-->

23.10.2006

Läppärilaukku


Malli: Oma, tietokoneen mittojen mukaan.
Kankaat ym. tarvikkeet: Eurokangas.
Mitat: 30 cm x 37 cm x 6 cm.

Nyt on paljon mukavampi kanniskella konetta kodin ja työpaikan väliä, kun se kulkee nätissä ja kevyessä kassissa. Mulla on kyllä työpaikan puolesta semmonen ihan perusmallinen ja sinänsä ok Targuksen tietokonelaukku, mut se on turhan iso ja painaa tyhjänäkin ihan jumalattomasti. Koska mä en etsimälläkään löytäny tyydyttävää pienempää ja nättiä korviketta sille, niin piti tarttua ite toimeen. Ja kyllä kannatti!

Päällikangas on napakkaa paksua puuvillaa Eurokankaan verho-osastolta. Mä ihastuin sen kuosiin ja väreihin, tekis mieli tehdä siitä vielä jotain ton läppärilaukun lisäks. Toinen laukku? Tai miksei saman tien koko setti: Mähän voisin päällystää vaikka mun lentolaukku-trolleyni tolla kankaalla, ja ommella vielä jonkun käsveskan samasta. :P sit voi tyyriinä kulkee terminaaleissa ja asemilla, kun on oma uniikki laukkusetti. ("Siis minähän en mitään juntti-Burberryä suostu käyttämään, kyllä laukkujen pitää olla juuri minulle räätälöityä mittatilaustyötä". :D

Pohja-/sivukappaleen tukevoitin jäykällä kovikekankaalla, joka tuntuu lähinnä pahvin ja kankaan sekotukselta. Tää on nyt sellaista mun aiemmin peräänkuuluttamaa laukkuihin sopivaa kovikemateriaalia, johon törmäsin ihan sattumalta viime viikolla Eurokankaassa. Metrihinta on 6,90 euroa, mutta mulle riitti tähän laukkuun 7 sentin suikale, koska en viittiny tuhlata rahojani kovikkeeseen, jonka myyjä arveli mahdollisesti pehmenevän pesussa. :/ Eli ihan sataprosenttisesti en tohon kovikkeeseen luota, vaikka se kyllä antaa kivasti muotoa laukulle.

Vuorasin laukun vielä tosi tukevalla huovalla, jonka päällystin vuorisilkillä ennen kappaleiden ompelemista yhteen. Kahvat sain sopivan napakoiks samaisen huovan avulla. Vaikka laukku onkin ihanan kevyt se on myös tosi tukeva: pysyy pystyssä yksinään ja suojais varmasti konetta iskuilta ihan sellaisenaan. Mulla on kuitenkin kannettavan lisäsuojana kätevä neopreenisuojapussi. Pitäis nyt olla koneen fyysinen turvallisuus taattu. :)


Hohhoijaa sano. Mä käyn tänä aamuna vähän hitaalla, joten säädin kameran itselaukaisijaan kymmenen sekunnin ajan. Siinä odotellessa alko vähän haukotuttaa ja venytyttää, ja eiköhän kamera napannut kuvan just aidoimmassa tilanteessa. :P Maanantai, huoh...

20 kommenttia:

 1. Ihana laukku! Tee ihmeessä koko laukkusetti, näyttäisi tosi hienolta.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno kantokassi! Ja kuvahan on kuin postimyyntiluettelosta =) aito tilanne on aito tilanne =))

  VastaaPoista
 3. On muuten tosi hieno laukku!

  VastaaPoista
 4. Upea laukku! Koko laukkusetti olisi varmasti tosi upean näköinen :)

  VastaaPoista
 5. eipä löydy tuon tyylikkäämpää laukkua kannnettavalle!

  VastaaPoista
 6. Oijoi kun on ihana kangas ja pätevän näköinen laukku!

  VastaaPoista
 7. Hieno ! Taidan tehdä samanlaisen omalle. Shelby.fi:stä saa ostaa neopreeniä ja vedenpitävän vetoketjun ->senkin vois tehdä itse :-)

  VastaaPoista
 8. Mahtava. Pitäskö hommata itelle kannettava vain siksi, että sais tehä sille jonku kivan kassin?

  VastaaPoista
 9. Tyylikäs laukku, kyllä tuollaisessa kelpaa kannettavaa kanniskella.

  VastaaPoista
 10. Kiitokset kehuista, oon kyllä tosi tyytyväinen veskaan! :)

  VastaaPoista
 11. Ja naisellisuus on pop! Myös läppärilaukussa! Mitähän meirän mies sanoisi kun tekaisin tuollaisen meidän läppärille... :D

  VastaaPoista
 12. Minulla olisi ihan sama urakka. Mieheni mielestä meidän läppärilaukku on tosi hiano ja kätevä (musta nahkainen mötikkä, joka painaa about 10 kertaa enemmän kuin itse läppäri)....

  VastaaPoista
 13. On se kumma kun sieltä verho-osastolta löytyy aina ne hienoimmat kankaat :D Tosi kaunis on, ankeista mustista ei voi puhua samana päivänäkään ;)

  VastaaPoista
 14. Siis vähänkö upea! Oot tosi taitava!

  VastaaPoista
 15. Älyttömän hieno... mäkin tahdon läppärin. Paitsi että mihin mä sitä kanniskelisin, Prismaan vai? :DDD

  VastaaPoista
 16. No kyl nyt kelpaa kannella läppäriä :)
  Tosi hieno laukku!!

  VastaaPoista
 17. Hei tuohan on hieno kassi. Tarttee tehä tollate omallekin kannettavalle. Mullakin on sellate musta painava laukku tälle. Kokonainen laukku setti olis varmaan myös todella hieno. Olishan se kiva kulkee oman malliston laukkusetin kanssa.

  VastaaPoista