-->

21.7.2008

Minne katosi päivät?

No minäpä kerron: ne katos nenäliinaan. Niin ja toki oman aikansa vei myös kuumemittarin teholämmittäminen, erinäisten yskösten tuottaminen ja pienet mutta sitäkin hullunkurisemmat harhaiset unet. Kaks viikkoa mun elämästä siis meni että vilahti kunnon kesäflunssan kourissa. Nyt on sitten paniikki pöksyissä että ehdinkö tehdä rästiin jääneet työt ennen elokuista lomaani vai joudunko kiikkumaan konttoriapinana vielä ansaituilla vapaillakin. Päh.

Olo oli niin surkea että sohvalla makaamiseen ja telkkarin katseluun ei pystynyt yhdistämään minkäänlaista lankaa, koukkua tai puikkoa. Varmaan ihan hyvä, koska edellinen tautituotos osoitti ettei sairaana kannata aloittaa uusia projekteja, kun terveenä tarkasteltuna lopputulos on jotain ihan muuta kuin kuumeinen mieli kuvitteli...

Luna Moth WIP

Viikonloppu enteili onneks jo taudin talttumista, ja aloitin uuden projektin. Ja se näyttää jopa näin parantuneen silmissä suht fiksulta. Bakteerien osuus aivotoiminnassa näkyneekin sitten värivalinnassa, hehe. Tosin jostain syystä mä tykkään tuosta keltaisesta, vaikka se kirkuukin melko lujaa. Mikälie värikausi taas tulossa, kun mun asusteisiin on viime aikoina ilmestynyt lämmintä maissinkeltaista enemmänkin. Flickriä selailtuani mä alan kyllä vakuuttua siitä, että samaa väriä tulee vaatekaappiin vielä lisää...

Yellow!

The last two weeks went by in a blur. I caught a nasty flu that just wouldn't give in. I didn't get any knitting or crocheting done because I was engaged in coughing, nose blowing and feeling feverish. Finally this weekend I felt so much better that I started a new knitting project. I blame the sickness for the choice of colour, but actually I kinda like that screaming yellow (am I still sick?) I've noticed that there are a few warm yellow newcomers in my accessories, which indicates that it will be my next colour phase. A quick tour in Flickr convinced me that yellow IS good, so bring it on baby!

15 kommenttia:

 1. Mul on sama keltaisuusvillitys, tuntuu vaan pahenevan kokoajan :D

  Pikaisia paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Keltainen hiipi yllättäen jostain takavasemmalta tännekin, yrittääköhän mun mieli sillä kompensoida kesäauringon puutetta. :) Olo on jo lähes normaali, kiitos silti toivotuksista!

  VastaaPoista
 3. Perhana! Itsekin kannoin onnellisesti vihellellen lähes kilon keltaista villaa juuri kotiin. Se kulkeutuu siis ilmateitse!
  Toivottavasti tuo energinen keltainen tervehdyttää sut ripeästi mahdollisista flunssan jäämistä. Koita jaksaa vapaisiin asti!

  VastaaPoista
 4. No kappas, tätä on siis liikkeellä. Mielenkiinnolla odottelen mitä upeaa sä loihdit villakilostasi.

  Aurinko alkaa jo näyttäytyä flunssapilven takaa, onneksi. Loppuviikosta onkin paras olla täysin terve, kun on vuorossa kesän ekat (!) kunnon helteet. Sit kyllä tekee tiukkaa istua toimistolla neljän seinän sisässä päivät, ja kuinkas rästitöiden sitten käy... ;)

  VastaaPoista
 5. Keltainen on ihana! Mulla keltainen kausi on kyllä jatkunut jo aika pitkään.
  Novitallakin on muuten tänä syksynä ihanaa keltaista langoissa (ainakin värikartan mukaan). Niitä pitää hommata!

  VastaaPoista
 6. Todellakin on keltaista ilmassa, itse olen tuota saman keltaista katsellut nyt pari viikkoa vähän sillä silmällä :D Ei vain onneksi missään ole tullut vastaan, niin ei ole tullut osteltua..

  VastaaPoista
 7. Mun keltaisuus-fanitus hiipi kans ihan yllättäen. Syytän Flickriä ja Ravelryä ;)

  VastaaPoista
 8. Näyttää lupaavalta! Vaikka kuumetta saisikin kiittää ;D Ihan rikollista saada flunssa kesällä!

  VastaaPoista
 9. Ihana keltainen, kylläpäs se piristääkin näin harmaana päivänä :)

  Toivottavasti tauti on jo selätetty.

  VastaaPoista
 10. Voi ei, kahden viikon flunssa! Maailman ainaski toisteks kamalinta. Hyvä että on jo voiton puolella.

  Ja keltanen on mullaki kasvava mania, Tapion kaupasta just tuli keltasta Maijaa Truffle Cradiganiin ja kaupassa ollessa katse aina hakeutuu kaikkeen keltaseen. Ihan jees, sopii avartaa tätä maailmankuvaa ees sen verran että innostuu uusista väreistä =).

  VastaaPoista
 11. Kanerva: Novitan värikartasta iskis kyllä muhunkin just ne keltaiset. Tosin harmittaa, että "oikea" keltaisen sävy on vain Mambossa, Isoveljessä ja Huopasessa, kun juuri nuo langat ei nyt kiinnosta. Mutta ehkäpä talven mittaan mieli muuttuu ja tekee mieli Mambota. :)

  Monaliz: Mä onneton menin heti lankaan kun näin Villamokassa keltaista Mokkasukkalankaa. Siellä se paketti nyt möllöttää Postissa mua odottamassa. Minnehän nekin langat tunkis, kun edellisilläkään ei oo kunnon säilytystiloja, ehh... Mutku oli niin nättiä keltaista että pakko oli ostaa! :P

  Liina: Vaarallisia paikkoja nuo molemmat, ne on monesti koituneet munkin tuormioksi erinäisissä neulepakkomielteissä. :)

  Marsvin: Jos joku antais mulle flunssapeikon osoitteen niin ihan satavarmasti suuntaisin sinne kera polttopullojen ja tiiliskivien. Onneks sentään oli ihan surkeat ilmat, niin ettei harmita ihan niin paljon ohi menneet pari viikkoa.

  Kate: Juu, toi on niin räikeä että melkein näkee neuloa ilman sähkövaloa illallakin. :) Tauti on lähes antautunut, kunhan nyt vain malttaisin olla urheilematta liian rankasti ettei tuu mitään jälkipöpöjä.

  Lotta: Maijassa on ihan paras keltainen sävy (se 218)!!! Olisko nyt melkein tilauksen paikka... Voi ei, pitää varmaan tuhota kirjanmerkeistä äkkiä kaikki lankakauppojen linkit tapiota myöten etten mee konkurssiin ja mies lähde lätkimään tilanpuutteen takia. :P

  VastaaPoista
 12. Toi on kyl oudon kiehotova toi "leijonankeltainen", kuten jossain sitä nimitettiin :)Eikös toi oo sitä samaa, mitä 70-luvun lopulla lastenhuoneissa suosittiin? Ehkä se nousee sieltä takaisin tajuntaan nyt?

  VastaaPoista
 13. It seems very nice your new knitting project, that colour is full of joy. And nice photos too.
  Thank you for the english translation, now I can read your blog besides seeing it!

  Warm hugs

  VastaaPoista
 14. Toivottavati flunssat on nyt jo kaukana takana, kun vihdoinkin tuli ne helteet ja saa keltaista aimoannokset taivaaltakin..

  Annoin muuten sulle tunnustuksen blogissamme!
  Tinde

  VastaaPoista
 15. Taija: Leijonankeltainen on kyllä hyvä määritelmä, H&M:n kuvastossa taidettiin käyttää samaa. Ite oon 1980-luvun tuotantoa, joten en oo valitettavasti saanut kääriytyä näin ihanan värisiin vaunupeittoihin. Oiskohan se juuri syynä tähän nykyiseen ihastukseen? :)

  Celina: Thanks Celina, I'm glad that you appreciate those few lines of English in my blog. Hope them together with the pictures make my projects and blog more interesting to those of you who can't read Finnish. xoxo

  Tinde: Ihana oot, kiitos kovasti! Flunssa on nyt mennyttä elämää, ja seuraava terveyshaaste onkin vältellä palamista ihanassa auringossa. Se tosin on pelkästään positiivista ja ei haittaa vaikka vähän kärähtäisinkin, tänä kesänä se olis jopa saavutus kun säät on ollu mitä on. Aurinkoa sinnekin! :)

  VastaaPoista