-->

10.1.2008

Mi kasa es su kasa

Epämääräinen kasa lankaa sotkussa pöydällä vois antaa osviittaa, että täällä on oltu purkuhommissa. Että frog-frog siellä ja frog-frog täällä...

Ähhäh, väärin! Harhaanjohtavasta ulkonäöstään huolimatta tuo kasa on lähes valmis huivi: enää puuttuu muutamia rinkuloita, pingotusta sekä yhteen ompelua ja Astrid on valmis. Jei!

Astrid WIP closeup

Astrid koostuu kolmen kokoisista neulotuista pyörylöistä, joita on yllättävän mukava ja nopea tehdä. Norah Gaughan on kyllä nero!

Circles of Astrid WIP

Pilkahdus aurinkoisen lämmintä oranssia ilahduttaa ja piristää tammikuun pimeyden keskellä. On muuten rattoisaa neuloa vaihteeks kirkkailla väreillä viimeaikaisten harmaiden jälkeen; tää on vähän niin kuin D-vitamiinia langan muodossa.

21 kommenttia:

 1. Näyttää todella mielenkiintoiselta. Odotan innokkaana että valmistuu! Ja väri on tosiaan ihanan oranssi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana väri...miten niin en muka tykkää oranssista...se on varmaan kiinni sävystä, ei väristä.... Tee pian toi valmiiks ni nähdään millanen upeus siitä taas tulee!

  VastaaPoista
 3. Samaa olin tulossa sanomaan, että tee nyt nopeeta valmiiks, niin nähdään mimmonen tulee :) (taas yritän jo ainakin toista kertaa laittaa tota sanavahvistusta, en vaan osaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi "su kasa"! Katsoin samaa huivia kun sain kirjan, mutta luulin sitä virkatuksi! Piti katsoa uudestaan ;-) Varmasti tulee ihana!

  Marsvin

  VastaaPoista
 5. Heidi: Huivin rakenne ja palasen yhdistely on kyllä jännä, taattua Norahia. Tähän asti on sujunut helposti, toivotaan että yhdistämisvaiheessa sama tunnelma jatkuu...

  WeirdRockStar: Juh! ASAP!

  SatuU: Sävyt on tosiaan tärkeitä; mäkään en tykkää kaikista vihreistä tai ruskeista. Toisaalta taas jotkut tummansinisen sävyt on tosi kauniita, vaikken yleensä siitä väristä perusta.

  Salla H: Joo mä yritän! :) Noi sanavahvistukset on kyl joskus niin kettuja. Huvittavaa on joskus kun ei meinaa millään päästä kommentoimaan omaan blogiinsa, kun kirjaimet ei vain suostu asettuun oikein. :P

  Marsvin: Salaisuus on pudotetuissa silmukoissa, siskosein. Ihqn puolesta on peukut pystyssä täälkin. :)

  VastaaPoista
 6. Siis LÄÄÄH, miten ihanan näköinen huivi! Viittaan tässä tietenkin lähinnä siihen, millaiseksi oletan sen linkin takaa löytyvän valmiin version perusteella muotoutuvan.

  VastaaPoista
 7. Niin ja sitten piti tietenkin vielä udella, miten olet päässyt käsiksi tuohon ohjeeseen tai mahdollisesti jopa koko Norah Gaughan vol 1 -bookletiin?

  VastaaPoista
 8. Minua tuo ylimmäinen kuva olisi kyllä huijannut 10-0 ilman tekstejä. Valmis huivi näyttää ihanan veistokselliselta!

  VastaaPoista
 9. Riikka: Samat, mäkin toistaseks vielä vain _oletan_ että siitä tulee ihana ja nerokas huivi. Ikävämpi juttu sitten, jos lopputulos onkin tuon kasan kaltainen... ;)

  Mulla on tuo koko Vol 1 ihan alkuperäispainoksena. Hommasin sen eBaystä kimppatilauksena muutaman kanssabloggaajan kera heti sen ilmestyttyä. Tykkään kovasti, vihkosessa on useampia toteuttamisen arvoisia malleja.

  Pikku-kettu: Toivotaan että mun huivi on tosiaan näyttävämpi ilmestys kuin ekan kuvan lankamöykky. Tuskin siitä ihan yhtä veistoksellinen tulee kuin ohjeen kuvassa, koska käytän huomattavasti ohuempaa lankaa. Palat on nyt pingotuksessa, joten pianhan sen näkee miltä lopputulos näyttää. Iiks! :)

  VastaaPoista
 10. Mielenkiinnolla odotan millainen siitä muodostuu, hyvälle kyllä näyttää nytkin. Mulla tapahtu joku vuosi sitten naksahdus oranssin suhteen, aikaisemmin olin aina inhonnut sitä. Tulevassa VK:ssa on preview-kuvien perusteella joku vähän samantapainen.

  VastaaPoista
 11. ¡Tu kasa me gusta mucho!
  Mikä lanka?

  VastaaPoista
 12. Kaunis väri ja varmasti myös lopputuloskin. On kyllä totta että värikäs lanka piristää pimeydessä, tein ohjeellasi keltaisen Lohikäärmehuivin ja johan alkoi piristää. Kiitti muuten ohjeesta :)

  VastaaPoista
 13. Villamokka: Gracias! :) Lanka on King Colen Anti-tickle Merino Blendiä, paksuudeltaan 4 ply.

  Nienor: Olepa hyvä! Pirteältä näyttää sunkin huivisi, kyl me nyt varmasti saadaan paaaljon ekstraenergiaa! ;)

  VastaaPoista
 14. kassos kohta blogiini, you make my day! :)

  VastaaPoista
 15. Näyttää upealta, aurinkoiselta ja ennen kaikkea keväältä!

  Kurkkaapas mun blogiini :)

  VastaaPoista
 16. Mitähän kivaa siellä taas suihkitaan valmiiksi asti..? Odotan innolla.. :) Blogissani on sulle jotain.. (award).

  VastaaPoista
 17. Myös mun blogista löytyy sulle jotain ;)

  VastaaPoista
 18. You make my day!

  Tykkään lueskella blogiasi. Tämä on jotenkin ihanan pirtsakka.

  VastaaPoista
 19. You make my day :)

  Käy vilkaisemassa http://taijantekeleet.blogspot.com

  “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

  VastaaPoista
 20. Lisää kukkia Vilmalle! Päivieni piristäjälle mainetta ja kunniaa - siis kukkasia - blogissani. :)

  VastaaPoista