-->

6.5.2008

Jos olis aikaa niin kuin on mieli...

Voi mikä kevät. Kiireeltä en oo juurikaan ehtinyt neuloa, joten korvikkeeksi olenkin hankkinut oheismateriaaleja. Uusien ihanien lankojen ja kirjojen saamisessa on vain se huono puoli, että nyt harmittaa entistä enemmän kun ei ole aikaa tehdä niillä mitään. Ystäväni miestä lainaten "Tää on murmeli aivan armoton oravanpyörä!"

Coming up...

Oravanpyörän vauhtia kiihdyttämässä Nancy Bushin Knitting Vintage Socks Book Depositorysta, iiiso vyyhdillinen Novita Sofiaa herkullisen punaisena Jatalta (väri Jatan ja Dylonin yhteistyötä) ja 2 x 100 grammaa pellavaista Kalinkaa länsinaapurista. Tässä alkaa jo toivoa olevansa eläkkeellä, silloin kun kuulemma aikaa on eikä kiireestä tietoakaan. Phuuuh.

15 kommenttia:

 1. Niin minäkin ajattelin 6 vuotta sitten eläkkeelle jäädessäni. Toiveunia. Päivä ehtii iltaan ennen kuin huomaatkaan eikä aikaan ole saatu sen enenpää kuin ennen eläkeikääkään. Siinä käy näet niin ettei tahti olekaan enää ihan samaa luokkaa kuin nuorempana, mutta ainahan sitä on mukava odotella sitä eläkkeelle jäämistä......on tämä ihan mukavaa aikaa.

  VastaaPoista
 2. Varhaiseläke kelpaisi tännekin. :)

  VastaaPoista
 3. En minä nyt ihan vielä toivo eläkkeelle jäämistä, mutta enemmän aikaa omiin juttuihin. Minulla tiukkaa tahtia elämään tuovat kaksi tosissaan urheilevaa teiniä ja yhden urheilulajin mukanaan tuomat luottamustehtävät. Aikansa kutakin, kun lapset on lähteneet maailmalle ehdin pyöriä oman napani ympärillä vielä aika kauan.

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa että joku löysi tiensä tännekin! Mä vähän mietin että joudun jatkossa jorisemaan ihan itsekseni, kun Blogilistalla on joku myöhäispuberteettinen metamorfoosi tms. :)

  Lilli: No juu, oot kyllä ihan oikeassa. Enkä mä kyllä haluais kadottaa yhtäkkiä vuosikymmeniä elämästäni ja hypätä suoraan kuudenkympin paremmalle (?) puolelle. Jos nyt ensin odottais vaikka viikonloppua eikä eläkettä. :)

  Pikku-Kettu: Vuoden palkallinen vapaa ois nannaa, tai miksei pidempikin. Kesälomaankin on vielä kolme kuukautta, huoh. Ei auta ku laittaa lottoa vetämään. :)

  Manta: Tuli tosiaan vähän liioiteltua epätoivossa, mutta kun sitä omaa aikaa tuntuu olevan niin vähän. Eikä mulla edes ole lapsia, mies ja koira vain. :)

  VastaaPoista
 5. Neuloin Söderat vähän muokaten kokoa. Kiitos ihanasta ja hyvin kirjoitetusta ohjeesta!

  http://hepsi.vuodatus.net/blog/1295021

  VastaaPoista
 6. Niinpä! Usein mietin, että millä ajalla ihmiset puskevat käsitöitään. Neulovatko ne salaa töissä?

  VastaaPoista
 7. Hyvän värisiä nuo punaset :)
  Mainitsin siut muuten kuule oikein kahen linkin kera miun blogissa ;)

  VastaaPoista
 8. ooh mikä ihana värjäys sofiassa! :)

  VastaaPoista
 9. Eikun eläkkeellä on koko ajan "niin kiire, ettei ehdi mitään tehdä" sanoo minun äitini. Niin että pusketaan me vaan vielä töiden/lapsien/koirien/kissojen hoitamisen välissä näitä neuleita :) Ettei vaan käy aika pitkäksi!

  VastaaPoista
 10. Langat pääsivät hyvään kotiin, mulle värjäystulos oli täysin tarpeeton.. mut hyvä jos sulle kelpas :D

  Hemmetin blogilista. Phyh :P

  VastaaPoista
 11. Lempparisivut on suoraan suosikeissa ettei olla Blogilistan armoilla.

  Kiva ihailla aikaasaavia

  VastaaPoista
 12. Kyllä eläkkeelläkin touhua riittää, mutta se on ihanaa, kun saa itse aikataulunsa laatia. Päivät käyvät tosin lyhyiksi, mutta kiirettä en enää tunne. Silloin päätin, kun jäin eläkkeelle, että nyt minun elämästäni loppui kiire. Ja niin on ollut jo yli viisi vuotta.

  Ihanan värisiä lankoja sinulla! Ja tuota kirjaakin olen "kuolannut".

  VastaaPoista
 13. Hepsi: Kiva että sait ohjetta muokattua sopivaksi! Tekemäsi sukat oli oikein nätit, kauniin väriset.

  Heidi: Niinpä! Mä kans haluaisin työn jossa vois siinä sivussa neuloa. Mutta kun mun työ perustuu hyvin pitkälti kirjoittamiseen, niin tarvis ylimääräisen käsiparin näppiksen käyttöön. Höh. :)

  Torrance: No niinpä teit, kiitosta vain! :) Ne pyörylät on niin nättejä ja varmasti heijastaa tsiljoonasti tehokkaammin kuin mun väkertämäni.

  Satu H: Eikös vain! Jatta teki loistavan cocktailin, mutta onnekseni ei ite tykästyny väriin. Ja mä sain tuon ihanan ison vyyhdin. Jei! :)

  Helena: Tottapa totta, kaikessa on aina omat hyvät puolensa, joten nautitaanpa nyt tästä.

  Jatta: Kiitos vielä langasta, ihanaa on se. Ja Blogilista on ihan paska. Edelleen.

  Marja: Toimiihan se niinkin, mutta kun mulla on yli sata blogia seurannassa, niin en viitsi alkaa niitä lisäilemää kirjanmerkkeihin. Bloglines tai Googlereader taitaa olla pian aika kova sana ellei Blogilista ala kohta toimimaan...

  Matleena: Kaipa se on sitten kiinni vain siitä, miten aikansa järjestää ja käyttää. :) Voin muuten suositella tuota kirjaa, ja sen saa edullisesti postikuluitta Book Depositorystä. Vink vink. ;)

  Katja: Haa, mä olin sua nopeampi ja kävin vastaamassa jo pari päivää sitten. :) Kysely vaikutti hyvin laaditulta, ja tekninen toteutus toimi myös. Tsemppiä ison G:n kanssa! ;)

  VastaaPoista
 14. Lisäsin tuonne blogini sivupalkkiin linkin siihen RSS-syötteeseen, jonka kehitin Blogilistan toimimiseksi. Jos haluat, niin katso jos sen osoitteella sais sinne Bloglinesiin munkin päivitykset toimimaan :)

  VastaaPoista
 15. Paula: Nyt toimii, kiitos kaunis! :)

  VastaaPoista