-->

18.8.2008

Valssiin mut vaivuta, uumaani taivuta, hiuksiain lennätä...

Juhlan kunniaksi tämä postaus sisältää paljon kuvia ja pajatusta, koettakaa kestää! :) Rakkahin ystäväni meni lauantaina naimisiin ja sain osakseni kaason kunniatehtävän. Tyylikkäissä häissä kaasonpuvun piti tietty olla vimpan päälle ja juhlan arvoinen, joten jälleen kerran ryhdyin räätälinhommiin istuvan puvun toivossa.

Bridesmaid dress

Ja kyllä kannatti! Lopputulokseen oon aivan äärettömän tyytyväinen: tää on ehdottomasti paras iltapukuni ikinä! Istuvuus on lakanakankaasta tehdyn yläosan koeversion ansiosta huippuluokkaa, ja puvun kangas on aivan jumalaista eläväpintaista viskoosisekoitetta. Se taittaa valoa jännästi hohtaen kylmästä platinasta lämpimään kultaan. Päivänvalossa puku läikehtii hillitysti, mutta salamavalo paljastaa juhlavamman hohteen:

Bridesmaid dress

Luonnossa puku ei ole ihan noin kiiltävä, vaan loiste tulee esiin lähinnä kankaan poimuissa ja liikkuessa. Koska kangas itsessään on kyllin juhlavaa tein puvusta muuten yksinkertaisen (alkuperäiset kaavat Moda 2/2005, muokattu reilusti). Ainoa koristus on lantiolle ommeltu huivikankaasta tehty epäsymmetrinen organzavyö. Vyön taitekohtaan kiinnitin ruusukkeen ja helminapin sekä muutamia helmaa kohti laskeutuvia leveitä nauhoja.

Bridesmaid dress - detail

Alkuperäinen idea vyöhön ja koristeeseen tuli Nejan puvusta, ja omaan versiooni oon älyttömän tyytyväinen.

Bridesmaid dress

Tota kampausta mä sen sijaan inhoan. Mä en tiedä mikä kommunikaatiokatkos mun ja kampaajan välillä oli, mutta toi ei kyllä vastaa mun toivomusta kampauksesta, jossa hiukset on suurimmaks osaks ilmavasti auki ja vain osittain kiinni, ei siis mitään takaraivolle koottua perusjuhlakampausta eikä päänmyötäistä tätinutturaa kiitos. Siltäkö tää nyt näyttää?!

Siinä vaiheessa kun pinnit oli päässä ja kampaajan oli aika ottaa morsian käsittelyyn oli turha enää reklamoida ja latistaa tunnelmaa, joten nielin mielipiteeni, vedin hymyn naamalle ja keskityin olennaiseen eli häihin. Etuhiukset oli ihan ok, mutta koko illan teki mieli repiä pinnit irti tosta takaraivon kananpersepehkosta ja avata hiukset laskeutumaan ryöppynä harteille. Onneks kaasontehtävät piti mut niin kiireisinä etten ehtinyt moiseen uhkayritykseen. Vaikka lakalla pöyhitty pörrökin ois ehkä ollut parempi kuin toi tätimäinen töyhtökasa...

Bridesmaids dress

Myönteistä oli kuitenkin se, että mun kampaus oli ainoa asia joka häissä jäi hieman harmittamaan, ja sekin oli ihan vain mun henkilökohtainen salainen päänsärky. Hääjuhla oli morsiusparin näköinen, vieraat viihtyivät ja kaikki meni taukoamattomasta sateestakin huolimatta aivan nappiin.

Bridesmaid dress

Mä haluan pukeutua juhliin viimeistä yksityiskohtaa myöten, kun kerran tilaisuus on. Siksipä tein tätäkin asua varten vaijerikaulakorun pukukankaan värisistä helmistä. Ja pitihän mun myös ehdottomasti saada huivin ja vyön suklaanruskeaan sopivat juhlakengät. Kaupat kuitenkin myi eioota ruskeiden kohdalla, joten kaappasin mukaan valkoiset alekengät ja silkkiväriä. Viime kerrasta oppineena ostin lämpökiinnitteistä silkkimaalia, joten mehumaijaa ei tarvittu.

Satin shoes after dyeing

Voitte arvata että mä hihkuin ja tanssin ilosta kun kengistä tuli aivan tismalleen huivin väriset! Ja silkkimaalin kanssa hintaa popoille tuli kokonaista 25 euroa. Pitänee ostaa valkoisia satiinikenkiä varastoon alesta, niin voin jatkossakin esiintyä sävysävyyn olevissa asusteissa. ;) Voi kun tulis pian sellaiset juhlat jossa vois käyttää tätä asukokonaisuutta uudestaan (ja vähän paremmalla kampauksella, kiitos)!

I got the honour to be a bridesmaid at my best friend's wedding last weekend. I sewed the dress and scarf myself, made also the pearl and wire necklace as well as dyed the satin shoes to fit the accessories. Man was I satisifed with the outcome! Ofcourse something had to go wrong to balance my success and that something was my hairdo. I requested for and airy and modern look with most of my hair left open, absolutely no buns or traditional granny-look. I guess the hairdresser had a different opinion, because this is what I got instead. Ugh!

Oh well, my hairdo was the only thing that wasn't quite satisfactory at the wedding, everything else was perfect and that's the main thing really. Now I'm just waiting for another big party so that I could wear this outfit again soon, and maybe have a better hair-day that time... :)

72 kommenttia:

  1. Oih...wau..upeeta!!! *ihastelee ja haukkoo henkeään* Kyllä sä oot sitten taitava!!!

    VastaaPoista
  2. Aivan hillittömän hieno! Sitten kun saat kutsun linnanjuhliin niin sulla on mekko valmiina :)

    VastaaPoista
  3. SatuU: Kiitos!!! Nyt täytyy itekin sano että tässä tuli mun paras ompeluonnistuminen ikinä! :)

    Soile: Joo, kutsua odotellessa... ;D

    VastaaPoista
  4. Oletko ihan varma ettei morsian jäänyt varjoon mekkosi rinnalla ?!?!? Aivan kertakaikkisen häikäisevä ja niin mielettömän hyvin sopii Sinulle.Taitavaa työtä !! Kampaus...no joo ei ihan A10 mutta ei mikään karmeakaan. Upea väri kompensoi. :-)

    VastaaPoista
  5. UPEETAMAHTAVAA! :) Kaunis puku ja leidi! Ja tukkakin kiiltää :P

    VastaaPoista
  6. Oi! Olet kyllä aivan upean näköinen, puku on täydellisen onnistunut! Ja sun tukan väri on ihana. :-)

    VastaaPoista
  7. Ihana asu, viimeisen päälle täydellinen kyllä!

    VastaaPoista
  8. Bow-chick-a-wow-woooowwww!!! Upea! Mä en kyllä näe sun kampauksessa mitään vikaa!

    Hei, mitä noi valokuvat on tuossa yhdessä kuvassa? Plaseerauskortit vai? Hauskannäköinen judanssi!

    VastaaPoista
  9. Tosi näyttävä kokonaisuus! Vyö on hyvällä tavalla erikoinen, just oikeanlainen lisäämään pukuun särmää. Kangas on niin upea, toimii hienosti yksinkertaisessa mallissa. Ja istuvuus ihan huippua eli kunnon gaalajuhliin nyt vaan!

    VastaaPoista
  10. Tuo on aivan upea kokonaisuus!!

    VastaaPoista
  11. aivan mahtavan upea puku!!!
    Kyllä olet taitava ompelija:)

    VastaaPoista
  12. Vau. Ihana puku ja nätti kantaja. Oot ihan guru! Hitsi kun saisi sovinnon tehtyä tuon lainaompelukoneen kanssa.

    Häistä viimeaikoina erityisen kiinnostuneena muakin kiinnostaisi nuo valokuva pyykkilangat.

    VastaaPoista
  13. Upea!
    Kampauskin on mun mielestä kaunis :)

    VastaaPoista
  14. Tätähän vois hehkuttaa vaikka kuinka, mutta jos sanotaan yhdellä sanalla niin oletpa

    tyylikäs

    Ihailen :)

    VastaaPoista
  15. WOW! Sie oot kyl uskomaton! Siis todella taitava. Kaikki kaverit ja sukulaiset varmaan pyytelee siulta yhtenään että josko voisit neuloa/ommella heille jotain?? Todella upea asukokonaisuus!

    VastaaPoista
  16. Millos Tampereella on seuraava promootio? Tai sitten sun täytyy saada kutsu linnan juhliin, kyllä nyt noin komeaa pukua pitää saada ulkoiluttaa useammin kuin kerran. Mieletön istuvuus ja kangas!

    VastaaPoista
  17. Mieletön! Taas kerran! Ihanasti näät vaivaa yksityiskohtien kanssa :) Ihailtavaa työtä!

    VastaaPoista
  18. Aivan mielettömän kaunis puku! Ja yksityiskohdat kruunaa kaiken. *ihailee mykistyneenä*

    VastaaPoista
  19. Upea! Se on kyllä niin tosi, että kun itse tekee niin saa just sitä mitä haluaa. Ja vielä kun kerran osaat tehdä. Mahtava kokonaisuus!

    VastaaPoista
  20. Tosi upea puku ja kengät=) eikä toi kampauskaan miltään pahalta näytä=)
    www.nopo-04.vuodatus.net

    VastaaPoista
  21. Apua! Sä teit sen taas! Hitsi, ei kukaan voi olla noin ahkera :o

    VastaaPoista
  22. Aivan ihana puku,ja asusteetkin on just eikä melkeen!

    Omissa unelmissa leijuu yhä se, että tarttuisin oikeesti tohon ompelukoneeseen ja olisin sitten reippaan kahden vuoden päästä niin taitava, että voisin tehdä lakkiaispukuni itse. Vaan haaveissa on hyvä elää :D

    VastaaPoista
  23. WAU! Eipä tuossa muuta enää sitten tarvikaan sanoa...

    VastaaPoista
  24. Ihan mielettömän upea ja tyylikäs puku! Olet sinä kyllä ihan älyttömän taitava.

    VastaaPoista
  25. You look really beautiful! Especially I like the organzavyö:) tihis is so chic!

    VastaaPoista
  26. Aivan mahtavan ihanan hieno!!! Ja vielä upea :D Vyön yksityiskohdat ovat ihailtavat ja samoin kenkien värjäysonnistuminen. Pitäisi varmasti joskus itsekin kokeilla. Ja niin, istuminenkin on aivan ykkösluokkaa!
    Elli

    VastaaPoista
  27. Sanomattoman upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
  28. Häikäisevän tyylikäs kokonaisuus! Ai vitsi tuo kenkävärjäys on hyvä idea, jonka laitan heti korvan taa.

    VastaaPoista
  29. Marika: Oon aika tarkka näistä hääasioista, joten en tosiaan pyri peittoamaan morsianta pukeutumisellani. Nää nyt oli sellaiset tyylihäät, että molemmilla kaasoilla oli täyspitkät iltapuvut ja vieraiden asutkin viimeisen päälle. Hyväksytin kangasvalinnankin morsiamella kaiken varalta jo ennen ompelua, vaikkei ois kyllä tarvinnut.

    Morsian oli niin upea kaikinpuolin ettei kukaan ois voinut hänen kauneuttaan voittaa vaikka ois yrittänytkin. :) Kampaus on edelleen mun mielestä ihan arsesta, mutta onneks kolttu pelasti tilanteen. ;)

    Tiivi: Kiitos kiitos kiitos! :)

    Iinu: Eikös sitä sanotakin että "god is in the details", hehe. Mä oon vähän sitä mieltä että kun kerran jotain lähtee tekemään niin miksei sitten tekis asiaa kunnolla viimeistä piirtoa myöten. Sitä paitsi se on niin kivaa! :)

    Terhi: Kiitän! Hiusväri on niin mua itseä että en tiedä voinko koskaan enää palata takaisin blondiuteen. Riittää kun on henkisesti vaaleaverikkö! :D

    Slania: Jepujee, kannattaa panostaa kokonaisuuteen niin juhlamieli on taattu eikä pienet asiat jää harmittamaan. Ja kun ei kerran kaupasta valmiina löydy hyvää niin pakkohan se on tehdä itse.

    Marsvin: Et niin, koska mä karsin ne kaikkein ällöimmät pääkuvat hiiteen. Varsinkin vasemmalta otetut profiilikuvat paljastaa sen töyhtöhirveyden, yök yök yök! Ihan ylitätien mummoin kampaus, ainoostaan edestä on fine mutta kun kokonaisuus on jotain ihan muuta kuin halusin niin ei auta. Mutta puvusta oon samaa mieltä että eikös ookin hiano! :)

    Valokuvat narulla on eräänlainen vieraskirja: vieraat ohjattiin heti hääparin onnittelusta valokuvaukseen, jossa jokainen pai/vieras/perhe kuvattiin vaalea taustaa vasten isoa kehystä pidellen. Näin kuvassa oli sellainen hauska taulufiilis. Kun kaikki oli kuvattu kamera liitettiin monitoimitulostimeen, joka tulosti kuvat valokuvapaperille ruokailun aikana takahuoneessa. Pöytiin oli jaettu kyniä ja paperilappuja, joille vieraat kirjoittivat terveisensä hääparille. Kuvat ripustettiin pyykkipojilla naruille ja vieraat saivat pitkin iltaa käydä jättämässä lappusensa oman kuvansa taakse. Näin hääpari sai kikilta henk.koht. viestin ja kuvan jokaisesta vieraasta. Kuvista tehdään vielä toiset kappaleet ja ne lähetetään kuvassaolijoille kiitoskortin mukana. Idea oli morsiamen ja homma toimi aivan loistavasti, suosittelen! Ai niin, ensin naruilla oli kuvia hääparista, jotta ihmiset voivat tuijotella niitä sillä aikaa kun hääparia odoteltiin saapuvaksi juhlapaikalle. Nää kuvat sitten vaihdettiin myöhemmin vieraiden kuviin.

    Jaana: Gaalajuhlia toivon minäkin, tykkään tästä puvusta niin kovin että pakko ois päästä pian taas käyttämään sitä. Ja saada revanssi tosta kampauksesta, murr... :P

    Samma: Ei se mitään, mä jaaritan täällä sunkin puolesta. :D

    Marika V: KIITOS!

    Sinikka: Kiitokset! Tekemällä oppii ja aina välillä kantapään kautta. Tässä projektissa meni kyllä kaikki nappiin, onneksi!

    Terhi: Kiits! Ja valokuvaselitys löytyy tuosta vähän ylempää.

    Miia-Rebekka: No onhan se kauneus tietty katsojan silmässä, eikä toi kampaus kai muuten niin mahdoton olis ollutkaan mutta kun odotin jotain ihan muuta tällä kertaa. No, tiedänpähän ens kerralla vääntää rautalangasta. :)

    Annikainen: :) Kiitos! :)

    Villilanka: No juu, pyyteleehän ne ja oon mä aika paljon niille ommellutkin, pari iltapukuakin. Mutta nyt oon oppinut sanomaan suoraan, että olen sen verran itsekäs mutta myös vaatimaton että a) en halua käyttää vähää vapaa-aikaani toisten vaatettamiseen, b) en kehtaa pyytää niin korkeaa hintaa ompeluistani kuin oikeasti pitäisi, c) enkä ole ammattiompelija enkä siis osaa välttämättä ommella muille kuin itselle enkä myöskään voi taata samanlaista jälkeä kuin ammattilainen. Muuten mä saisin koko ajan tehdä jotain jollekin puoli-ilmaiseksi enkä varmaan nauttis ompelusta pian yhtään.

    Totoro: Jaa, seuraava promootio taitaa olla viiden vuoden kuluttua kun just tänä vuonna oli. Jos päätän jatkaa aloittamallani tiellä niin voi olla että tepastelen silloin promootiokulkueessa, saa sit nähä. :) Mut siihen on niin pitkä aika että silloin pitää kyl ehdottomasti tehdä jo uus puku, eikö? ;)

    Liina: Kiva kun joku muukin arvostaa yksityiskohtia! Mun mielestä ois ollut hölmöä mennä juhliin muuten viimeisen päälle laitettuna mutta jalassa kuluneet nahka-avokkaat tai jotain. Kokonaisuus ratkaisee! :)

    Kristiina: Kiitos kaunis!

    Laura L: No näin on! Oisin kyllä mielelläni tällä kertaa ostanut valmiin puvun, mutta kun en löytänyt yhtään mieleistäni. Kaikissa oli liikaa jotain, pukuihin oli ängetty kaikkea mahdollista kimalluksesta strasseihin ja höyheniin, pahimmissa oli noi kaikki samassa. Ja kun oon keskivertoa pidempi ja rintojakin on, niin istuvuus oli aivan syvältä kaikissa joita kokeilin. Onneksi oon kiinnostunut ompelemisesta ja tää sujui näin hyvin.

    Merja: No kiitos! Huomaan että sullakin on kotona pieni lankojen ystävä. :) Suloinen kisuli!

    Jatta: ...eikä olekaan. Kyseessä ei liene terve ahkeruus vaan turmiollinen pakkomielle ja jonkinasteinen perfektionismi. :D Joskus niistäkin on hyötyä, MOT. ;)

    Sannero: Ei se muuta vaadi kuin rohkeutta kokeilla, siitä se sitten lähtee. Ihan tosi, alat vaan kokeilla ja vaikka jollain vanhoilla lakanoilla ensin, niin saat itsevarmuutta ja taito kasvaa. Mä olen ihan varma että sulla on sitten aivan upea itsetehty lakkiaispuku kun on sen aika!

    JossuP: Kiitän kehuista, lämmittää kovasti mieltä!

    Tess: No johan, kiitos kovasti!!!

    Krentu: Thanks so much! The belt really is The Thing in this dress. To be honest I love the dress and scarf and everything. Except the hair ofcourse, but who cares anymore when that hairdo is already history but the dress I can wear over and over again. Hopefully sometime soon!

    Elli: Tänks! Satiinikenkien värjäys on helppoa ja mä ainakin oon tosi tyytyväinen lopputuloksiin, molemmilla kerroilla. Ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto jos haluaa juuri oikeanväriset kengät.

    Anne: Kiits! :)

    Christina: Kiitokset. Kenkien värjäystä kannattaa tosiaan kokeilla. Silkkiväreillä saa varmasti sekoitettua just oikean sävyn. Mä tosin en oo vielä uskaltanut sekoitella, eikä onneks oo tarvinnutkaan kun on löytynyt suoraan aina oikea sävy.

    VastaaPoista
  30. Upea mekko! Sinä se olet taitava!

    VastaaPoista
  31. Sisko: Kiitos! Yritin parhaani ja tähän se riitti. :D

    VastaaPoista
  32. Sanattomaksi vetää. Ihan mielettömän kaunis puku ja vimpan päälle viimeistellyt asusteet kruunaa koko homman:)

    VastaaPoista
  33. Aivan mahtavan upea puku! Tuo vyösysteemi kruunaa koko asun. Sä olet kyllä ihan ässä. :o) Ja kengät on todella ihanat. Että sä olet sitten kaunis. :o)

    VastaaPoista
  34. Aivan tajuton tanttu!! Tollasella luomuksella ei tarvinnutkaan tukan onnistua!! Se on niin upee et sama vaikka olis ollut pyykkipoikia pää täynnä. ps. vaihda kampaajaa :) t:Merita ;)

    VastaaPoista
  35. Ihan sun näköinen :) Mä haluan nähdä lisää kuvia juhlista kun nähdään... PIAN toivottavasti!

    VastaaPoista
  36. Ihan mieletön, koko pakkaus! Tukan väri on ainaki tosi bueno!

    VastaaPoista
  37. WAU! Istuu kuin hanska! Upeaa jälkeä!

    VastaaPoista
  38. Todella upea! Ja asusteetkin taas ihan huippuja :).

    VastaaPoista
  39. Vau mikä femme fatale! Todella upea puku, voit kyllä onnitella itseäsi! Tuo vyö kruunaa puvun ihan täydellisesti ja tekee siitä erilaisen.

    Tuo kenkien värjäys onkin hyvä idea, täytyy ehkä joskus kokeilla!

    VastaaPoista
  40. Huopanen: Kiitosta vain! Asusteiden pointti olikin olla pisteenä iin päälle, joten hyvä että ne täytti hommansa muidenkin mielestä. Tykkään kokonaisuudesta ihan hurjana!

    Makepeace75: nyt punastuttaa ja ihastuttaa samaan aikaan. :) Kampausta lukuunottamatta oon älyttömän onnellinen paitsi ulkoasuuni myös kaikkeen muuhun kuinka juhla meni. Päänuppi oli muuten terässä joten hiusten asennolle ei liene niin väliä. ;)

    Merita: Joo ei oo mun vakkarikampaaja (eikä siitä sellaista tuukaan): Tosin tyyppi teki kyllä toiselle kaasolle upeat hiukset ja morsiamen frisyyri oli aivan mahtava, niin että ehkä syyttävä sormi rumatukasta osuukin mun selitystaitojani kohti. Eeenivei, ens kerralla kun kaipaan juhlakampausta meen kyllä ehdottomasti mun vakikampaajalle jolle voi sanoa ihan mitä vaan. Voi kun on välillä ikävä Miraa! :)

    Kate: Voi kun nähtäiskin pian! Mä oon kyllä lomalla ja nyt häiden jälkeen lähes kokoaikainen vapaaherratar, joten tullaan heti kun saan M:n mukaan työpäivän jälkeen. Ja kuvia yhdestä maailman kauneimmasta morsiamesta on sit myös luvassa samalla. ;)

    Pikku-Kettu: Kiitän ja kumarran, yritän jatkossakin päästä samaan. :P

    USI: Kiits!

    Hansu: Eikös vain?! ;D

    Mari: Like a glove! (Heti tule Ace Ventura mieleen, hehe)

    Ujosiili: Mä oon tosi tarkka tietyissä asioissa, enkä kertakaikkiaan ois voinut lyödä kaulalle mitä tahansa riipusta ti jalkaan perusnahka-avokkaita. Viimeisen päälle tai ei mitään, sanon ma! :)

    ColibriDreams: Merci! :) Kuvat ei ehkä ollu ihan parhaita, koska oli pakko kuvata sisällä ja katoksen alla sateen takia. Ja ilmeetkin on mitä on. Puku on onneks sama vaikka voissa paistais, joten siltä osin on hyvä homma. Ja kenkien värjäyksestä en voi sanoa muuta kuin go for it girl! :)

    VastaaPoista
  41. Todella tyylikäs, sanoisinpa majesteettinen puku! Onnittelut, loistava toteutus! Puku on hienosti sellainen, ettei tyylinsä ansiosta kilpaile morsiuspuvun kanssa - mikä olisi erittäin noloa.
    Tuo nauharuusuke kruunaa mekon, kuvittelepa ilman? Ei, ei edes voi kuvitella.

    Diggasin myös kuvasta jossa kengät.. piti katsoa tarkkaan ennenkuin huomasin että kuplamuoviahan siinä on taustana. Nerokasta ja hauskaa!

    VastaaPoista
  42. Mä en tajuu, miten joku voi olla noin taitava ja luova kuin sinä?!? Ja tosi monipuolisesti vielä: upean puvun ompelemisen lisäksi itsetehty koru ja vielä tuunatut kengätkin! Nostan hattua tosi korkealle, upea kokonaisuus ja viimeisen päälle yhdistelty.

    VastaaPoista
  43. Sä lyöt aina vaan ällikällä! Tai et sittenkään, osaanhan jo odottaa. Aivan mielettömän upea kokonaisuus!

    En olis muuten minäkään tuollasen ihanuusompeluksen äärestä lähteny mitään VK:ta kirmaan, kyl sen ehtii. Nähdään siis huomenna!

    VastaaPoista
  44. Girl, your sewing knocks some pants off! What an amazing attire and the hair looks lovely!

    VastaaPoista
  45. Vitsit, miten hieno asu! Tuo vyö kyllä kruunaa koko komeuden:) Olen itsekkin tarkka juhlapukeutumisessa värien suhteen, niin on kiva nähdä etten ole ainoa, joka pähkäilee päänsä puhki:D
    Tässä herää väkisinkin uteliaisuus morsiamen puvun suhteen, että jos sulla on noinkin upea asu, niin olisikohan mahdollista nähdä edes pieni vilautus morsiamen vastaavasta? Sen täytyy nimittäin olla jotain aivan täydellisen ihanaa.

    VastaaPoista
  46. wau miten upea puku! eikä kampauskaan yhtään ruma minusta ole! :)

    VastaaPoista
  47. Upea puku mutta missä ihmeessä juhlat on ollut kun olin bongaavani Urho Kekkosen yhden kuvan taustalla???

    VastaaPoista
  48. Oh, Wow! You look wonderful; how did you get your hair so shiny?

    VastaaPoista
  49. TuijaM: Näin mäkin ajattelen, hyvä että joku muukin. Puvun mallihan on se kaikkein tylsin ja tavallisin, ainoastaan vyö ja kangas tekee siitä juhlavan. Ja ihan oikeasti en ole edes vahingossa voinut kilpailla maailman kauneimman morsiamen kanssa. Se nyt olis viimeisenä mielessä ikinä saati parhaan ystäväni häissä... Kuten sanottu, tyylikkäitä olivat paitsi kaasot myös vieraat, joten etikettivirheitä ja morsiamen varjoon jäämistä uumoilevat voivat nyt ihan vallan unohtaa huolensa! :)

    Kuplamuovi toimi tosi hyvin kuvauksessa, se kun heijasti valoa jännästi. Pitänee käyttää toistekin! :)

    Stricker: Sen siitä saa kun on tarkka yksitysikohdista: pakko opetella tekemään kaikki itse kun valmiit vaihtoehdot ei kelpaa. ;) Ja kyllähän se on kannattanut. Toivotaan vain ettei mun täydellisyydentavoittelu mene niin pitkälle että alan kutoa kaikki kankaatkin itse, hehe. :P

    Tarja: Juu ei pystyny jättämään kolttua kesken just silloin. :) Kiitokset vielä lehdestä ja nähdään Stockalla!

    ZebraKnits: Thank you! Looking at the pictures from the wedding I'm starting to be ok with the hair. I guess I it's actually quite nice, but I was just waiting for something totally different and that's why I was so unsatisfied with this.

    Linda: Hei sielunsisko, kivaa! :) Morsiamen puku oli ihan mieletön, sellainen about 1940-luvun glamour-henkinen vartalonmyötäinen unelma, joka leveni maltillisen merenneitotyyliin kauniiksi laahukseksi. Ja koko komeus oli päällystetty lasihelmikrirjotulla pitsillä. Ihan älyttömän chic ja kaunis ja sopi morsiamelle kuin valettu. Hiukset oli tietty puvun mukaiset; suuria laineita ja kauniisti laskeutuvia suortuvia koristeltuja valkoisilla orkideankukilla. Oih! Kuvia en uskalla luvata, en ainakaan naaman kanssa, mutta katsotaan.

    Satu H: Tattis! Ei kai se kampaus sinänsä mitenkään ruma oois ollut, mutta kun odotin jotain ihan muuta niin tää tuntui hirveältä. Kun en ois halunnut ihan perinteistä kaasokampausta vaan jotain rennompaa ja tyylitellympää. Vali vali, hienohan toi on ja mitä väliä silläkään enää on, nyt Vilma suu jo suppuun! :D

    Annaiita: Tarkka silmä sulla, ja ihan oikein bongattu: hääjuhla oli Tampereella UKK-instituutilla, elikkäs siis Urho Kaleva Kekkosen mukaan nimetyssä paikassa. Tokihan gubben kuvia oli esillä vähän siellä sun täällä, mutta onneks suurin osa melko syrjässä, niin ettei kalju paista joka kuvassa. ;)

    Madame Leiderhosen: Thanks! I don't think the hairdresser added any shine spray, so I guess the shine is thanks to the haircolour. I use Wella Colour Touch (red satin).

    VastaaPoista
  50. Siis aivan upea puku! Kertakaikkiaan mieletön!

    VastaaPoista
  51. Aivan mielettömän upea puku ja kaikki yksityiskohdat kruunaa kokonaisuuden! Kyllä se on kiva olla kaasona häissä, kun saa pukeutua noin hienosti (toki muutenkin) :) Toivottavasti puku tosiaan pääsee toistekin käyttöön, niin upea se on että täytyisi päästä :)

    VastaaPoista
  52. Tuo idea vieraskirjasta ja kuvista om kyllä mainio. Siinä saa hyvät kuvat myös vierasta, ja näin jää mukava muisto myös juhlien järkkääjille. Kerrassaan mainiota, varsinkin kun nykytekniikka mahdollistaa kaikkea pientä kivaa. Toki voi olettaa, että monen suusta kuuluu "voi ei, ei mua tartte kuvata" ja kuitenkin ovat mielissään kun pääsevät poseeraamaan =)

    Ja asusi on hieno, kuten myös koko blogissasi esitelty tuotantosi. Näin lyhyesti ilmaistuna!

    VastaaPoista
  53. Oi Oi OIIIIIII!
    Vilma ja Jatta..mun virtuaaliset päivienpelastajat. Ei yhtä ainuttakaan postausta josta ei tulisi hyvälle tuulelle ja jotka ei näyttäis superhyvältä :) Onnea taas kerran onnistuneesta teoksesta

    VastaaPoista
  54. Eipä muuta voi sanoa kuin: upea puku! Ylpeys omasta aikaansaannoksesta on tämän puvun kohdalla enemmän kuin ansaittua!

    VastaaPoista
  55. Upea puku!!! Ei kyllä mun taidoilla onnistuisi alkuunkaan =/

    VastaaPoista
  56. Oih! Wautsi wau! Todella upea kokonaisuus! Puku on ihan mieletön, ja asusteet päälle! Todella viimeisen päälle ajateltu upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
  57. Upea puku kerrassaan (ihastelee pukuompelija minussa) ja koru: WAU (ihastelee koruntekijä minussa)!! :D

    ...ja kiitos vauvaonnitteluista blogissani :)

    VastaaPoista
  58. What a beautiful dress! And the shoes are lovely! I never got to wear anything so sophisticated in any of the weddings I've been in -- you've got tasteful friends!

    VastaaPoista
  59. Aivan upea kokonaisuus! Eikä hiuksissakaan minun mielestäni mitään vikaa ole. Erityisesti tuo kenkien värjäys oli nerokas ajatus ja toteutus.

    VastaaPoista
  60. Hei missä sinä olet????!!!!
    Tuppaa jo huolestuttaan kun sinusta ei kuulu mitään.
    Ja ikäväkin on sinun ompeluksia.
    Sirpa

    VastaaPoista
  61. wow... you are beautiful! dress is just perfect! :) (I had to write it :D )

    VastaaPoista
  62. Tosi ylvään näkönen asu. Aivan mahtava! Oliko se vyö kiinnitetty pukuun millään tavalla..?
    p.s. sun hiukset oli ihan nätit! :)

    VastaaPoista
  63. Upea asu, ei uskoisi että olet harrastelija-ompelija etkä ammattilainen. Erityisesti pidän tuosta ihanasta vyö-systeemistä =) Olisi kiinnostava kuulla tarkemmin tuosta kenkien värjäys-systeemistä, olin kuvitellut että ei sellaista itse pysty tekemään.

    PS. Minusta tuo kampaus näyttää oikein hyvältä, ei miltään petolinnunpersiiltä =) mutta minä tykkäänkin tätimäisyydestä *virn*

    VastaaPoista
  64. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  65. Heippa!!
    Kirjoituksesi on jo vuosia vanha enkä tiedä luetko tätä kommenttia. Kysyn kuitenkin noista kengistäsi. Löysin kuvan googlen kuvahaun kautta kun etsin itselleni hääkenkiä. Nuo ovat juuri sellaiset mitä haen. Mistä olet ne ostanut?? On varmaan vanhaa mallia ja löytyykökään enää mutta on silti pakko kysyä. Kärjen malli ja korko ovat juuri täydelliset!!! Valkoisenahan olet nuo ostanut ja värjännyt? Itselläni haussa siniset kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä myös nämä vanhojen postausten kommentit tulee mulle tiedoksi, ja joskus hyvällä säkällä ehdin vastatakin saman tien. :D

      Kengät on Sokokselta ja normaalihinnallakin muistaakseni tosi edulliset. Aventura taitaa olla merkki. Näin näitä ihan samoja myynnissä alessa Tampereen Sokoksella vielä tänä keväänä, joten ehkä voit sittenkin vielä löytää nuo itsellesi. Onnea etsintään ja häävalmisteluihin! :)

      Poista
  66. Ihanaa!! Kiitos nopeasta vastauksesta! Täytyypä käydä katsomassa tuo Sokoksen tarjonta. Toivottavasti on onni myötä. :)

    VastaaPoista
  67. Minäkin uskallaudun sitten kysymään. Tuo värjäys, miten sen on tehty ja millä? Omat hääpoponi pitäisi käsitellä samalla tavalla... Eritoten nuo strassit, suojasitko ne joteinkin vai pysyvät paikallaan hyvin?

    VastaaPoista