-->

10.10.2007

Onks kellään..?

Anteeksi, mutta nyt on pakko julkaista pikainen etsintäkuulutus:

Mistä löytyisi G-B Wollen Florida-efektilankaa, väri vihreä/kulta?

Keksin vihdoin, mitä tästä langasta tekisin ja aloitin neulomaan heti isolla innolla. Pian kävi kuitenkin selväksi, että tietysti lankaa on liian vähän. Kuukeloimalla ei selvinnyt mitään muuta kuin että lankaa saa edelleen Liann Lõngadista Eestistä, mistä sen kesällä ostin. Vaan he kun eivät toimita tuotteita postitse, eikä mun tiedossa ole yhtään potentiaalista lankakuriiria, jonka matkassa tuon puuttuvan kerän saisi lahden eteläpuolelta tänne lähiaikoina.

Tarvitsisin Floridaa ainakin yhden kerän saadakseni projektini kunnialla loppuun. Jos jollain on tietoa, missä muualla tätä lankaa myydään (Suomessa tai Suomeen toimittavassa nettikaupassa) tai jos joku on valmis luopumaan omasta keräsestään käypää hintaa vastaan, niin lähettäköön meiliä osoitteeseen sisainen.villapaita(a)netti.fi. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Marsu http://nicefactor.vuodatus.net/ menee Tallinnaan huomenna. Kysyppäs häneltä voisiko hän käydä hakemassa tuota lankaa sinulle! Varmasti hän kyllä lankakaupoissa käy, ja veikkaampa että tuo lankakauppa on muutenkin käyntilistalla ;)

  VastaaPoista
 2. Arja: Kiitos vinkistä, sain kuitenkin jo avuntarjouksen etelänaapurista ja tartuin siihen. Nyt sitten vain peukut pystyyn, että lankaa on vielä saatavilla Liann Lõnngadissa...

  VastaaPoista
 3. Jeesiä olisin tarjonnut minäkin, ehkä tiedän yhden joka menee etelään. Toivotaan, että saat lankaa. Tylsää kun maailma on täynnä lankaa ja itsellä just liian vähän;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Oon viä niin aloittelija näitten neulehommien kanssa, että oikeen langan valinta tuottaa välillä suuriakin vaikeuksia. On kiva saada vinkkejä muilta, osaavammilta!

  VastaaPoista
 5. Kristiina S: Kiitos, toivottavasti lanka kuitenkin löytää perille tätä kautta.

  Mullakin on nurkissa pyörimässä vaikka mitä lankaa, mutta ne ei tietenkään tunnu yhtään kivoilta. Uutta ja jännää sen olla pitää. Tai sit käy niin kuin tässä tapauksessa: kaapissa kauan marinoitunut lanka alkaa inspiroimaan, mutta tietenkään sitä ei oo tarpeeks... Onneksi blogimaailmasta löytyy avuliaita ihmisiä, jotka auttaa neulojaa lankapulassa! :)

  Perhoneito: Ole hyvä vain, toivottavasti mun arvailuista oli jotain apua lankavalinnassa. ;)

  VastaaPoista
 6. Minullakin on tuota lankaa eri värisenä odottamassa inspiraatiota. Kiva nähdä mitä sinä siitä teit;D

  VastaaPoista