu riipus, joka osoittaa palkintosijan numeron. Ja sitten sitä rumpujen pärinää, vai pitäisikö sen sittenkin olla hopeatiukujen helinää.... :)

3rd price

Kolmas palkinto lähtee JennaE:lle asuntovelallisen opiskelijan arkea ilahduttamaan. ;)

2nd price

Kakkossija osui niin ikään opiskelijaneitoselle: toivottavasti Silly Licksin Terhi saa tästä potkua gradun tekemiseen! :)

Ja sitten se kaikkein mielenkiintoisin ja suurin palkinto, itse kuningatar: hopealusikanvarresta, tummista makeanvedenhelminugeteista ja sterling-hopeasta tehty rannekoru. Lusikka on aikanaan annettu palkintona urheilukisan voittajalle, joten ruusun takana on kaiverrus "1 P Jouk TP 20 v. 1.11.58" Tämä onkin siis oikeastaan kaksinkertainen ykköspalkinto. :)

1st price

Rannerenkaan uusi omistaja on Merja, joka toivottavasti pitää myös tämän mallisista ruusuista. :)

Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajille! JennaE, Terhi ja Merja; laittakaahan osoitetietonne sähköpostitse, niin saan palkintonne matkaan.

Seuraavaksi tässä blogissa onkin sitten vuorossa vähän pehmeämmän aiheisia postauksia metallinkiillon sijaan. Ehkä jopa jotain valmista neulettakin pitkästä aikaa, jos saan päälle kunnon loppukirin. Pitääkin tästä mennä venyttelemään neulontalihaksia, heippa! :)

The prices of the blog raffle went to JennaE, Terhi and Merja. Thanks for all lovely comments!

17 kommenttia:

 1. Vau mitkä palkinnot! Vähänkö vielä enemmän harmittaa etten edes ehtinyt mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Oho! En ole kyllä koskaan voittanut mitään näin hienoa! Mulla on gradukoru! (Just kun tein päätöksen että kuljen seuraavat viikot ilman koruja kun tuo kalevalakoru rupesi tökkimään... täytyy lopettaa sellainen pelleily just nyt!)

  Kiitos tuhannesti Vilma ja onnetar! Tosin ei graduntekijöitä pitäisi lahjoa etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Christina: Joo, sun kommentti tuli samalla hetkellä kun olin painanut tämän postauksen julkaisunappia. Pikkiriikkinen myöhästyminen vain siis, mutta ehkä sitäkin harmittavampi. Ens kerralla sitten! :)

  Terhi: Kyllähän toki gradukoru pitää olla, ilman muuta! Eikä se oo lahjomista, vaan kannustamista, eiks je? :)

  VastaaPoista
 4. Voi madonsilmä! Missasin täysin edellisen postauksesi ja nyt täällä nuollaan ns. näppejä oikein moninkertaisesti, kun ei ollut edes arvonnassa mukana. Onneksi mulla on jo ennestään pajasi tuotos. Niin sitä minä vaan, että tuo ranteen ympärille taivutettu lusikka näyttää silmiini uudelta ja mielenkiintoiselta idealta.

  VastaaPoista
 5. Oih, upeita koruja! Onnea voittajille! :) Ihan vaan mielenkiinnosta, tuleeko sulle josain vaiheessa myyntiin jotain samantyylistä korua kuin noi kaulakorut?

  VastaaPoista
 6. Aijai kun on herkullisia!
  Kiitos muuten vaan vielä vieraalle joka korjasi kaikki hajonneet hopeakorut käydessään, oot ihana <3

  VastaaPoista
 7. Vautsi kiitoksia!! Toi ruuskoruhan on aivan huippu ja tulee varmasti käyttöön! :)

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavat palkinnot! Upeita koruja, podehtien (positiivisesti kadehtien) täytyy onnitella voittajia. Oli kyllä huikea osallistuja määrä.

  VastaaPoista
 9. Outi: Kieltämättä mun nykyiseen päivitystahtiin verrattuna tuo arvonta-aika oli melkoisen lyhyt, sorry! No, onneksi sulla on lohdutushopeaa siellä kotona jo ennestään. :)

  Näiden tapaisia rannekoruja on jonkin verran liikkeellä, eli idea ei kyllä mitenkään ole omani. Mutta pyrin soveltamaan sitä oman mieleni mukaan ja luomaan koruja, jotka noudattavat kunkin lusikanvarren henkeä.

  Nina: Kyllähän noita tuollaisia riipuksia voisi tehdä enemmänkin, jos kerran kiinnostusta löytyy. Seuraava isompi tuotepäivitys ilmestynee kauppaan viikonlopun kuluessa tai ensi viikon alussa. Siellä sitten voisi kyllä oli muutama tuollainenkin... ;)

  Jatta: Ollos hyvä! Parin minuutin homma ja kaiken lisäks helppo. JOs vielä jotain hajoaa niin mie kyl korjaan, no problem! :) Kiitti viikonlopusta, oli huippua!!!

  merja: Hyvä jos miellyttää! Laitan korua postiin mahdollisimman pian, niin pääset tutkailemaan sitä livenäkin.

  Amalia: Podehtien, oi miten hyvä sana! :) Juu oli kyllä hämmentävä määrä kommentteja. Sinänsä arpajaisvoiton todennäköisyys pienenee osallistujamäärän kasvaessa, ja nythän palkinnon sai vain noin prosentti osallistujista. Mut ei mulla ole varaa kaikkia korustaa, vaikka ehkä haluaisinkin, hehe. :D Kiitos kehuista! <3

  VastaaPoista
 10. Tosi herkkukoruja! Nami nam :)

  VastaaPoista
 11. Hilmukka: Kiitos! Ei passaa kuitenkaan liikaa näitä narskutella, voi mennä hampaat. :)

  Satu H: Onhan ne. :) Kiitti!

  VastaaPoista
 12. Oi kun kauniita koruja!!! Olet kyllä todella taitava ja valtavan hyvä "silmä" korujen ym. suunnittelussa!

  VastaaPoista
 13. Voi kiitos tuhannesti tätäkin kautta :) Toivottavasti sähköpostini tuli perille.

  VastaaPoista
 14. Heidi: Kiitos! <3 Pikkuhilja sitä kai se silmäkin kehittyy ja omien päähänpistojen toteuttaminen korujen muodossa nyt vain on niin mukavaa. Ainakin silloin kun ne onnistuu mun tahtoni mukaan. :P

  JennaE: Perille tuli, thank you! :)

  VastaaPoista
 15. Löysin tuossa taannoin jokusen pienen hopeisen lusikan roskiskuormasta työmaalla. Ovat pahasti tummuneita, mutta se ei haitanne? Josko voisin saada osoitteen, niin tälläisin ne tulemaan sinulle materiaaliksi. Meillä kun ei ole noille mitään käyttöä... Laittele vaikka sähköpostia : ixu(a)ixun.info

  VastaaPoista
 16. Tuo ruusukoru on kyllä todella kaunis, olisi kelvannut minullekin :) onnea voittajille!

  Kootut uutiset: http://kookas.fi

  VastaaPoista