-->

24.4.2008

Matkalla Huvikumpuun

May Day coat and my pink wellies

Malli: Sama kuin edellisessä takissa, eli eri kaavoista yhdisteltynä. Vartalo-osan peruslähtökohdat Moda 1/2005, malli 6.
Kankaat ja muut tarvikkeet: Paksua verhopuuvillaa, vuorina ohuesti topattua pellavasekoitetikkikangasta, molempia alle 2,5 m. 80 cm vetoketju, tukikangasta, nimikointinauhoja.

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun, mun uudessa takissa nimittäin. Voisi kuvitella, että kun tekee takkia toista kertaa täysin samoilla spekseillä, niin se olis helpompaa, nopeampaa ja lopputulos edellistä parempi. No juu ei. Tässä takissa on jostain syystä taskut eri korkeuksilla, hupun saumojen kohdistus etukappaleelle on vähintäänkin omituinen, ja vetoketju tuli ommeltua hieman liian likeltä hammastusta, niin että se yrittää vähän kinnata. Tahattomaksi pisteeksi iin päälle ompelin myös nimikointinauhat vähän vinoon.

May Day Coat, wellies and Hertta

Nämä pienet vinksahdukset nyt ei kuitenkaan haittaa, itseasiassa päinvastoin. Näin iloinen kangas tuo väkisinkin mielee vapun, ilmapallot ja lapsellisen ilonpidon. Siispä päätin olla peppimäinen ja lonksutella kumpparit jalassa kevään aurinkoisimpana ja kuumimpana päivänä. Nukkuuhan Peppi Pitkätossukin jalat tyynyllä välittämättä ihmisten asettamista turhista normeista, joten mitäpäs minäkään pienistä huolimattomuusvirheistä piittaisin.

Wheeeee!!!

Hiiiii! Vappu saa aina entisen teekkarin suupielet korviin, etenkin kun täällä Tampereella meillä teekkarikeskeisessä piirissä elävillä Wappu alkoi jo viime torstaina. :)

"I don't care about your new coat, let's just go already!"

Ootkos nähnyt tän, koirani pienen ja lystikkään? Takki soveltuu loistavasti myös koiranulkoilutukseen. Hertta tosin ei ollut kuvaustuulella, ja päätti myös näyttää sen...

"Here's a perspective for you."

...kääntämällä mielenosoituksellisesti äässinsä kameraa kohti. :) Ei ehkä se paras kuvakulma, mutta tähän on tyytyminen tällä kertaa.

57 kommenttia:

 1. Jestas, millä tahdilla näitä oikein teet! Ja tämäkin on ihan mahtavan näköinen!

  Aurinkoista Wappua! Tuossa takissa kelpaa juhlia :).

  VastaaPoista
 2. Ihana, kaunis, mieletön! Kuvio ja värit on mahtavat ja sopii malliin loistavasti! Kuinkas tätä vielä kehuisi ilman että ylisanat menevät liikaa yli...?

  VastaaPoista
 3. niin iloisia värejä! kuvista tuli hyvälle mielelle! kumpa voisin pajjata tuota koiraa tai saada jonkun pienen ystävän itsekin :D

  VastaaPoista
 4. Kih, ihana! Kattelin parrin kertaan kaikki kuvat läpi pohtien et mikä tässä on tuttua - meillä on samasta kuosista eri värissä työpaikalla uudet verhot ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana ja piristävä takki, niin keväinen! Ja nauroin täällä räät poskella tuota Hertan asennetta.:D

  VastaaPoista
 6. Mun on vaikea suhtautua näihin sun takkeihin, kun nää on justiinsa sellasia, mitä tarkoitin itsekin tehdä. Se on sellaista vahvan kateuden ja lämpimän myötäilon sekaista hämmennystä. Nyt en malttaisi odottaa, että saan kuvausapua oman vastavalmistuneen takkini ikuistamiseen. Sun on kuitenkin parempi, ihan huippu, eikä varmasti oo yhtä vinossa kaikki kun mulla!

  VastaaPoista
 7. Wau mikä takki....ja hihii...Hertta on niiiiiin suloinen että!!!

  VastaaPoista
 8. Niin pirtsakan keväinen takki! Voiko ihanampaa olla! Näyttää oikein unelmien takilta.

  VastaaPoista
 9. Ihanan raikkaan pirteä takki! Vielä toiseen jalkaan erivärinen kumppari, niin a vot! Rupesi tekemään mieli nimikointinauhoja, mutta mihinkäs tälläät sen pitsihuivissa?

  VastaaPoista
 10. Ihana! Taas! Mä en kestä :) Väritkin on ihan huput ja Hertta myös :)
  Mulla on jo kaavat piirretty, mut joudun odottamaan kangasta vielä ainakin viikon. Kärsivällisyys nolla.

  VastaaPoista
 11. Oohhh, ihana takki! Tai siis se kokonaisuus on myös ihana! Mä kannatan ihan hirmuisesti iloisen näköisiä vaatteita ja tää on just sellainen!

  VastaaPoista
 12. ihana takki..onko tuo koira tosiaan noin pieni??? mikä rotu? ja onko hiusvärisi aito? jos ei nii n millä värjätty:)

  VastaaPoista
 13. kuka pienistä vinksahduksista välittää.. ihana!

  VastaaPoista
 14. Voih, tää on mun mielestä vielä edellistä ihanampi, värit on niin pirteät ja keväiset!

  Ja vielä hehkutus siitä miten Hait on yksinkertaisesti ehkä parhaimmat kengät mitä olla voi!

  VastaaPoista
 15. Mulle tuli Hubbabubba-purkka ensimmäisenä mieleen. Takki on niin lystikäs!

  VastaaPoista
 16. Ujosiili: Parissa päivässä tämmöisen ompelee, jos saa ees jonkinmoisen ompelurauhan. Eniten aikaa menee kankaan leikkaamiseen ja tikkauksiin, muut hommat onkin melkein suoran sauman surruuttamista.

  Wappu on aina aurinkoinen, säästä riippumatta! :D Ja tämä takki ainakin takaa iloiset värit. ;)

  Milliini: Tämä riittää, kiitos! :D

  Mursuliina: Munkin mielestä tää on oike ilotakki, raikas, pirteä ja vähän hullunkurinen. Vapputakki!

  Laura Koo: No onneks ne teidän verhot ei tuu mua Hämpillä vastaan, niin kuin ei kai Tipin sohvatyynytkään jotka kuulemma on samasta kankaasta kuin edellinen takki. :D Verhokankaassa on just tää sisustukseen sulautumisen riski, jos osuu väärään paikkaan tää takki päällä... :P

  Vennaria: Hertta on itsepäinen pikku piski, oikea punainen paholainen niin halutessaan. Mutta just sen takia niin valloittava. Mä en mitään täysin tahdotonta hauvaa ois halunnutkaan, vähän bad ass -asennetta sitä olla pitää. :D

  Barbro V: No voi, toivottavasti mä en vie sun iloasi näillä. Oon niin onnellinen omistani etten oikein osaa olla hehkuttamatta. Odotan innolla sun takin kuvia, se on varmasti upea!

  SatuU: Kiitos, ja Hertalta myös.

  Minnu: Juu, tää onkin tämmöinen satutakki. Puuttuu enää lentävä matto ja saapasjalkakissa. :)

  Maartsi: Heh, eriparisaappaat oiskin tosi Peppiä! :) Hmm, nimikointinauha ja pitsihuivi ei tosiaan ihan helposti osu yhteen, voi alkaa muuten shaali näyttää liikaa pyyhkeeltä... :P

  Liina: Lisää takkeja tahdon nähdä! Nimim. toinen kärsimätön. :D

  Villapeikko: Kiitokset! Iloiset vaatteet piristää mieltä kummasti, niitä kaipailen minäkin lisää katukuvaan.

  Risuliisa: Koira on tosiaan noin pieni, mutta se onkin vielä pentu (12-viikkoinen). Ja rotu on kääpiömäyräkoira, vaikka saattaa se jäädä kaniinimäyräkoiraksi kun on niin pienikasvuinen.

  Olen aito blondi, ja tämä väri on kiitosta Wellalle: Wella Color Touch, sävy Red Satin.

  Joko: Niinpä! Viivottimet mäkeen ja luovuus irti, niin on heti paljon rennompi olo. Tosin mä olen jonkinasteinen täydellisyydentavoittelija, niin että ihan oma-aloitteisesti en ehkä lähde vinoja kulmia jatkossa tekemään. :P Joskus se kuitenkin tuntuu hirmuisen hyvältä, niin kuin tässä iloisessa tekeleessä.

  Sannero: Kiitosta päivää! Hait on mahtavat, mä oikein oottelen kunnon sadepäiviä että pääse klompsottamaan noilla töihin. Ei niitä sateita nyt siis kamalan paljon tarvita, kunhan nyt vaikka pari kertaa kuussa. Ettei mee koko kesä Hait jalassa. :)

  Kanerva: HubbaBubba, joooo! Loistava mielleyhtymä, pakko saada tota purkkaa ja mennä jäyhnäämään sitä kumpparit jalassa ja tää takki päällä puistoon. Penkille mennään tietysti istumaan silleen, että istutaan selkänojalla ja jalat on penkillä. Ja sit puhalletaan iiiisoja palloja. :) Nam!

  Andra: Eikö olekin, tosi pirteä ja sopii monen väristen asusteiden kanssa.

  Iinu: Vappulapsen on kai pakko olla iloinen luonne, semmoinen kuplivan pirteä, vai? :D Onnea jo etukäteen synttäreiden johdosta. Ja Hertta sanoo vuf ja heiluttaa häntää. :)

  VastaaPoista
 17. Onpa kiva miljöö ja kivat kuvat!

  VastaaPoista
 18. Ihanan hullu aurinkoinen Wapputakki ja noi saappaat kruunaa komeuden! Ja Tamppilinkistä tuli ihan mieleen omat opiskeluajat Tampereella 80-90 luvun vaihteessa. Vieläköhän joku toisi Tampin Juhannustuliaisiksi Turkuun...

  VastaaPoista
 19. Heidi: Kauniin ja rauhallisen kuvausympäristön tarjosi Puu-Tammela, tai mitä siitä on jäljellä. Harmittaa ihan kamalasti kuinka paljon arvokkaita ja kauniita puutaloja Tampereella pistettiin matalaksi varsinkin 1960-luvulla. Onneksi ees joitain paikkoja on säilytetty.

  Susu: Jaa, eikös Konekilta tee joka vuosi Tampinmyynti-excun Turkuun, niin että jos oot hollilla oikeaan aikaan niin ei tarvii odottaa huumoripläjäystä juhannukseen asti. :) Mä ainakin olin joskus vuosituhannen vaihteessa kauppaamaassa Tamppia turkkulaisil, hyvin meni kaupaksi vaikka puhuttiinkin eri kieltä. :D

  VastaaPoista
 20. Ai että! Ihana! Pitää varmaan mennä kurkistelemaan verhokankaita seuraavalla kerralla, jos sieltä kerran näin ihania värikkäitä kankaita löytää... vaikka pitäähän se toteutuskin olla hyvä, kuten tässä nähtiin! ;)

  VastaaPoista
 21. Oooo, miten ihanan värinen!

  VastaaPoista
 22. Tuo on ihan karkki. Oikea unelmatakki. Hertalle myös suukkoja. Ei aina voi jaksaa olla linssilude ;)

  VastaaPoista
 23. Uuuu-lalalaa! Ihan mielettömän ihanat takit oot pykässyt! :O Ei voi kuin ihailla, hitsi tahtos kanssa. Saisko tilata? ;) Olen ihastuksesta lähes mykkä. Ja noi saappaatki vielä... Mua on jäänyt harmittaan etten aikoinaan ostanut Petroolin tai Omenan vihreitä Hai-saappaita, nyt on vaan jotain tyhmiä mustia, valkoisia ja punaisia perusvärejä tarjolla, pöh. Ihanata kevät(takki)aikaa sulle! :)

  VastaaPoista
 24. Vautsivau! Tahtos kanssa tollaset takit.. Saisko? ;) Uskomattoman ihanat!

  VastaaPoista
 25. Määkin haluun!! Ihana takki, tuossa ei kerta kaikkiaan voi olla huonolla tuulella. Ja ilahduttaa varmasti kaikkia vastaantulijoitakin. Pitäisköhän pyytää anoppia opettamaan ompelua, kun viimeksi on tullut käytettyä konetta joskus yläasteella tai lukiossa...

  VastaaPoista
 26. Ihana takki! Hyvän mallinen ja nätit värit.

  VastaaPoista
 27. Ihania on molemmat takit! Tää on just tätä, että kun näkee toisen ihmisen upeet tuotokset, ni heti tulee hinku saada ittelle kans. Onneks ei oo ompelukonette tällä hetkellä, ni ei pääse matkiin :)
  Asiasta rasiaan sitten vielä. Kuinka usein sä värjäilet hiuksia, ettei pääse juurikasvu liikaa yllättään? Mitäs sitten jos haluat blondiks takasin? nimim. värjäilyä pelkäävä :)

  VastaaPoista
 28. Ihan mieletön, taas! Mä aina mietin, pohdin ja pähkäilen kuukausitolkulla, millasen takin sitä haluais. Käännän, väännän ja ihmettelen. Ajattelen, että josko tekis ite. Mutta millasen? Sitten luen sun uusimman päivityksen ja sieltä se pompahtaa. En voi käsittää, miten hyvin tuo vastaa käsitystäni ihannetakista!

  VastaaPoista
 29. Aivan ihana takki. Ja voih, kunpa vielä voisi viettää teekkarivappua.

  VastaaPoista
 30. Lentokala: Verhokankaiden puolella on monesti enemmän mun silmää miellyttäviä kankaita kuin vaatetuskankaissa. Tosin ihan kaikkihan ei vaatteisiin sovi, mutta täyspuuvillaiset nyt ainakin käy takkeihin, laukkuihin ja mihinkäs vielä. Ja poistopalalaarit kannattaa aina syynätä tarkkaan. :)

  Hepsi: Eikös vain, ja väreissäkin löytyy mitä valita, niin että voi käyttää monen värisiä asusteita: vaaleanpunaista, vihreää, oranssia, keltaista, valkoista ja tietty mustaakin. Monikäyttötakki siis.

  Marika V: Karkkitakki, toihan oli hyvä! Hertta on kyllä yleensä kiitollinen kuvattava, mutta ymmärrettävästi ulkona on niin paljon kaikkea kivaa ettei mitenkään voi keskittyä kameraan. ;)

  Yön enkeli: Kiitosta vaan! Valitettavasti en voi tyydyttää takinhimoasi, koska mun ompelu rajoittuu lähes täysin itseni vaatetukseen. Itsekäs minä! :D

  Mä ostin Haini vuosi sitten urheilukaupan tarjouserästä hintaan 19,90 e. Hieman hyvä löytö siis, vaikka oisin ehkä silloin ottanut mieluummin ne omenanvihreät. Tässä erässä ei kuitenkaan ollut kuin pinkkejä tarjolla, ja tokihan ne on nätit kans. Enpä tiennytkään että ne on kaventanu valikoimaa noin radikaalisti; luulis että erikoisvärit just kannattais, kun muillakin valmistajilla on noita perusvärejä tarjolla. Höh.

  Vilijaana: Kiitos suitsutuksesta! :) Joudun vastaamaan samoin kuin yllä, eli että takkitilaukset pitää kyllä osoittaa jonnekin muualle. Mä kun en ole ammattiompelija eikä aikaakaan oikein riitä, niin että jätän ne hommat muille.

  ColibriDreams: Kiitti! Tää on kyl hyväntuulentakki, ja toivottavasti ilahduttaamuitakin kuin mua.

  Siru: Kiitos!

  Perhoneito: Niinpä, mähän sain tän innostuksen Jatalta, ja tää takkiinnostus tuntuu kiertävän kuin tauti. :)

  Hiuksia värjäilen ehkä parin-kolmen viikon välein. Ja jos haluan takaisin blondiksi, niin se on kyllä pitkä tie: ensin kannattaisi ehkä värjätä ruskeaan päin, ja siitä sitten asteittain siirtyä vaaleampiin sävyihin. Missään nimessä en siis lähtisi värinpoistoilla tekemään päästäni haalean mansikan väristä ja siitä keltaista. Ja sitkeä poiskasvattaminen ei ole mun heiniäni, koska siinä prosessissa pä olis melko siivottoman näköinen pitkän aikaa. Onneksi kuitenkin viihdyn punaisessa loistavasti, niin että ihan lähiaikoina ei oo tarvetta suunnitella värinvaihtoa.

  Laura: No jee, siitä sitten vaan tekemään/teettämään! Eurokankaasta tätä kangasta löytyy varmasti edelleen, ja takinkaavoja on lehdet pullollaan. Pienellä muokkauksella niistä saa varmasti mieleisensä, niin että hus hommiin siitä. :)

  Maj: Tack tack! Teekkarivaput oli kyllä parhaita. Tosin enää en ehkä jaksais ilakoida kahta viikkoa putkeen lukemalla samalla tentteihin jne. Mutta hauskaa se oli, väsymyksestä viis!

  VastaaPoista
 31. Aivan mahtavan upea takki! Mun pitää varmaan tulla sinne tien toiselle puolelle taas väijyyn. Näin nimittäin sen sun ekan takin sattumalta viime viikolla kun kävelin campuksen läpi. Hyvältä näytti sekin enkä olisi sua muuten edes tunnistanutkaan :)

  VastaaPoista
 32. Voi itku. Minäkin haluan tommosen!

  Aivanmahtavanupeanihanankivakaunis ja kaikkea!

  Pitäisköhän mennä käymään kangaskaupassa...

  VastaaPoista
 33. Satu: Heh, tervetuloa kytikselle. :) Oon tosiaan tainnut hieman muuttua sitten viime näkemän, kumma juttu kuinka kymmenisen vuotta vaikuttaa ulkonäköön. :P

  Soile: Hei kiitos tsiljoonasti kehuista, ne maistuu vallan makeilta! Jos tahtoo tällaisen niin kyllä pitää mennä kangaskauppaan (Voi mikä uhraus ja vastenmielinen tehtävä! :D), ei muuten taida onnistua. :)

  VastaaPoista
 34. taas todella hieno takki!
  kerkesinkin jo ihailla sitä flickrissä
  tuo kyllä on mahtavan mallinen. osaiskohan sitä ittekkin vähän sovellella

  VastaaPoista
 35. siis aivan I-H-A-N-A! niin iloisen näköinen että! siitä vaan sitten vapputorille torstaina! :)

  VastaaPoista
 36. Niinhän siinä sitten kävi että käytiin kiinalaisessa lounaalla ja vilahduksen näin tästäkin takista. Näyttää hyvältä myös luonnossa :)

  VastaaPoista
 37. Torrance: Reippaasti kokeilemaan vaan, yleensä rohkeudella voittaa enemmän kuin häviää. Ja sitä paitti sulta kyllä luonnistuu vaikka mikä, sen verran hienoja tsydeemejä oot tehny. Nih.

  Satu H: Hih, mä testaan takkia tänään kyläilemällä parin pikkutytön luona; jos niiltä tulee positiivista kommenttia niin jee! Ainakin luulis värien kelpaavan. :)

  Satu: Haa, melkein törmättiin siis! Me päädyttiin entisen paloaseman tiloihin lounaalle, vaikka alunperin oli mielessä sama kiinalainen. Hyvä jos takki oli edukseen liikenteessä. :)

  VastaaPoista
 38. Aivan mahtava takki, TAAS!
  Ihanan pirtsakka, jossa ei varmaankaan voi olla kuin ainoastaan hyvällä tuulella!

  Sain oman takkini valmiiksi ja kiitos siitä kuuluu osaksi sinulle, en olis huomannu sellaisen puutetta ilman ensimmäistä takkiasi!

  VastaaPoista
 39. Todellinen vapputakki ja kumpparit passaa älyhyvin!

  VastaaPoista
 40. Ja taaas, ihana takki. Todellinen päivänpaiste, sopii loistavasti esim. pahanmielen karkottajaks, muiden että oman ;)

  Kävin muuten heti vilkasemas käyttämääsi kaavaa, vielä kun löytys se huppu niin takki ois kasassa, olettaen että löydän kadoksissa olevan kaava-arkin... :S Ihan noin hienoo en saa kyl aikaseks, ku oon hiukan isompaa kaliiperia :S ja sot pitäs löytää se kangas?

  VastaaPoista
 41. Anonyymi: Hei hauskaa jos toimin osainnoittajana! Vitsi kun sais nähdä sun takkisi, mä olen nykyäänihan takkihullu ja tahdon aina vain lisää; jos en omia niin ainakin nähdä muiden toteutuksia. :)

  Tiina: Eiks je! :) Kumpparit on loistokeksintö, etenkin kun niitä saa näin ihanissa väreissä. Ei tunnu sadepäivätkään niin kurjilta kun on iloisen väriset Hait jalassa.

  Lape: No hyvä homma! Mä tosiaan muutin sen kaavan hihan yksiosaiseksi ja muokkasin kaavojen muotoja aika lailla. Alkuperäisessä kun oli mun makuun liikaa väljyyttä hartioissa, hihoissa, vyötäröllä, ja helmakin oli liian A-mallinen. Lähdin liikkeelle koon 46 kaavoista, että olis jäänyt tarpeeks väljyys- ja muokkausvaraa kun on vuorikin. Lopputulos on ehkä lähempänä kokoa 42, luulisin, mutta en oo varma koska se on niin kaukana alkuperäisestä.

  Huomaathan, että Modan kaavoissa ei sitten ole vetoketjukaitaleita kummallakaan puolella, samoin taskut saa piirtää ihan itse.

  Jos ei itse halua piirtää huppua niin sen voi ottaa kai melkein mistä mallista vain, kunhan tsekkaa että hupun alareuna on suunnilleen samankokoinen kuin takin kaulus. Ai niin, tähän malliin ompelin neljä pientä palaa tarranauhaa pitämään vetoketjun suojakaitaleen paikoillaan. Ois kyllä pärjännyt ilmankin, mutta varma on aina varmaa. :)

  VastaaPoista
 42. Nami, mitkä herkkuvärit, ah.

  Hauskaa vappua :)

  VastaaPoista
 43. AnniKainen: Tsih, vappua vappua! :) Simaa ei oo tullut tehtyä tänä vuonna, joten pitänee tyytyä johonkin pitkäripaisen tarjoamaan sihijuomaan.

  VastaaPoista
 44. Ihanan pirteä takki! Luulisi ainakin erottuvan massasta.... Ja tuo kameranpakoilutaktiikka on myös meillä erittäin tuttu, liekö kyseessä ihan universaali ilmiö. Hyvin se ainakin toimii :D

  VastaaPoista
 45. Juanitatortilla: Oh thank you so much!

  Hibou: Onhan toi katukuva aika paljon harmaampi noin äkkiseltään, niin että hyvin tää takki sieltä paistaa silmään. :) Hertta on itsepäinen otus, ja se taitaa koskea myös peräpäätä, heee. :P

  VastaaPoista
 46. On varmaan pakko tehdä oma takki kun sinun takkisi ovat niin ihania!! Jätti-inspiraation on iskenyt, pitäisi vain löytää se aika ja oikea kangas.
  Elli

  VastaaPoista
 47. Sinä olet rohkean luova ja voisit kyllä myydä nuita, koska takit on mahtavia,ihania,kauniita, huippuja!!! Pittääköhän matkustaa Tre:lle,jotta näkis livenä?! Jatka vain samaan malliin, älä ala "liian" tarkaksi ompelun suhteen. Inspiroit tosi paljon meitä muitakin!!
  -Sirpa-

  VastaaPoista
 48. Aika hauska juttu sattui torstaina (ennen kuin olin nähnyt edes tätä sun viimeisintä takkias blogissasi). Olin autossa matkalla rautatieasemalle noin klo 8.25 aamulla, kun bongasin sut tien vierestä seisomasta. Tunnistin sut varmaan lähinnä hiuksista, ja myös siitä että tämä takki oli saman tyyppinen kuin tuo edellinen, josta olin kuvia nähnyt. Asun itsekin Tampereella, mutta aika harvoin kuitenkaan edes "oikeasti" tuttuja ihmisiä näkee kaupungilla, saati sitten tunnistaa sellaisia jotka on pelkästään valokuvien perusteella tuttuja! Ajattelin heti, että pitääpä tarkistaa sun blogistasi, että onko sulla uusi omatekoinen takki :D

  VastaaPoista
 49. Elli: Kiitos kaunis! Oikea kangas on se paras inspiraation ja innostuksen lähde, toivottavasti löydät omasi pian niin että pääset takintekoon. :)

  Sirpa: Voi kiitos tuhannesti kauniista sanoista!!! Et usko kuinka kivalta tuntuu lukea niitä, hyvä mieli kestää pitkään. :) Voishan noita varmaan myyntiinkin tehdä, jos ois aikaa ja mielenkiintoa, mutta en kuitenkaan kehtais pyytää riittävästi hintaa kattamaan materiaali- ja työkustannuksia. Ja kuten todettu aiemminkin, mä nyt osaan ommella parhaiten vain itelleni. Muutoin istuva lopputulos vaatii useamman sovituksen, vaikken ees täydellisyyteen pyrkisikään. Kiitos kuitenkin kannustuksesta, se aina innostaa jatkamaan ja tekemään uutta.

  Helena: Hii, vitsi miten hauska sattuma! :) Yleensä en noin myöhään :) aamusta notku tienvarsilla, mutta tuona päivänä oli työpaikan tyky-päivä ja myöhäisempi lähtö kotoa. Takki siis toimii tuntomerkkinä myös aamuruuhkassa, hyvä tietää. :D

  VastaaPoista
 50. Huikean upeita takkeja!! Ihanat värit ja tyylikäs malli. Kaikki kohdallaan!

  VastaaPoista
 51. Ääh! Kun tää täällä vasta suunnittelee niin hän on jo kaks takkia tehnyt! Vautsi, tosi hienoja ja ihquja ja kaikkee sellast! :D

  VastaaPoista
 52. Ja piti sanomani myös että teidän pikkuneiti on kyllä suloinen pakkaus! :)

  VastaaPoista
 53. ihan mielettömiä nämä sinun molemmat takit. ja moni moni muu asia.
  syksyllä minäkin haluan tehdä takin!
  ensimmäistä kertaa löysin blogiisi.

  VastaaPoista
 54. Vilma
  Mene, naimisiin mun kaa... alttarille noissa ihananissa haitsuissasi

  VastaaPoista
 55. lahkeet saappaiden päällä olis parempi...

  VastaaPoista