-->

26.10.2007

Kieli vyön alla

Pari viikkoa sitten huutelin Tallinnasta ostetun ja kesken kaiken loppuneen langan perään. Krentu tarjosi ystävällisesti apuaan, ja eilen saapui paketti Tallinnasta sisällään odotetut lankakerät sekä ihanan makuista eestiläistä suklaata, nam! :) Hurjan paljon kiitoksia vielä kerran, Krentu! <3

Thanks again for your help, Krentu! Keep an eye on your mailbox, something from Finland is on its way... ;)

Florida

Elämässä on just nyt ihan kamala ruuhka päällä; en meinaa ehtiä nukkua tai neuloa saati lukea ja kommentoida blogeja, kun on koko ajan vauhti päällä ja menossa. Kiire on onneksi positiivista ja innostavaa eikä liian stressaavaa. Neulomisaika olis kyllä plussaa, ettei kesken olevat projektit ehdi vallan pölyttyä. Ja Ravelryn myötä tulevien suunnitelmin lista on vain kasvanut, koskahan niihin pääsis käsiks...

Twisted Flower Socks turned knee-high, WIP

Voi kun olis yksi kokonainen ilta aikaa, niin saisin nää polvareiksi muunnetut Twisted Flower Socksit valmiiksi. Niiden tekeminen on tuntunu melkoisen työläältä (kakkosen puikot, ohut keinokuituvoittoinen lanka ja tsiljoona palmikonkiertoa kierretyillä silmukoilla, uhhuh) mutta nyt oon jo kantapäissä ja loppukiri häämöttää. Äkkiäkös ne rykäsis valmiiksi, mutta seuraava vapaa hetki taitaa olla vasta ensi keskiviikkona. :/ Kamalaa kun pitää jo aikatauluttaa neulominenkin, mihin ihmeeseen tässä elämässä muka oikein voi olla näin kiire? Ja voisko jo kohta alkaa olla perillä, kiitos, tässä vauhdissa voi tulla huono olo pitemmän päälle. :P

12 kommenttia:

 1. Sama vika mulla..nyt on niin paljon kaikkea muuta tekemistä ja menoa, ettei ehdi yhtään neuloa. Tuntuu ihan jo tuskalliselta.. Saunassakin piti puoliltaöin käydä.. Ei hyvin mene.. Mietin vain, että entäs sitten kun joulu tästä vielä lähenee..? Elän toivossa myöskin, että viimeistään alkavalla viikolle liikenee jokin hetki myös omille neulomuksille.. Lyhyesti sanoen siis et ole yksin ajanpuutteesi kanssa.. :)

  VastaaPoista
 2. Hmm, aika herkun väriset polvisukat tulossa ;). Ja kiire, sitä tuntuu riittävän itse kullakin. Itselläni on töissä sellainen tappotahti menossa, että vie kyllä viimeisetkn mehut. Yritä siinä sitten iltaisin neuloa, kun väkisinkin uni vie voiton.

  VastaaPoista
 3. I was just about to ask you, if you have received the package. Well, it took a long time!
  And I am very excited about what I'll find from my mailbox :)

  VastaaPoista
 4. I forgot....just for your information, in case you come to Tallinn in the future and wish to visit Liann Lõngad.... Starting from monday, 29. Oct, Liann Lõngad moved to Viru Keskus (actually it is in Kaubamaja, first floor gallery). They are no longer in Pro Kapital house.

  VastaaPoista
 5. Voi kuule...kyllä minäki taas viime yönä neuloin lapselle lapasta puoli yhden jälkeen...en ehtinyt aiemmin ;-)
  Ihanat sukat Sinulla taas tulossa... mun kärsivällisyys ei riittäisi tuollaisiin palmikkoväkerryksiin...huoh...

  VastaaPoista
 6. Melko hienon näköiset sukat sulle tulossa. Ajan puute vaivaa täälläkin vaikka olen päivät kotona :/
  Nähdään illalla ;)

  VastaaPoista
 7. Sama vika rahikaisella! Omakotitalo, piha, lapset, työ... Voi kun sais vaan aina ja iankaikkisesti istua kutomistuolissa ja töllöttää hyviä leffoja! Eilen kyllä sain kun tuli ihana Johnny Depp-Kate Winslet-leffa!

  Krentulla oli kiva blogi ja hauska Helsinki-raportti!

  Marsvin

  VastaaPoista
 8. Tuo violetti huivike on ihan hurmiollisen upea!

  Arvaas vaan miten kävi Eurossa... TArttui varmaan susta se sulovileeni, kun nähtiin... Ei olis periaatteessa ollut varaa. Mut jo, pihistellään sit toisaalla.

  tippi

  VastaaPoista
 9. Kiire on täälläkin päin. Koko viikko joka ilta oli jotakin menoa tai kokouksia vielä työpäivän päälle. Syysharavointi ja pihan laittaminen talvikuntoon vievät oman aikansa. Mutta neulon joka ilta n. puoli tuntia, että saa ladattua itsensä seuraavaan työpäivään. Siitä en tingi.
  Olen seurannut blogiasi, aivan ihania neuleita olet saanut tehtyä. Niin omintakeisia. Mukavaa katsella. Hyvää syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
 10. Kyllähän sen tappotahdin jaksaa, jos tietää että se joskus loppuu, mutta sitten jos mitään helpotusta ei oo näkyvissä voi alkaa ahistaan :(

  Olin siellä kiinalaisessa silloin :) Vaikka olis kuinka kiire niin lounaasta ei tingitä ;)

  VastaaPoista
 11. Kiirettä pitää täälläkin ja välillä miettii, että miten sitä onnistuu aina kaikki illat ja viikonloput täyttämään.

  Ihana lastenkirja aiheesta (eli kiireestä ja ajan puuttesta) on Michael Enden Momo, jossa harmaat herrat varastavat kaiken ajan. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
 12. Sukista on tulossa tosi kauniit! Aikamoista värkkäämistä tai olla?

  Itseäni hieman huimaa ajatus takasin töihin menosta, eka toimistolla kaheksan tuntia, sitten kersojen pyöritettäväksi kotia. Taitaa kässäilyt jäädä vähiin :(

  Pitää nyt ottaa kaikki irti kotona olemisesta.

  VastaaPoista