-->

30.10.2006

Hyvät langat ja huolellinen suunnittelu = tyhmä sukka?


Mikä mättää?! Kolmen väristä itevärjättyä seiskaveikkaa, kaikki värit kauniita sekä yhdessä että erikseen, sopivat puikot, testattu ohje ja silmukkamäärä. Langat on tarkasti punnittu ja jaettu kuudelle pienelle kerälle kahta sukkaa varten. Kaiken järjen mukaan pitäis tulla hyvät sukat ja helposti.

Ja paskat. Oon nyt kokeillu tsiljoonalla (tai ainaski kuudella) eri raidoituksella raitojen leveyksiä ja väriyhdistelmiä vaihdellen, alottanu kärjen toisella värillä ja mitä kaikkee. Langat ei vaan asetu hyvään järjestykseen. Ei tuu sukkaa ei sit millään. Tässä ajassa oisin jo tehny ekan sukan valmiiks, jos kaikki ois menny nappiin heti alusta. Olkoot sitte, kyllä mulla villasukkia on ennestäänkin, mä mitää uusia tartte! (Ei kyl oikeesti oo, ei ainakaan tarpeeks eikä näin kivoissa väreissä... Ja jalkoja palelee. Uih.)
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Voisiko ajatella tuosta pinkistä ohkasempaa raitaa ( 2 kerrosta) ja muuten samalla järjestyksellä..
  ( juu takapenkin kuskit ne pahimpia on ;))

  VastaaPoista
 2. http://www.kissyourshadow.com/stripe_maker.php
  Tuolla on semmoinen raitageneraattori, kokeileppas sitä jospa se auttais sinuu.

  VastaaPoista
 3. Muoriska: Jep jep, kokeiltu on sitäkin, mut ei tuntunu toimivan. :/ Kiitos silti!

  Marsu: KIITOS! :) Aivan mahtava toi raitageneraattori! Sukantekele on nyt purettu, joten voin alkaa hommiin puhtaalta pöydältä raitageneraattorin avulla. Jesss!

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen myös sellainen vaihtoehto että vaalea olisi aina vihreiden välissä eli vaalea, tummavihreä, vaalea, vaaleampi vihreä, vaalea jne.. Toimisiko se?

  VastaaPoista
 5. Mullon tollaset puuvillasukat, siis kaupan, samat värit ja raidat :)

  tippi

  VastaaPoista
 6. ilosilmukka (ent. Vilma)31.10.2006 klo 14.08.00

  Ohoh... nythän mä vasta hokasin, että sä ootkin Vilma =O mäkin oon ollut Vilma täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Täytyy varmaan vaihtaa nimeä, ettei suotta mene sekaisin... mä voinkin sitten olla virallisesti ilosilmukka.

  VastaaPoista
 7. Villapallo: Ei hassumpi ehdotus. Mulla meni hetkeks sukkainnostus ohi, mut katotaan mitä saan aikaseks kunhan se taas palaa. :)

  Tippi: Pitäisköhän mun vierialla samassa kaupassa, kun ei nää ominkäsin tunnu onnistuvan. :D

  Ilosilmukka: Terve kaima! :) Mä porskutan täällä ihan tällä virallisella ristimänimellä, ei tartte sit muistella että missä mä oon kirjoilla milläkin nimimerkillä. :P Ilosilmukka on vinkee nimi, hyvä valinta! ;)

  VastaaPoista