-->

19.10.2006

Ne puuttuvat kuvat

Kamera suostu sittenkin yhteistyöhön, joten tässä ne kuvat, jotka piti olla jo toissapäivän postauksessa. Tilasin syyskuussa nimikointinauhoja Euroteamista, ja viikko sitten postiluukusta tipahti innokkaasti odottamani kirjekuori. Mun piti tietty heti päästä käyttämään nauhaa johonkin, joten tein tarrapapiljoteille säilytyspussukan, johon kiinnitin ekan merkkinauhan.


En tilausta tehdessäni tajunnut, että tottakai tekstin pituus vaikuttaa nauhan pituuteen. Toi Made by Vilma on sen verran lyhyt teksti, että nauha on kokonaisuudessaan alle 5 cm pitkä. Kun päät sitten taittaa tolleen siististi sisäänpäin, niin leveys onkin sitten enää 3 senttiä. Eli tätä nauhaa ei kyllä oikein voi käyttää ripustuslenkkinä takin niskassa. :( Toinen pointti, jota en tullu ajatelleeksi, on se, että vaikka musta kirjailu valkoisella pohjalla näyttää muuten hyvältä, niin kirjailulanka kuultaa valkoisen nauhan läpi, kuten alla olevasta lähikuvasta näkyy. Muuten oon tosi tyytyväinen nauhoihin, ja tilaan niitä jossain vaiheessa lisää, joko eri värisinä tai eri tekstillä.


Ruskeet söderat oli pari päivää sitten tässä vaiheessa, eli menossa kohti pohjelevennyksiä. Eilen sain toisen sukan valmiiks ja toisestakin uupuu enää alle kymmenen mallikertaa ja joustin. Kameramies lähtee huomenaamulla Hesaan viikonlopuks, joten kiire ois saada sukat valmiks ja kuvattua jo tänään.

NääTarjan tekemät silmukkamerkit on aivan loistavat! Ne on todella hyvät käytössä; korusiima liukuu puikoilla kuin unelma eikä oo samalla lailla häiritsevä sormien alla kuin metallirenkaasta tehty silmukkamerkki ja nivellyksen ansiosta merkit roikkuu kauniisti eikä tökötä suorina ja jäykkinä. Kaiken muun hyvän lisäks nää silmukkamerkit on vielä todella kauniita, ihan kuin koruja. Niitä vois käyttää vaikka korviksina tai riipuksina silloin, kun ne ei oo neuleessa kiinni, heh. :)

6 kommenttia:

 1. Mutta toisaalta tuo nauha on tuommoisena lyhyenä pätkänä pikantti yksityiskohta, aika kiva minun mielestäni.

  VastaaPoista
 2. Joo mä kans tykkään, ja tarkoituksena onkin käyttää sitä just tommosena merkkinä.

  Mutta. Kun mä olin aatellu, että nauha ois ollut niin pitkä, että sitä ois voinu käyttää myös ripustuslenkkinä tarpeen tullen. Mut siis oikein hyvä näinkin. :)

  VastaaPoista
 3. söderat saa nyt paljon ihailijoita! :)
  http://www.knitanon.com/blog/archives/2006/10/20T001235#more

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, kiitti kun kerroit, Joko! Cookie kyllä sano että aikoo linkittää mun ohjeeseen ja pyys luvan käyttää kuvaakin, mut emmie arvannu että se noin ylistävää tekstiä latelee. :) Mä oon ihan hämilläni ja otettu, iiks! :D

  VastaaPoista
 5. Oon selannut sun blogin läpi tässä parin tunnin aikana. Ole imarreltu, yleensä en jaksa blogeja kovin pitkälle selailla :)

  Täällä on loistavia ideoita ja muutenkin niin nättiä.

  Ja hämmentävää... Tilasin pari viikkoa sitten lähes identtisiä nimikointilappuja. Ihan sama fontti, ja tekstinä myös made by. Mulla tosin on valkoista tekstiä mustalla pohjalla. Mutta kuitenkin.

  En tullut edes ajatelleeksi tuota ripustuslenkkijuttua itse :(

  VastaaPoista
 6. No olen kyllä imarreltu, kiitos mielenkiinnostasi! :) Kiva kuulla, että joku vielä lukee vanhempiakin juttuja, ja että niillä on vielä jotain uutuusarviakin uusille lukijoille. Mukavaa!

  Noi nimikointilaput on hirmu kivoja, mutta omat lappuni eivät kyllä sittenkään käy ripustuslenkeiksi. teksti on nimittäin sen verran lyhyt, että lapulla on pituutta liian vähän, jotta se toimis kunnollisesti lenkkinä. Ehkä seuraaviin pitää kehittää joku pidempi teksti.

  VastaaPoista